Yine yine yine

hepiyiolacagim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2021
123
98
53
27
Eşim bu sabah ekmek almaya gitti. Geldiğinde çok soğuk dondum dışarı çıkılmaz bu havada dedi. Bende evde oturucak başbaşa vakit geçiricez sandım. Neyse oturuyoruz saat 3 oldu bu arkadaşlarına avmye gidelim mont bakayım falan demiş. Arkadaşları tabi dünden razı. Bana söyledi istersen sende gel diye. Hee olur bende geliyim aşağıki mahalleden çetinide çağıralım dedim. Boş yapma dedi falan. Eşimde dahil olmak üzere 4 erkek gidiyorlar mont bakacaklar. Birde beni çağırıyor ben napacaksam. Neyse ses çıkarmadım.

Giderken Son aylarımız dikkatli olalım bebek doğsun birlikte bol bol çıkarız dedi. Şaka gibi sanki ben bebek doğunca gezebilicem. Neyse ya sabır çektim bunu yolladım gitti. Bana yemek söyleyecekti söyle gelsin dedim. Bekle ben gelince beraber yeriz çok açmısın dedi. Bende demekki benimle beraber yemek istiyor diye gariban gariban sevinip kabul ettim bekledim 2 saat sonra geldi tabi kar almış başını gitmiş kızmıyorumda istanbul tragiğinde 5 saatte gelmefiğine şükir problem etmedim yani neyse. Sipariş verdik Kar yağınca siparişler kapanmış getirmiyorlar normal olarak. Ben sinirlendim tabi kar yapdıgını görüyprsun insan bi lokma bişey alıp getirmeyi hiç mi akıl edemez
Ki hamileyim canımda çok çekiyordu sinirlendim gittim yattım
bu sefer gittim yattım diye sorun oldu miye salonda onun yanında yatmıyormusum sinirlerim bozulk git fdedim tartıştık içeri gitti. Düşünüyorumda insan grupta arkadaslarına yazmak yerine karşısında oturan kadına neden hiç sormaz gidelimmi mont bakalımmı yapalım edelim mi bana sonradan söylüyor ben nasıl gideyim napayım o kadar erkeğin içinde zaten anlasmıssınız dalga mı geçiyorsun
Şimdi ayrı odadayım yatıyorum iç dökmek istedim

İnsan karısıyla hiç mi vakit geçirmek istemez. Okeye gitmesini anlarım saygı duyrım ama 4 arkadaş mont bakmak
Birde ben hamilelikten dolayı hiç dışarı çıkamıyorum bari haftasonu bir hava alayım

Insan arkadaşlarıyla dışarı çıkıp alışveriş yapamaz mı ya anlamadım.

Hamileyseniz hamilesiniz yani, onu duygusallığı mi yoksa hep bi böyle tripcansiniz bilmiyorum ama ben sizin gereksiz abarttiginizi düşünüyorum.

Kadinlar nasıl arkadaşları ile de alışverişe çıkıyorsa, o da kafa dağıtmak için arkadaşları ile çıkmış olabilir ne var bunda. Yapışık ikiz gibi birlikte mi geziceksiniz sürekli?

İki saate kadar gelmezsen işin uzarsa o zaman yemek alıp gel deseydiniz. Resmen gıcık olmussunuz diye adama bunu düşünemedin mi diye tavır yapmışsınız. Siz dusunseymissiniz..

Seninle vakit geçirmek istemiyor. Mont bahane kafa dağıtıyo güya arkadaşlarıyla.
Toplum baskısından evlenirler sonrada evden kaçacak delik ararlar

Siz hiç arkadaşlarınızla buluşup kıyafet almıyor musunuz kendinize? Bana çok normal geldi arkadaşlarıyla dışarı çıkmak istemesi. Bu havada son aylarınızdaysanız çıkmamız daha iyi olmuş bence zaten. Kar yağışından dolayı planda aksama olmuş. Siz beklerim gelmeni demişsiniz o 2 saatte gelebilmiş. Acıktıysanız beklemeyip sipariş verebilirdiniz veya akıl etsin diye beklemek yerine gelirken şunu şunu al diyebilirdiniz. Sonrasında da pasif agresif tepkiler veriyorsunuz

Çok abarttığınızı düşünüyorum.Açıkçası benim hamile karım olsa bu karda bende çıkarmam dışarı. Yemeği de düşünememiş belki sıcak yeriz diye düşünmüştür. Bazı adamların kafasına vura vura öğretmek gerekiyor bence.Konu eğer tek buysa uzatılacak bişey değil ama devamlı böyleyse konuşmayı deneyin derim.

