Yine yeniden

Terbiyesizleşme

İnsanlar doğruları söylüyor. Yok terbiyesizleşme yok inşallah benden daha kötü duruma düşersin bilmem ne. Beddua edip ayar verip duracağına git bir terapiye bence. Ayrıca senin akademisyen olduğuna inanmıyorum evde oturup durmaktan hep kocana sarıyorsun. Ayrıca aldatılmadım demişsin ama yakındır aldatılman. Hadi kalk gene beddua et istersen ancak onu yapmayı bilirsin sen.

MEDIA=youtube]mZnkbpuSDh4[/MEDIA]24 saat rahat olur![/QUOTE]

Neden zoruna mı gitti?
Senin neyin inandığın inan umurumda değil lütfen sende kendine bir uğraş bul ve beni rahat bırak
Kolay geldin

Terbiyesizleşme
Siz bizim sabrımızla oynayarak terbiyesizligin dik alasını yapıyosunuz ama Adam yalancı dolandırıcı paralarınızı nasıl almıştı eski konunuzda siz yazdınız. Üstelik karı kız avcısı.Muhtemelen aldatıldınız aldatılmadım da demeyin hiç.Elalemin kadınına dil uzatmayın yani kim napsın sizin beş para etmez kocanızı o size münasip

Neden zoruna mı gitti?
Senin neyin inandığın inan umurumda değil lütfen sende kendine bir uğraş bul ve beni rahat bırak
Kolay geldin
Ne zoruma gitsin beddua etmen mi?
Senin seviyeni gösterir. Kocamın evinden atıldıktan sonra gurursuz gurursuz geri dönmezdim ben babam evinden dahi atsa bilmem anlatabildim mi?

Zorls mı okutuyorum konumu?
Başka uğraşlar edin sana tavsiyem kitap fikan yaz..

Ne zoruma gitsin beddua etmen mi?
Senin seviyeni gösterir. Kocamın evinden atıldıktan sonra gurursuz gurursuz geri dönmezdim ben babam evinden dahi atsa bilmem anlatabildim mi?
Sen neler olfuğunu biliyomusun ki böyle konuşuyosun evet iyi demişim benim durumumla alay eden daha beter olsun demiştim.

Sen neler olfuğunu biliyomusun ki böyle konuşuyosun evet iyi demişim benim durumumla alay eden daha beter olsun demiştim.
He aynen kardeş Allah da senin bedduanı kabul edecek zaten. Aklını kullanan böyle durumlara düşmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…