Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yıpranmış Saçlara Uyguladığınız Bakımlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Kınayı bende düşünüyorum bir süredir aklarım için. Ama cesaret edemedim. Kızıl olur akar falan diye. Siz nasıl yaktınız nasıl bir renk çıktı?

Birde argan yağını nerden alıyorsunuz? Hani piyasada sahteleride var nasıl ayırt edebiliriz? Kesin faydası oluyormu argan yağının?

Kınayı bende düşünüyorum bir süredir aklarım için. Ama cesaret edemedim. Kızıl olur akar falan diye. Siz nasıl yaktınız nasıl bir renk çıktı?

beyazların varsa yakma bence... Beyazlar ayrı bir renk olur çünkü!
kızıl oldu benimki. koyu oldu bayağı. güzel oldu.

canım doa kozmetik nerdede acaba beni bilgilendirirmsin??

Merhaba arkadaşlar. Benim saçlarım boya,düzleştirici,maşa uygulamaları görmemesine rağmen kırıklar içindeydi ne yapsam fayda etmedi. Sonra röfle yaptırdım o kırık saçlara iyice mahvoldu çıt çıt kopmaya başladı o kadar yoğundu ki kırıklar elimi saçıma attığım anda onlarca görür oldum. Gittim saçlarımı kestirdim 5-6 cm. Arkasından bir arkadaşımın tavsiyesiyle aldığım bir markanın Argan Yağını kullanmaya başladım (marka isteyen arkadaşlara özelden yazabilirim). Tabii bununda iyi gelmeyeceğini düşünüyordum ancak düzenli kullanım halinde kestireli 3 ay oldu kırıklarım yok denecek kadar az keratin uygulaması da yapıyorum her gün.Gerçekten tavsiye ederim özellikle aldığınız ürünlerin içeriğine çok dikkat edin,içindekiler bölümü ne kadar uzarsa etkisi iyi değil kötü oluyor çok fazla doğallıktan uzak madde ekliyorlar. Umarım sizinde saçlarınız düzelir,çok uzun bir yazı oldu bu okurken kızmayın aman

ben bu ara barcelino yağı kullanıyorum ve çok memnunum herkes saçlarımın çok parlak ve sağlıklı göründüğünü söylüyor.

Hiç valla :) ne sıklıkta uyguluyorsun bir de tüm saça mı sadece diplere uçlara mı?

kutusunda haftada 3 kez yazıyor ama ben 1 kez uyguluyorum. diplere ve uçlara yoğun olmak üzere tüm saçıma uyguluyorum. sonra sarıp bekletebildiğim kadar bekletiyorum saçımda.

Ayy yag bakim dendimi ucarak geliyorum saclarim cok kuru o yuzden yaglara bayiliyorum.

Organik hindistan cevizi yagini, badem yagiyla karistirip 3-4 saat bazen tum gece bekletiyorum. Yumusatiyor, besliyor, nemlendiriyor. Krem kullanmiyorum artik.

Uzasin diye turp suyu, yumurta kuru uyguladim ama iki hafta sonra saclarim kuru kuru oldu biraktim.

Gecen yaz keratin almistim ama hemen ardindan saclarim cok kisaldigi icin uygulayamamistim, onunda cok faydasini okudum. Bakimli, yumusak ve piril piril yapiyor.

Uzun zamandir daa sigir iligi kuruyle ilgileniyorum, sac cikarici etkisi var. Ilikli kemik satan bir yer buldum ama kemigi kirdirip iligi cikartabilecek kadar anlasabilirsek hemen basliycam.

Sos, afilli su dediginiz yagi ilk defa duydum, Turkiye ye gelince ilk isim onu almak olacak.

ilik mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…