- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.202
- 498
- Konu Sahibi Soylememki123445
-
Sende okuduğun bölüm için fark yaratacak, donanım katacak ne varsa ona yöneleceksin. Gerekirse yan dal yapacaksın. Yüksek lisans ve master için çabalayacaksın.Haklısınız ablacım benim üniversite sıralamam da 138k idi ben mükemmel üstün bir başarı gösterdiğim için söylemiyorum 50k diye. Neye göre kime göre demişsiniz ama Türkiye'deki kalburüstü devlet okullarında önü açık bölümlerin sıralaması 50k bulmuyor bile çok daha yüksek sıralamalar istiyorlar. Ben de bayılmıyorum bu düzene ama olan bu.
Yüksek lisans deniyorum zaten dört okula başvurdum birinden ret aldım. Diğerleri olumlu olur inşallah.Sende okuduğun bölüm için fark yaratacak, donanım katacak ne varsa ona yöneleceksin. Gerekirse yan dal yapacaksın. Yüksek lisans ve master için çabalayacaksın.
Bugün yüzüne bakmadığın muhasebeyi okuyan, kendisini diğerlerinden farklı kılacak eğitim katan bir muhasebe müdürü, bir doktor kadar maaş kazanabiliyor çalıştığı kuruma göre.
Bak bir örnek vereyim, bir yakınımın oğlu iyi bir devlet üniversitesinde radyo televizyon okudu. Okulu okumak dışında hiç bir çaba göstermedi, stajını bitirdi mezun olduktan sonra bıraktı o alanı. Barmenlik yapıyor.
Başka bir tanıdığımızın kızı özel üniversitede bu bölümü okuyor. Okurken özel kurslara gidip sertifikalar aldı, dil öğrendi. Her girdiği ortamdan birileriyle tanıştı. Şu an son sınıfta ama geçenlerde bir kanalda işe girdiğini duyduk. Çok adı duyulmamış bir kanal ama mesleğe başladı bir şekilde. Daha öğrenciyken işini hazır etti, merdivenin ilk basamağına adımını attı. Eminim bir kaç seneye dahada yükselecek.
Diyorum ya hangi meslek olursa olsun vizyonsuz olan ya standartlarda kalır yada ekmeksiz kalır.
ne okudunuz ve hangi ünideYüksek lisans deniyorum zaten dört okula başvurdum birinden ret aldım. Diğerleri olumlu olur inşallah.
Kocaeli üniversitesi endüstri mühendisliğine okudunuz ve hangi ünide
endüstri daha yüksek ama i.ö. falan mıydınızKocaeli üniversitesi endüstri mühendisliği
Hayır mezuna kaldım ilk sıralamamı yazmıştım yorumumda. Ben iş bulamadım henüzendüstri daha yüksek ama i.ö. falan mıydınız
ve ben de koü kimya mühte okuyorum.
koü endüstride okuyan tanıdıklarım var ve gayet iyi işlerde çalışıyorlar.
Üniversite sınavında tahmini olarak 100-150bin gibi bir sıralama yapmış konu sahibi, fikir istiyor.Biri benim icin basligi Türkçe'ye cevirebilir mi?
Yorum yazmak zorunda değilsin şekerim türkçeye çevirip anla bu yorumumu tdkBiri benim icin basligi Türkçe'ye cevirebilir mi?
Yemin ederim içimi k9arartin yorumlarınla keşke engelleseydim de yazmasayfinÜniversite sınavında tahmini olarak 100-150bin gibi bir sıralama yapmış konu sahibi, fikir istiyor.
Güncelleme istanbulda matematik öğretmenliği kazandim şimdi sidik yaristirabilirsinizyok çok kötü iyi değil .O zaman siz yapında görelim "zeki "arkadaşlarYemin ederim içimi k9arartin yorumlarınla keşke engelleseydim de yazmasayfin
Tebrik ederiz de bize niye atarlanıyorsun? Bize mi kazandın, kendin için kazandın. Biz yaptık geçtik o yolları 15-20 sene önce falanGüncelleme istanbulda matematik öğretmenliği kazandim şimdi sidik yaristirabilirsinizyok çok kötü iyi değil .O zaman siz yapında görelim "zeki "arkadaşlar))
TebriklerGüncelleme istanbulda matematik öğretmenliği kazandim şimdi sidik yaristirabilirsinizyok çok kötü iyi değil .O zaman siz yapında görelim "zeki "arkadaşlar))
Öğretmen adayı bir arkadaştan daha nazik bir yorum beklerdik açıkçası. Sidik yarıştırmak vs ne demek,ayıptır ya.Güncelleme istanbulda matematik öğretmenliği kazandim şimdi sidik yaristirabilirsinizyok çok kötü iyi değil .O zaman siz yapında görelim "zeki "arkadaşlar))
Siz sınavdan yeni cıkmış birinin ay çok kötü diyerek moralini bozarken ayıp etmiyorsunuz defol miÖğretmen adayı bir arkadaştan daha nazik bir yorum beklerdik açıkçası. Sidik yarıştırmak vs ne demek,ayıptır ya.
Ah canim birak da ben dusuneyim onu100binle nereye giriliyor bilmiyorum. Ama çok da parlak bir derece değil sanırım. Kpssde daha iyisini yapabilecek misiniz? Tek başına kpss de yetmeyecek mülakat vs oluyordu yanılmıyorsam.
Kiskanma canim çalış senun de olurAh canim birak da ben dusuneyim onu
Ben öyle bir şey demedim ki? Çok parlak değil sanırım dedim. Kpssde mülakat var dedi ,daha iyisini yapabilir misiniz dedim. Okuyacaksanız kendinize okuyacaksınız,burada yorumculara sidik midik demek hoş olmuyor. Hayır yani kelime anlamı farklı,sizinle sidik yarıştırmak istesek kendi sıralamamızı söylerdik değil mi?Siz sınavdan yeni cıkmış birinin ay çok kötü diyerek moralini bozarken ayıp etmiyorsunuz defol mi)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?