Yine yeniden

Zorls mı okutuyorum konumu?
Başka uğraşlar edin sana tavsiyem kitap fikan yaz..
Yok yahu sen yaz kitap evliliğim yüzünden bozulan psikolojimle insanları nasıl çıldırtmaya çalıştım isminde mesela.Ben eğlenmek icin okudum konunu bayram ziyaretlerinde canım sıkıldı da ondan

Baz
Yok yahu sen yaz kitap evliliğim yüzünden bozulan psikolojimle insanları nasıl çıldırtmaya çalıştım isminde mesela.Ben eğlenmek icin okudum konunu bayram ziyaretlerinde canım sıkıldı da ondan
al işte insanların dertleiyle dalga geçtiğini itiraf ediyosun

Sana sorabileceği soruları mı sordu eşine? Hani aynı fakültede olabilirsiniz ama alanınız farklıdır diye soruyorum bunu. Eşinle aynı alandaysan ve senle değil de eşinle diyalog kurmaya çalışıyorsa işkillenmekte haklısın.

Okumak yetmiyor işte..zihniyet meselesi.. atanamamis ev hanımı öğretmenim. Eşim işi gereği gün içinde hep tlf da ve değişik değişik numaralar arıyor aranıyor. İçlerinde asılan i da var mesai bitince rahatsız edenide. .birini engellemek hiç aklıma gelmedi

Sadece karşısındakine fırsat verdiğini düşünüyorum

Elif ne fırsatı ya

Kadın eşinin eli acıyor gel ben senin sırtını keseleyeyim demiş de Ada'm olur demiş gibi yapıyorsun

Kadın sabun önermiş eşin de medenice teşekkür etmiş

Ne yazsaydı sana ne kadın Elif in sabunundan deyip kurukafa falan mı koysaydı adam

Anaaa konu acilali 1 saat olmadan bi suru banlanan olmus

Konu sahibi sizi tanimiyorum ama konunuzu ve diger yorumlarinizi okuduktan sonra acileb destek almanizi oneririm , belki de gecmiste esinizle yasadiklariniz sizi bu duruma ve psikolojiye getirdi bilemem ama hic normal degil yaptiginiz
Destekle duzelebilirsiniz bence

Elif işiniz gereği kadın erkek demeden beraber oturup kalkıyorsunuz. Sosyal bir ortamda kimse bunu yanlış anlamaya aktır emin ol.

Anlıyorum seni hani bana atsa diye düşünüyorsun ama...

Sorun da değil yani..

Ne olacak...

Bence kıskançlık ile ilki gerçekten terapi alman şart.

Okumuş kültürlü bilgili bir insansın.

Seni dibe çekiyor yaptığın yanlış davranışlar...

Elif sen akademisyensin degil mi? Sen kafandaki tilkilerden kurtulup da ne zaman bilimle ugrasiyorsun gercekten merak ediyorum.. Insanlar insanlar da sohbet edebilir ya markette bile bulamadigimiz seyin yerini soruyoruz konusmak ayri yilismak ayri bak 1. Sinif cocuguna anlatir gibi anlattim adama eziyet etme artik.

Ben kadına güvenmiyorum
Sana güveniyorum ama etrafa güvenmiyorum babam hep böyle derdi
Selam elif beni özlemişsindir kesin en son ben yokken kapının önüne koyulmuştun çöp poşetleriyle hemde neyse önemli değil ayrılma yeterki sen adam batumlara rezervasyonlar yapsın seni kapının önüne koysun sen gene yapış ona
Kadın sabun mu önermiş kesin gel beni sabunla demek istemiştir şifreli konuşuyorlar

Gene toplu ban toreni olmus
Elif bence haksizsin. Bu konuda esin hakli,adamin hareketlerine cok mudahale ediyorsun gercekten anlami yok. Kazik kadar adam,senin icin yasam tarzindan vazgecmez ki. Keske gozu disi sinek bile gorme ihtimali olmayan bir muhafazakar beyefendi bulsaydin evlenmek icin. İnan daha rahat ederdin. Kendi kendini hasta ediyorsun bu sekilde hayat cok zor

eşim beni aldatmadı demişsin ama eski konularından hatırladığım kadarıyla defalarca kez aldatıldım, hepsini sindirdin bunu mu sindiremeyeceksin?
eşinin nasıl bir adam olduğunu kabullen ve evliliğini ona göre devam ettir.

Kk ban çalışanı gibi maşallah yarım saatte herkes banlanmış

Elif senin takintili olmana sebep olan sey esinin bayanlarla mesafeli olmamasi ve senin esine karsi bayanlarin bakislarini ya da hareketlerini anliyor olman olur ya bizede ,sana bir tavir alirlar senden baskasi anlamaz ya da baskasinin yaninda yapmazlar senide disardakiler sanki takintili psikolojik rahatsizligi olan bir tip gibi gosterirler,gercekten bu sitede sevdigim birkac kisiden birisin Allah yar ve yardimcin olsun sen bol bol dualarini et Allah kalbine ferahlik versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…