- 29 Ağustos 2021
- 123
- 98
- 53
- 27
- Konu Sahibi hepiyiolacagim
-
Insan arkadaşlarıyla dışarı çıkıp alışveriş yapamaz mı ya anlamadım.Eşim bu sabah ekmek almaya gitti. Geldiğinde çok soğuk dondum dışarı çıkılmaz bu havada dedi. Bende evde oturucak başbaşa vakit geçiricez sandım. Neyse oturuyoruz saat 3 oldu bu arkadaşlarına avmye gidelim mont bakayım falan demiş. Arkadaşları tabi dünden razı. Bana söyledi istersen sende gel diye. Hee olur bende geliyim aşağıki mahalleden çetinide çağıralım dedim. Boş yapma dedi falan. Eşimde dahil olmak üzere 4 erkek gidiyorlar mont bakacaklar. Birde beni çağırıyor ben napacaksam. Neyse ses çıkarmadım.
Giderken Son aylarımız dikkatli olalım bebek doğsun birlikte bol bol çıkarız dedi. Şaka gibi sanki ben bebek doğunca gezebilicem. Neyse ya sabır çektim bunu yolladım gitti. Bana yemek söyleyecekti söyle gelsin dedim. Bekle ben gelince beraber yeriz çok açmısın dedi. Bende demekki benimle beraber yemek istiyor diye gariban gariban sevinip kabul ettim bekledim 2 saat sonra geldi tabi kar almış başını gitmiş kızmıyorumda istanbul tragiğinde 5 saatte gelmefiğine şükir problem etmedim yani neyse. Sipariş verdik Kar yağınca siparişler kapanmış getirmiyorlar normal olarak. Ben sinirlendim tabi kar yapdıgını görüyprsun insan bi lokma bişey alıp getirmeyi hiç mi akıl edemez
Ki hamileyim canımda çok çekiyordu sinirlendim gittim yattım
bu sefer gittim yattım diye sorun oldu miye salonda onun yanında yatmıyormusum sinirlerim bozulk git fdedim tartıştık içeri gitti. Düşünüyorumda insan grupta arkadaslarına yazmak yerine karşısında oturan kadına neden hiç sormaz gidelimmi mont bakalımmı yapalım edelim mi bana sonradan söylüyor ben nasıl gideyim napayım o kadar erkeğin içinde zaten anlasmıssınız dalga mı geçiyorsun
Şimdi ayrı odadayım yatıyorum iç dökmek istedim
Seninle vakit geçirmek istemiyor. Mont bahane kafa dağıtıyo güya arkadaşlarıyla.Eşim bu sabah ekmek almaya gitti. Geldiğinde çok soğuk dondum dışarı çıkılmaz bu havada dedi. Bende evde oturucak başbaşa vakit geçiricez sandım. Neyse oturuyoruz saat 3 oldu bu arkadaşlarına avmye gidelim mont bakayım falan demiş. Arkadaşları tabi dünden razı. Bana söyledi istersen sende gel diye. Hee olur bende geliyim aşağıki mahalleden çetinide çağıralım dedim. Boş yapma dedi falan. Eşimde dahil olmak üzere 4 erkek gidiyorlar mont bakacaklar. Birde beni çağırıyor ben napacaksam. Neyse ses çıkarmadım.
Giderken Son aylarımız dikkatli olalım bebek doğsun birlikte bol bol çıkarız dedi. Şaka gibi sanki ben bebek doğunca gezebilicem. Neyse ya sabır çektim bunu yolladım gitti. Bana yemek söyleyecekti söyle gelsin dedim. Bekle ben gelince beraber yeriz çok açmısın dedi. Bende demekki benimle beraber yemek istiyor diye gariban gariban sevinip kabul ettim bekledim 2 saat sonra geldi tabi kar almış başını gitmiş kızmıyorumda istanbul tragiğinde 5 saatte gelmefiğine şükir problem etmedim yani neyse. Sipariş verdik Kar yağınca siparişler kapanmış getirmiyorlar normal olarak. Ben sinirlendim tabi kar yapdıgını görüyprsun insan bi lokma bişey alıp getirmeyi hiç mi akıl edemez
bu sefer gittim yattım diye sorun oldu miye salonda onun yanında yatmıyormusum sinirlerim bozulk git fdedim tartıştık içeri gitti. Düşünüyorumda insan grupta arkadaslarına yazmak yerine karşısında oturan kadına neden hiç sormaz gidelimmi mont bakalımmı yapalım edelim mi bana sonradan söylüyor ben nasıl gideyim napayım o kadar erkeğin içinde zaten anlasmıssınız dalga mı geçiyorsun
Son paragrafta yazdıklarınız çok doğru keşke ben düşünseymişim. Onun dışında ben hoşgörülü bir insanım sesimi çıkarmam ama bu artık bardağı taşıran son damla gibi bişey. Arkadaşlarıyla haverleşmiş sözleşmiş gelemeyeceğimi bilmesine rağmen istersen sende gel demesi sizcede fazlaca sinir bozucu değilmi? 4 erkeğin içinde benim ne işim var sohbetlerine ne kadar dahil olabilirim ne kadar keyif alabilirim?Insan arkadaşlarıyla dışarı çıkıp alışveriş yapamaz mı ya anlamadım.
Hamileyseniz hamilesiniz yani, onu duygusallığı mi yoksa hep bi böyle tripcansiniz bilmiyorum ama ben sizin gereksiz abarttiginizi düşünüyorum.
Kadinlar nasıl arkadaşları ile de alışverişe çıkıyorsa, o da kafa dağıtmak için arkadaşları ile çıkmış olabilir ne var bunda. Yapışık ikiz gibi birlikte mi geziceksiniz sürekli?
