- 25 Ağustos 2014
- 21.210
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Soylememki123445
-
Allah razi olsun, fenalasmistim kosedeYüzdelik niye hesaplıyorsunuz ki? Gelir düzeyine göre hesap yaparsak da buradaki çoğu kişi yüzdelik dilimde iyi yerlere gelir ama bu bizim zengin olduğumuzu göstermez. Dağılıma bakmak gerekir. Genelde 100000 gibi sıralaması olanların puanları vasat oluyor. O yüzden TYT gibi basit bir sınavda bu kadar başarı gösteren KPSSde pek bir şey yapamaz.
Aynen!!!Şov mu? Duyar kasmak mı? Pes…
Bir eğitimci olarak bu söylediklerim size şov gibi geldiyse, sivrisinek saz misali…
90/95 üstü not alamayan öğrencinize “bu yaptığın iyi değil ki” demek mesleğe hakimiyet demek ki size göre.
Hakim olduğunuz konuda!! fikrimi daha yapıcı ve bilgi içeren bir kaç cümleyle çürütmek yerine, 18 yaş altı cevaplarla geçiştirmenizde hakimiyetinizin göstergesi!!!
Yargısız, kısacık yazdığım yorumumu alıntılayıp neredeyse "nasil bunu soylersin, o oyle değil, gayet başarılı" diye polemige giren siz,Şov mu? Duyar kasmak mı? Pes…
Bir eğitimci olarak bu söylediklerim size şov gibi geldiyse, sivrisinek saz misali…
90/95 üstü not alamayan öğrencinize “bu yaptığın iyi değil ki” demek mesleğe hakimiyet demek ki size göre.
Hakim olduğunuz konuda!! fikrimi daha yapıcı ve bilgi içeren bir kaç cümleyle çürütmek yerine, 18 yaş altı cevaplarla geçiştirmenizde hakimiyetinizin göstergesi!!!
100 -150k basarili bi sonuc mu? Bu siralamayi kasan adama basarili demek ya uni yuzu gormediniz ya da hedefiniz kiytirik sehir universitelerinde baraj ustu alim yapan bolumlerdir. Yorumlarda bos drama yapmissiniz ay okurken içim kiyildi.Nasıl iyi değil? 3 milyon küsür insan içinde ilk %5 in içinde olacak bir başarı göstermiş.
Gayet başarılı bir sonuç. Mimarlık mühendislik bölümlerini bile okuyabilir.
Güzel özel üniversitelerden burs alabilir.
Hırslı, komikYargısız, kısacık yazdığım yorumumu alıntılayıp neredeyse "nasil bunu soylersin, o oyle değil, gayet başarılı" diye polemige giren siz,
Öğrenciye "başarısız, beceriksiz, kötü" gibi tek kelime kullanmadigim halde beni bunlari yapmış olmakla ve şevk kirmakla (tam drama) suclayan siz,
Yine zerre fikri olmadan "hmm 100 alamayan öğrenciye bunu diyosun sen" diye iftira atan siz,
Üstüne bir de muhatap alınıp duzgun cevap verilmesini bekleyen yine siz.
Ne anlatayim ki ben size, kendiniz çalıp kendiniz oynayacaksiniz, çıkarım yapmaya devam edin ama kucuk bir uyarı, fazla hırslı ve komik görünüyorsunuz ve evet, bu tam olarak duyar kasmak.
Haddinizi bilin bence. İnanin bana çok yakışır.
İyi forumlar.
Üniversite sınavıyla kpss’nin ne alakası var her bölümün atama puanı farklı. İlahiyattan atanacak olanla mühendis olarak atanacak kişinin alacağı puan aynı olmuyor. Bazı bölümler 70 le atanıyor bazıları 90 la atanamıyor. Yani okunan bölüm iyileştikçe rekabet daha da artıyor. Eğitim koçu olan siz misiniz başkası mıydı bilmiyorum ama gördüğüm en alakasız yorum olmuşKonu sahibi, iyi bi üniversitenin iyi bir bölümü için pek iyi bi sıralama değil. İlla ki bi yere yerleşirsin ama iyi bi araştırma yapıp hem sevebileceğin hem de işe yarayacak bi tercih yapmalısın.
KPSS basit bi sinav değil ve atanabilmek için YKS'den fazlasını ister, sonrasında da yok referans yok şu bu derken zorlu bir süreç. Kısa yoldan atanıp kurtulmak fikri güzel ama kolay değil.
