- Konu Sahibi soslusarma
-
ara ara türlü çeşitli şeyler uygularım.
çam terebentin / uzasın diye sinameki kürü / yumurta, zeytinyağı, badem yağı, bemiks ampül , bepanten ampül vs. / değişik yağlar.
en son kına yaktım beslesin diye... :82::112::115:
Kınayı bende düşünüyorum bir süredir aklarım için. Ama cesaret edemedim. Kızıl olur akar falan diye. Siz nasıl yaktınız nasıl bir renk çıktı?
beyazların varsa yakma bence... Beyazlar ayrı bir renk olur çünkü!
kızıl oldu benimki. koyu oldu bayağı. güzel oldu.
ben şampuana katılan şeylerin pek faydası kaldığını sanmıyorum canım şampuan kullanmayı da bıraktım zaten başlı başına şampuan veriyor zarar..
ben doadan aldığım hint yağı ve sarımsak sabununu kullanıyorum saçıma çok memnunum normal sabun gibi kaskatı da yapmıyor sabunu eline alınca bile hissediyorsun yumuşacık yapısı var
saç kremi olarak da doanınkini kullanıyorum yine
canım doa kozmetik nerdede acaba beni bilgilendirirmsin??
ben bu ara barcelino yağı kullanıyorum ve çok memnunumherkes saçlarımın çok parlak ve sağlıklı göründüğünü söylüyor.
Ben de en sonunda dayanamayıp alacağım galiba şu yağı:)
al gitsinona varana kadar neler kullanmadık. hem de pratik
Hiç valla :) ne sıklıkta uyguluyorsun bir de tüm saça mı sadece diplere uçlara mı?
kutusunda haftada 3 kez yazıyor ama ben 1 kez uyguluyorum. diplere ve uçlara yoğun olmak üzere tüm saçıma uyguluyorum. sonra sarıp bekletebildiğim kadar bekletiyorum saçımda.
Ayy yag bakim dendimi ucarak geliyorumsaclarim cok kuru o yuzden yaglara bayiliyorum.
Organik hindistan cevizi yagini, badem yagiyla karistirip 3-4 saat bazen tum gece bekletiyorum. Yumusatiyor, besliyor, nemlendiriyor. Krem kullanmiyorum artik.
Uzasin diye turp suyu, yumurta kuru uyguladim ama iki hafta sonra saclarim kuru kuru oldu biraktim.
Gecen yaz keratin almistim ama hemen ardindan saclarim cok kisaldigi icin uygulayamamistim, onunda cok faydasini okudum. Bakimli, yumusak ve piril piril yapiyor.
Uzun zamandir daa sigir iligi kuruyle ilgileniyorum, sac cikarici etkisi var. Ilikli kemik satan bir yer buldum ama kemigi kirdirip iligi cikartabilecek kadar anlasabilirsek hemen basliycam.
Sos, afilli su dediginiz yagi ilk defa duydum, Turkiye ye gelince ilk isim onu almak olacak.
ilik ile bakımı ben de duymuştum ama o yağdan ağırlaşır saç gibi bir şey de duymuştum. :26:ilik mi?
ilik ile bakımı ben de duymuştum ama o yağdan ağırlaşır saç gibi bir şey de duymuştum. :26:
o kadar da değil
Ben de duydum ilik yağı bakımını çok girleştirmiş kimisinin saçını ama ancak yaza deneyebilirim şimdi hem o kadar vaktim yok hem de evi leş gibi kokutursam havalandırması sıkıntı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?