Yitip giden hayallerim ve bebeğim.. Özlüyorum.

Lazkizii54

Miray Ecrin ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
1.026
571
38
27
Merhaba hanımlar hepinize iyi akşamlar.. Bu zamana kadar iyi kötü her zaman bana doğru yolu göstermeye çalıştınız,hep iyiliğimi düşündünüz. Öncelikle bunun için hepinize çok teşekkür ederim. Görmeden ne kadar çok destek çıkılır bunu farkettim sizinleyken.. Konuma gelecek olursak.. Özet geçeyim;
1 gebelik geçirdim. Evlilik dışı olan bir gebelikti,nişanlıydım. Öğrendiğimizde hiç istememiştim neden oldu demiştim. İlişkiden sonrada olursa aldırırım demiştim. Ama yapamadım. En başta istemeyen ben benimle yaşadığı her gün boyunca onunla konuşmaya başladım. Çok sevdim,görmeden,başıma gelecekleri bilmeden kabullendim evladımı. Başta mutluyduk,daha sonra nişanlımın ailesi ve para sebebiyle ayrılmak zorunda kaldık babasıyla. Uyuşturucu kullandığını bağımlı olduğunu öğrendim. Daha önceden bilmiyordum çünkü üniversiteyi farklı şehirlerde okuyorduk. Farkedememiştim. Daha sonra da bebeğim zorunlu olarak gitti zaten benden. Gitti gitmesine ama beni çok etkiledi bu durum. Çünkü özlüyorum,deli gibi. 25 nisanda gitti benden tamamen,yaşamasına nefes almasına imkanı yoktu bebeğimin,yiyecek ekmeği yokmuş.. Nasip dedim. Ama bu acı hiç geçmiyor. Sanki bir daha asla çocuğum olmayacakmış gibi geliyor,onu deli gibi özlüyorum. Başta istemediğim için kendime kızıyorum. Gözümde hiçbirşeyin değeri yok o günden beri. Ne para istiyorum ne pul,sadece bebeğimi geri istiyorum. İleride allah izin verirse bie evladım olursa onun yerine geçeceğini düşünmüyorum. Bazen rüyamda elleri yüzü kanlı pembe giyinmiş bi bebek görüyorum. Onu orda öylece bırakıp gidiyorum. İçime işledi artık. Psiyatriye gidin demeyin çünkü gidiyorum. İlaç antidepresan kullanıyorum ama etkisinden çıkamıyorum. Unutmaya çalışıyorum ama olmuyor. Siz söyleyin hanımlar bu acı geçer mi? Bir daha evladım olur mu? Babası uyuşturucu bağımlısıymış başından beri. Ağır ve yasla olmayan bir çok uyuşturucu içiyormuş.kendisinde de kalıcı zararları var zaten gözle yörülür. Bebeğim yaşasaydı uyuşturucunun etkileri onda olur muydu? Yani genetiğinde bi problem olur muydu? Sağlıklı olacağını düşünmüyordum ama ne bileyim. Sadece özlüyorum. Çok özlüyorum. İçim soğumuyor.

Siz mi aldırdınız ?
Düştü mü ?
Üzülmeyin demek isterdim ama malesef gecmıyor bende ilk bebegimı cok ozluyorum. Sımdı dogmus olsaydı 7 yasında olacaktı.. Ve bence kız olacaktı.. Bazen aklıma geliyor..

En başta aldırmak istedim sonra vazgeçtim.
Daha sonrasında zorunlu olarak alındı bebekten kaynaklanan problemler yüzünden,uyuşturucu bebeğin kalitesini sağlığını plesantasını etkiliyormuş..
Evet bende benimkini kız olarak hissediyordum.
Geçmiyor diyorsun.. Şuan bebeğin var mı peki?

Evet var 6 yasında bi oglum var.. Biraz olsun hafifletti ama yerı cok baska..

önceki konunuzda ex nişanlınızın uyuşturucu kullandığını belirtmişsiniz
şimdi de düşük yapmanızın sebebinin uyuşturucu olduğunu yazmışsınız
siz de mi uyuşturucu kullanıyorsunuz? yoksa kullandığınız psikiyatri ilaçlarını mı kastettiniz?

Sanırım uyuşturucu kalitesi adamın spermlerini etkilemiş . Çocuk zaten sağlıklı olmadığı için düşük olmuş .

Ben yanlış ifade ettim sanırım.
Kürtaj olmamın benim kullanmamla bi alakası yok bebeğim öldü karnımda. Bende bunu babasının uyuşturucu kullanmasına bağlıyorum.

O kısmını kaçırmışım özür dilerim .
Yasadiginiz sağlıklı bir yaş süreci degil . Sadece ilaç değil psikoterapi destekli olması gerekiyor.
Yo estağfurullah önemli değil.. Yani evet haklısınız aama doktorum 6 ay böyle devam etmemi söyledi. Aşama aşama gidecekmişiz. Ben hastaneye yatmayı bile düşünüyorum açıkçası.

Ben hiç hamile kalmadım bilmiyorum ama.. zamanla ilk etkisini kaybetmeyen hiçbir duygu yoktur. Acisi elbette gececek. Ama aklınıza gelir illaki .. bebek sahibi olamamaniz içinse bir neden yok. Olursunuz. Allah sağlıklı evlatlar versin.

Amin Allah hepimize versin inşallah. Onu ben düşünüyorum bana hiç olmayacakmış gibi geliyor,olsa da bebeğimin yerini tutmayacakmış gibi. Bilemiyorum.. Umarım bi an önce geçer.

Yo estağfurullah önemli değil.. Yani evet haklısınız aama doktorum 6 ay böyle devam etmemi söyledi. Aşama aşama gidecekmişiz. Ben hastaneye yatmayı bile düşünüyorum açıkçası.
Hastaneye gerek olacağını sanmıyorum.
Maddi durumunuz nasıl özel bir doktora gidebilir mısınız? Ya da psikologda olabilir.
Aşırı sağlıksız bir durum gibi gelmedi ama böyle giderse olacak .
Psikoterapi alıp sağlıklı yas sürecine girmeniz gerekiyor .
Unutmak acı cekmemek degil amaç , bunları sağlıklı yaşamak.

Özel bi doktora gidiyorum zaten ama bilmiyorum açıkçası.
2 aydır herşey üst üste geliyor bebeğimin gidişi nişanın atılışı babaannemin vefatı teyzemin vefatı.. Doldum sanırım.

Bidaha olur tabi neden olmasın.
Yalnız her bebek doğru dürüst bi babayı ve aileyi hak eder.Tek başıma anne olucam derseniz de hayatınıza biraz çeki düzen verin bari.Ayrıca da psikoterapi de alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…