- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
TerbiyesizleşmeKocanda gözü var bence kadının iyi yapmışsın dememiz için mi konu açtınız amaç ne yani?Adam sizi istemedi eşyalarınızı çöp posetlerine doldurdular kapının önüne koydular da yine de eve geri döndünüz bunlar size koyar mı boşverin adamın tapusu sizde nasılsa
Öyleyse neden bu adamla evlisiniz? Sevgiden aşktan saygıdan önce güven gelmeli bence.Sadece karşısındakine fırsat verdiğini düşünüyorum
Ben kadına güvenmiyorumÖyleyse neden bu adamla evlisiniz? Sevgiden aşktan saygıdan önce güven gelmeli bence.
Hayır eşinizin o kadına fırsat verme ihtimalinden bahsettiniz az önce, siz asıl eşinize güvenmiyorsunuz.Ben kadına güvenmiyorum
MEDIA=youtube]mZnkbpuSDh4[/MEDIA]24 saat rahat olur![/QUOTE]Yine yeniden bir elif konusu...eşim öğrenci kıza silgi verdiden sonra hiçbir konu garip gelmiyor
Elif sen bu adamı fanusa kapat sen de kurtul o da
Ya da yüzüne kezzap at hiçbir kadının bakmayacağı duruma gelsin için
Neden zoruna mı gitti?İnsanlar doğruları söylüyor. Yok terbiyesizleşme yok inşallah benden daha kötü duruma düşersin bilmem ne. Beddua edip ayar verip duracağına git bir terapiye bence. Ayrıca senin akademisyen olduğuna inanmıyorum evde oturup durmaktan hep kocana sarıyorsun. Ayrıca aldatılmadım demişsin ama yakındır aldatılman. Hadi kalk gene beddua et istersen ancak onu yapmayı bilirsin sen.
Kocası da ayrı değişik zaten, çok da kızamıyorum konu sahibine. Ama ilişkileri çok hastalıklı çok yanlış bir evlilik.Kocasına herkes aşık ama lütfen. Sonra gelir ancak bana beddua eder :)
Siz bizim sabrımızla oynayarak terbiyesizligin dik alasını yapıyosunuz amaTerbiyesizleşme
Fırsat veriyo ama bunu farkında olmada olmadan yapıyo işteHayır eşinizin o kadına fırsat verme ihtimalinden bahsettiniz az önce, siz asıl eşinize güvenmiyorsunuz.
Ne zoruma gitsin beddua etmen mi?Neden zoruna mı gitti?
Senin neyin inandığın inan umurumda değil lütfen sende kendine bir uğraş bul ve beni rahat bırak
Kolay geldin
Zorls mı okutuyorum konumu?Siz bizim sabrımızla oynayarak terbiyesizligin dik alasını yapıyosunuz amaAdam yalancı dolandırıcı paralarınızı nasıl almıştı eski konunuzda siz yazdınız. Üstelik karı kız avcısı.Muhtemelen aldatıldınız aldatılmadım da demeyin hiç.Elalemin kadınına dil uzatmayın yani kim napsın sizin beş para etmez kocanızı o size münasip
Gayet de farkındadır, siz kendinizi kandırmayın. Ayrıca konularınızı bilmiyorum , okuduğum ilk konunuz bu, taraf tutmuyorum.Fırsat veriyo ama bunu farkında olmada olmadan yapıyo işte
Sen neler olfuğunu biliyomusun ki böyle konuşuyosun evet iyi demişim benim durumumla alay eden daha beter olsun demiştim.Ne zoruma gitsin beddua etmen mi?
Senin seviyeni gösterir. Kocamın evinden atıldıktan sonra gurursuz gurursuz geri dönmezdim ben babam evinden dahi atsa bilmem anlatabildim mi?
Senin kınumu okuma aöacın nedirlorena pardon elif buradan ne cevaplar geleceğini gayet iyi bilirken aynı tarz konu açmaktaki amacın nedir?
He aynen kardeş Allah da senin bedduanı kabul edecek zaten. Aklını kullanan böyle durumlara düşmezSen neler olfuğunu biliyomusun ki böyle konuşuyosun evet iyi demişim benim durumumla alay eden daha beter olsun demiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?