Yitip giden hayallerim ve bebeğim.. Özlüyorum.

Aynen öyle. Herşeyin hayırlısını dilemek lazım. Belki bebeğim hasta olacaktı babasından dolayı ya da genetik bi rahatsızlığı olacaktı hergün defalarca ölecekti. Ben geleceği bilmediğim için bazen iyiki diyorum rabbimden hayırlısını istemişim,hayırlısı buymuş ki böyle olmuş. Allah bizim kötülüğümüzü istemez ki.

Amin canım inşallah. Yaşıma veriyorum. Küçüğüm bu acıyı kaldırabilecek olgunlukta değildim. Yavaş yavaş alışıyorum. Rabbim sana da güzel evlatlar versin inşallah.

Aynen öyle canım. Allahın rahmeti üzerine oldu evladımı yanına aldı. Belki de onun için en hayırlıso buydu. Kopuk bi ailede kötü bir damga yiyeceğine şuan çok iyi bir yerde Allahımın yanında. Senin yaşadıklarını yaşıyorum bende. Ağlıyorum üzülüyorum bebeğim orda diyorum onun için iyi ama benim için üzücü bi durum diyorum ama işte. Gönül anlamıyor. Üzülüyorsun ister istemez. Ama senin çok güzel bi evladın olmuş allah bağışlasın. Yokluğunu görmezsin inşallah. Bende yazından çok etkilendim,bana benzer hikayelerin olduğunu bilmek içimi rahatlattı.

Allaha şükür vücutsal bir problemim çıkmadı,adetim yumurtlamam vs düzelmeye başladı. Ama evet stres hamileliği çok etkiliyor. Bende unutmaya hafifletmeye çalışıyorum. Bebekler seviyorum çocuklarla vakit geçiriyorum onlara hediyeler alıyorum. Ama işte bende aklımdan çıkaramıyorum siz gibi. Daha görmeden seviyoruz evlatlarımızı,daha görmeden kaygılanıyoruz strese giriyoruz onlar için. En iyilerini diliyoruz Allah'tan. Evlat çok başka. Pmu görmesemde kokusunu alamasamda karnımda benimle geçirdiği 2-3 haftayı ömrümdeki hiçbir zaman dilimine değişmem.

çok üzüldüm yaşadıklarınıza hamileyim ben de şu an ve korkuyorum çok.Rabbim şimdiki çocuklarınıza Ömür versin size bağışlasın inşallah.Acınızı tazelemek istemem cvp lamak istemezseniz bişey diyemem nedeni neydi doktor ihlali Filsn mi

Amin ,çok teşekkür ederim.
Hiç korkma benimki farklı birseydi , tabi ki doktor hatası da vardı .güvendiğin bir uzmanla ilerlersen sorun olmaz .ben hiç bilmediğim bir yerde hiç bilmediğim bir doktora güvenmek zorunda kalmıştım .anne ve bebek sagligi icin uzman tercihi gerçekten çok önemli .

Umarım bir daha aynı şeyi yaşamayız.. İlk çocuk çok başka..
Ilk cocuk baska degildir sen oyle hissediyosun bence.. birde tekrar anne olmak nasib olcak mi diye dusunuyosundur. Basin sagolsun.. belkide bebegin saglikliydi ama simdi bunlarada kafa yormanin bi anlami yok yazikki.. acini yasa toparlanmaya bak bi an once

güya bir Prof ile kısmetse inş doğum düşünüyorum herhangi bir sorun olmaz inşallsh ya

güya bir Prof ile kısmetse inş doğum düşünüyorum herhangi bir sorun olmaz inşallsh ya
İnşallah sen ve bebeğin sağlıkla atlatirsiniz doğumu .
Yalnız bu işler" güya "yla da olmaz "profesörmüş"le de ..güvenmiyorsan değiştir doktorunu ,profesör diye gözün kapalı güvenme .benimki de öyleydi .

Çok iyi diye tanıdığım bir doktor yok Bulunduğum Şehirde yeni sayılırım.Bakalım Allah Ömür verdiyse bişey olmaz inşallah diye düşünmeye çalışıyorum.Erken doğum mu yapmıştınız siz ya da enfeksiyon mu vardı

Erken doğum yada enfeksiyon sebepli bir kayıp değil .
Bulunduğun yerin uzmanlarını internet ve çevre aracılığıyla arastirabilirsin

Bebekte gelişim anomalisi varmış. Sevgilisinin kullandığı uyuşturucu sebepli genetik bir mutasyon sebepli olabilir diye açıklamışlar anladığım kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…