- 21 Mayıs 2013
- 1.690
- 2.230
- 133
- Konu Sahibi elifff_____
-
Senin konumu okuma amacın nedirlorena pardon elif buradan ne cevaplar geleceğini gayet iyi bilirken aynı tarz konu açmaktaki amacın nedir?
Yok yahu sen yaz kitap evliliğim yüzünden bozulan psikolojimle insanları nasıl çıldırtmaya çalıştım isminde mesela.Ben eğlenmek icin okudum konunu bayram ziyaretlerinde canım sıkıldı da ondanZorls mı okutuyorum konumu?
Başka uğraşlar edin sana tavsiyem kitap fikan yaz..
sana o cevabı vermek içinSenin kınumu okuma aöacın nedir
sana o cevabı vermek içinSenin kınumu okuma aöacın nedir
al işte insanların dertleiyle dalga geçtiğini itiraf ediyosunYok yahu sen yaz kitap evliliğim yüzünden bozulan psikolojimle insanları nasıl çıldırtmaya çalıştım isminde mesela.Ben eğlenmek icin okudum konunu bayram ziyaretlerinde canım sıkıldı da ondan
Sadece karşısındakine fırsat verdiğini düşünüyorum
Çeriiii nereye gittiiiiiinKarına sabun veeyim şeklinde flört mü olur???
Sana güveniyorum ama etrafa güvenmiyorum babam hep böyle derdiBen kadına güvenmiyorum
Kk ban çalışanı gibi maşallah yarım saatte herkes banlanmışGene toplu ban toreni olmus
Elif bence haksizsin. Bu konuda esin hakli,adamin hareketlerine cok mudahale ediyorsun gercekten anlami yok. Kazik kadar adam,senin icin yasam tarzindan vazgecmez ki. Keske gozu disi sinek bile gorme ihtimali olmayan bir muhafazakar beyefendi bulsaydin evlenmek icin. İnan daha rahat ederdin. Kendi kendini hasta ediyorsun bu sekilde hayat cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?