Ben olsam, icime sinen bi bölüm varsa ona yerlesir, KPSS'ye de yine de girerdim, atama olsa bile üniversite egitimine devam edebiliyorsun.
İyi de kpss ile ne ilgisi var? Bunu yazan kişi kpss yi yapamazsın demiş ama 70’le atanıyor çoğu düşük bölüm100 -150k basarili bi sonuc mu? Bu siralamayi kasan adama basarili demek ya uni yuzu gormediniz ya da hedefiniz kiytirik sehir universitelerinde baraj ustu alim yapan bolumlerdir. Yorumlarda bos drama yapmissiniz ay okurken içim kiyildi.
Esas bu cevap ve yorum ne alaka?Üniversite sınavıyla kpss’nin ne alakası var her bölümün atama puanı farklı. İlahiyattan atanacak olanla mühendis olarak atanacak kişinin alacağı puan aynı olmuyor. Bazı bölümler 70 le atanıyor bazıları 90 la atanamıyor. Yani okunan bölüm iyileştikçe rekabet daha da artıyor. Eğitim koçu olan siz misiniz başkası mıydı bilmiyorum ama gördüğüm en alakasız yorum olmuş
Çok alakaEsas bu cevap ve yorum ne alaka?
Ben ne diyorum, sizler ne diyosunuz. Bi de uzun uzun açıklıyorsunuz
Her neyse gerçekten.
Okuldan izin verilmez ama devlet kurumlari egitimle ilgili durumlarda izin ve destek veriyor diye biliyorum. Biz üniversitedeyken bi arkadaşımız atanmıştı, ders programını ve sınav tarihlerini götürdüğünde izin veriyorlar, işini ona göre ayarlıyorlardı, o da rahatça geliyordu okula.Konuyla kismen alakali olarak ben de sorayim? Ben memurum ayni zamanda uni okuyorum. Ozellikle pandemi oncesi okulumda cok kati bir devamsizlik kontrolu yapiliyordu %30 uzeri devamsizlik otomatik kaliyordu. Ogrenci isleri sevimsiz teyzesi ya isi birakcaksin ya okulu biz seni idare edemeyiz demisti. Hem atanirsin hem okursun diyenlerin bildigi farkli birsey mi var acaba?
itü ytu bu tarz okullar 100 civarında iyi mühendislikler alıyor. hatta odtunun bile bölümü var o aralıkta.100 -150k basarili bi sonuc mu? Bu siralamayi kasan adama basarili demek ya uni yuzu gormediniz ya da hedefiniz kiytirik sehir universitelerinde baraj ustu alim yapan bolumlerdir. Yorumlarda bos drama yapmissiniz ay okurken içim kiyildi.
Ben kac tane universite mezunu işsiz gördüm eger uniye verecegim paraya acimasam okumazdım cunku ailede 2 unili olunca boyle düşündüm neyseki matematok ogretmenligi okumayo düşünüyorumOkumadan iş bulabiliyor musun ?
Yarinimizin garantisi yok,ülkenin durumu asikar..Şimdi okudun diye hemen iş verecekler mi sana ?
Böyle bir endişen var ise okuma bacım..
Hemen iş hayatına atil.
KPSS ile nereye atanmayı planlıyorsunuz?
Bu işleri bilmedigim icin arastirdim oluru yokmuşKPSS ile nereye atanmayı planlıyorsunuz?
Yks siralaman iyi degil ki, Kpss'ye girip atanacak puani alabilecek misin?iyisini siz yapin o zaman ben ne yaparim diye sordum :)
Bakin benimde bekledigim aciklama buydu yok puanım şöyle böyle mevzusu değil daha 20 yasindayim bu işlerde toyum bilgi öğrenmekti elestiro almak değilKonu sahibi, iyi bi üniversitenin iyi bir bölümü için pek iyi bi sıralama değil. İlla ki bi yere yerleşirsin ama iyi bi araştırma yapıp hem sevebileceğin hem de işe yarayacak bi tercih yapmalısın.
KPSS basit bi sinav değil ve atanabilmek için YKS'den fazlasını ister, sonrasında da yok referans yok şu bu derken zorlu bir süreç. Kısa yoldan atanıp kurtulmak fikri güzel ama kolay değil.
Ben olsam, icime sinen bi bölüm varsa ona yerlesir, KPSS'ye de yine de girerdim, atama olsa bile üniversite egitimine devam edebiliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?