- 15 Aralık 2017
- 1.026
- 571
- 38
- 27
- Konu Sahibi Lazkizii54
-
En başta aldırmak istedim sonra vazgeçtim.Siz mi aldırdınız ?
Düştü mü ?
Üzülmeyin demek isterdim ama malesef gecmıyor bende ilk bebegimı cok ozluyorum. Sımdı dogmus olsaydı 7 yasında olacaktı.. Ve bence kız olacaktı.. Bazen aklıma geliyor..
En başta aldırmak istedim sonra vazgeçtim.
Daha sonrasında zorunlu olarak alındı bebekten kaynaklanan problemler yüzünden,uyuşturucu bebeğin kalitesini sağlığını plesantasını etkiliyormuş..
Evet bende benimkini kız olarak hissediyordum.
Geçmiyor diyorsun.. Şuan bebeğin var mı peki?
Peki kürtaj mı oldun yoksa kendiliğinden mi gitti?Evet var 6 yasında bi oglum var.. Biraz olsun hafifletti ama yerı cok baska..
Peki kürtaj mı oldun yoksa kendiliğinden mi gitti?
Kader arkadaşıyız ama bak ne güzel dünya tatlısı bi oğlun var şimdi maşallah..
Umarım bir daha aynı şeyi yaşamayız.. İlk çocuk çok başka..Kürtaj olmak zorunda kaldım..
Yazıma göz atarsanız ilaç tedavisi gördüğümü okursunuz.Bi psikiyatriste gitmeyi hic düşündünüz mü ?
O kısmını kaçırmışım özür dilerim .Yazıma göz atarsanız ilaç tedavisi gördüğümü okursunuz.
Sanırım uyuşturucu kalitesi adamın spermlerini etkilemiş . Çocuk zaten sağlıklı olmadığı için düşük olmuş .önceki konunuzda ex nişanlınızın uyuşturucu kullandığını belirtmişsiniz
şimdi de düşük yapmanızın sebebinin uyuşturucu olduğunu yazmışsınız
siz de mi uyuşturucu kullanıyorsunuz? yoksa kullandığınız psikiyatri ilaçlarını mı kastettiniz?
Ben yanlış ifade ettim sanırım.önceki konunuzda ex nişanlınızın uyuşturucu kullandığını belirtmişsiniz
şimdi de düşük yapmanızın sebebinin uyuşturucu olduğunu yazmışsınız
siz de mi uyuşturucu kullanıyorsunuz? yoksa kullandığınız psikiyatri ilaçlarını mı kastettiniz?
Yo estağfurullah önemli değil.. Yani evet haklısınız aama doktorum 6 ay böyle devam etmemi söyledi. Aşama aşama gidecekmişiz. Ben hastaneye yatmayı bile düşünüyorum açıkçası.O kısmını kaçırmışım özür dilerim .
Yasadiginiz sağlıklı bir yaş süreci degil . Sadece ilaç değil psikoterapi destekli olması gerekiyor.
Amin Allah hepimize versin inşallah. Onu ben düşünüyorum bana hiç olmayacakmış gibi geliyor,olsa da bebeğimin yerini tutmayacakmış gibi. Bilemiyorum.. Umarım bi an önce geçer.Ben hiç hamile kalmadım bilmiyorum ama.. zamanla ilk etkisini kaybetmeyen hiçbir duygu yoktur. Acisi elbette gececek. Ama aklınıza gelir illaki .. bebek sahibi olamamaniz içinse bir neden yok. Olursunuz. Allah sağlıklı evlatlar versin.
Hastaneye gerek olacağını sanmıyorum.Yo estağfurullah önemli değil.. Yani evet haklısınız aama doktorum 6 ay böyle devam etmemi söyledi. Aşama aşama gidecekmişiz. Ben hastaneye yatmayı bile düşünüyorum açıkçası.
Özel bi doktora gidiyorum zaten ama bilmiyorum açıkçası.Hastaneye gerek olacağını sanmıyorum.
Maddi durumunuz nasıl özel bir doktora gidebilir mısınız? Ya da psikologda olabilir.
Aşırı sağlıksız bir durum gibi gelmedi ama böyle giderse olacak .
Psikoterapi alıp sağlıklı yaş sürecine girmeniz gerekiyor .
Unutmak acı cekmemek degil amaç , bunları sağlıklı yaşamak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?