İki saate kadar gelmezsen işin uzarsa o zaman yemek alıp gel deseydiniz. Resmen gıcık olmussunuz diye adama bunu düşünemedin mi diye tavır yapmışsınız. Siz dusunseymissiniz..
Insan arkadaşlarıyla dışarı çıkıp alışveriş yapamaz mı ya anlamadım.
Hamileyseniz hamilesiniz yani, onu duygusallığı mi yoksa hep bi böyle tripcansiniz bilmiyorum ama ben sizin gereksiz abarttiginizi düşünüyorum.
Kadinlar nasıl arkadaşları ile de alışverişe çıkıyorsa, o da kafa dağıtmak için arkadaşları ile çıkmış olabilir ne var bunda. Yapışık ikiz gibi birlikte mi geziceksiniz sürekli?
İki saate kadar gelmezsen işin uzarsa o zaman yemek alıp gel deseydiniz. Resmen gıcık olmussunuz diye adama bunu düşünemedin mi diye tavır yapmışsınız. Siz dusunseymissiniz..
Son paragrafta yazdıklarınız çok doğru keşke ben düşünseymişim. Onun dışında ben hoşgörülü bir insanım sesimi çıkarmam ama bu artık bardağı taşıran son damla gibi bişey. Arkadaşlarıyla haverleşmiş sözleşmiş gelemeyeceğimi bilmesine rağmen istersen sende gel demesi sizcede fazlaca sinir bozucu değilmi? 4 erkeğin içinde benim ne işim var sohbetlerine ne kadar dahil olabilirim ne kadar keyif alabilirim?Insan arkadaşlarıyla dışarı çıkıp alışveriş yapamaz mı ya anlamadım.
Biraz alıngan geldiniz bana, canınız çok çektiyse beklemeden kendiniz söyleseydiniz haaa beklediniz niye çemkiriyorsunuz? Yarın yersiniz neyse canınızın çektiği. Madem çağırdı gitseydiniz, karısıyla yan yana getiremeyeceği arkadaşları mı var. Adamın yanında sizi yemezler herhalde.Eşim bu sabah ekmek almaya gitti. Geldiğinde çok soğuk dondum dışarı çıkılmaz bu havada dedi. Bende evde oturucak başbaşa vakit geçiricez sandım. Neyse oturuyoruz saat 3 oldu bu arkadaşlarına avmye gidelim mont bakayım falan demiş. Arkadaşları tabi dünden razı. Bana söyledi istersen sende gel diye. Hee olur bende geliyim aşağıki mahalleden çetinide çağıralım dedim. Boş yapma dedi falan. Eşimde dahil olmak üzere 4 erkek gidiyorlar mont bakacaklar. Birde beni çağırıyor ben napacaksam. Neyse ses çıkarmadım.
Hanımefendi bu bahane anlamıyor musunuz ciddimi çağırıyor sandınızBiraz alıngan geldiniz bana, canınız çok çektiyse beklemeden kendiniz söyleseydiniz haaa beklediniz niye çemkiriyorsunuz? Yarın yersiniz neyse canınızın çektiği. Madem çağırdı gitseydiniz, karısıyla yan yana getiremeyeceği arkadaşları mı var. Adamın yanında sizi yemezler herhalde.
Kocanda olsa kimseden çok bisi bekleme üzülürsün.Eşim bu sabah ekmek almaya gitti. Geldiğinde çok soğuk dondum dışarı çıkılmaz bu havada dedi. Bende evde oturucak başbaşa vakit geçiricez sandım. Neyse oturuyoruz saat 3 oldu bu arkadaşlarına avmye gidelim mont bakayım falan demiş. Arkadaşları tabi dünden razı. Bana söyledi istersen sende gel diye. Hee olur bende geliyim aşağıki mahalleden çetinide çağıralım dedim. Boş yapma dedi falan. Eşimde dahil olmak üzere 4 erkek gidiyorlar mont bakacaklar. Birde beni çağırıyor ben napacaksam. Neyse ses çıkarmadım.
Bir planınız vardiysa sizi ekip onlarla gittiyse ve sizi laf olsun diye cagirdiysa haklı olabilirsiniz.Son paragrafta yazdıklarınız çok doğru keşke ben düşünseymişim. Onun dışında ben hoşgörülü bir insanım sesimi çıkarmam ama bu artık bardağı taşıran son damla gibi bişey. Arkadaşlarıyla haverleşmiş sözleşmiş gelemeyeceğimi bilmesine rağmen istersen sende gel demesi sizcede fazlaca sinir bozucu değilmi? 4 erkeğin içinde benim ne işim var sohbetlerine ne kadar dahil olabilirim ne kadar keyif alabilirim?
Kabul ediyorum hamilelikten dolayı hassasım haklısınız duygularım yoğun ama ben hamilelikten dolayı hiç tek çıkamıyorum bugün eşimle biz beraberde çıkabilirdik altımızda arabamız var ama o atka
Son paragrafta yazdıklarınız çok doğru keşke ben düşünseymişim. Onun dışında ben hoşgörülü bir insanım sesimi çıkarmam ama bu artık bardağı taşıran son damla gibi bişey. Arkadaşlarıyla haverleşmiş sözleşmiş gelemeyeceğimi bilmesine rağmen istersen sende gel demesi sizcede fazlaca sinir bozucu değilmi? 4 erkeğin içinde benim ne işim var sohbetlerine ne kadar dahil olabilirim ne kadar keyif alabilirim?
Kabul ediyorum hamilelikten dolayı hassasım haklısınız duygularım yoğun ama ben hamilelikten dolayı hiç tek çıkamıyorum bugün eşimle biz beraberde çıkabilirdik altımızda arabamız var ama o arkafadlarıyla çıkmayı tercih etmş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?