Son paragrafta yazdıklarınız çok doğru keşke ben düşünseymişim. Onun dışında ben hoşgörülü bir insanım sesimi çıkarmam ama bu artık bardağı taşıran son damla gibi bişey. Arkadaşlarıyla haverleşmiş sözleşmiş gelemeyeceğimi bilmesine rağmen istersen sende gel demesi sizcede fazlaca sinir bozucu değilmi? 4 erkeğin içinde benim ne işim var sohbetlerine ne kadar dahil olabilirim ne kadar keyif alabilirim?
Kabul ediyorum hamilelikten dolayı hassasım haklısınız duygularım yoğun ama ben hamilelikten dolayı hiç tek çıkamıyorum bugün eşimle biz beraberde çıkabilirdik altımızda arabamız var ama o atka
Son paragrafta yazdıklarınız çok doğru keşke ben düşünseymişim. Onun dışında ben hoşgörülü bir insanım sesimi çıkarmam ama bu artık bardağı taşıran son damla gibi bişey. Arkadaşlarıyla haverleşmiş sözleşmiş gelemeyeceğimi bilmesine rağmen istersen sende gel demesi sizcede fazlaca sinir bozucu değilmi? 4 erkeğin içinde benim ne işim var sohbetlerine ne kadar dahil olabilirim ne kadar keyif alabilirim?
Kabul ediyorum hamilelikten dolayı hassasım haklısınız duygularım yoğun ama ben hamilelikten dolayı hiç tek çıkamıyorum bugün eşimle biz beraberde çıkabilirdik altımızda arabamız var ama o arkafadlarıyla çıkmayı tercih etmş

ben insanların evlenince her şeyi benimle yapsın mantığını çok saçma buluyorum. Şahsen eşimle mont bakmayı hiç sevmem bi şeyler almak için çıkcam mesela tek gitmekten Veya arkadaşımla gitmekten keyif alırım. Eminim ki sizinle yaptığı aktiviteler de vardır. Arkadaşımla acm ye gittim diye bu kadar darlansam kesinlikle soğurdum. Belki eşiniz de benim gibidir

Biraz alıngan geldiniz bana, canınız çok çektiyse beklemeden kendiniz söyleseydiniz haaa beklediniz niye çemkiriyorsunuz? Yarın yersiniz neyse canınızın çektiği. Madem çağırdı gitseydiniz, karısıyla yan yana getiremeyeceği arkadaşları mı var. Adamın yanında sizi yemezler herhalde.

Hanımefendi bu bahane anlamıyor musunuz ciddimi çağırıyor sandınız

Kocanda olsa kimseden çok bisi bekleme üzülürsün.

Bir planınız vardiysa sizi ekip onlarla gittiyse ve sizi laf olsun diye cagirdiysa haklı olabilirsiniz.

Ama sırf arabanız var diye ve önden bir planınız yokken adam sürekli emrinize amade hazır bir şekilde size uygun hareket etmek zorunda değil ki.

Şu anda gerçekten sizden bunaldigi için evden kaçmaya mi çalışıyor bunu bilemeyiz ancak bu tavirlariniz çok ise adamı eve bağlanmak yerine gerçekten evden uzaklastirirsiniz bilginiz olsun.

Gelemeyeceginizi bilmesine rağmen çağırması ben gidicem sana ne tavrı olmadığını adaben sizi cagirdigini gösteriyor zaten.. tamamen kibarlıktan yapılan bir söylemi de yine alıp büyütüp kızma malzemesi yapmanizdan ne kadar hatalı oldugunuz belli oluyor zaten.

Bir plan yapmak istiyorsanız eşiniz ile zihninizi okumasını beklemeyin. Oturun onunla da konuşup sozlesin. Haftaya da biz şunu yapalım diyin. Bu şekilde olmaz.

Sizinle cikmamak icin hamileliginizi bahne etmis baska bisey degil bide hamile
Kadina beni bekle yemek icin demesi ayri bi okuzluk

Yemek konusunda çok düşüncesiz ama bu konu harici dışarı çıkması tuhaf mı anlamadım. Sürekli sizinle mi vakit geçirecek hep başınızda mı duracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…