Yksye hazırladım 100 150 k arasi tutuyor ama?

100binle nereye giriliyor bilmiyorum. Ama çok da parlak bir derece değil sanırım. Kpssde daha iyisini yapabilecek misiniz? Tek başına kpss de yetmeyecek mülakat vs oluyordu yanılmıyorsam.
Tebrik ederiz de bize niye atarlanıyorsun? Bize mi kazandın, kendin için kazandın. Biz yaptık geçtik o yolları 15-20 sene önce falan
Ben kötü yorumlara dedim sağ olasin

Sidik yaristiranlara böyle yazılır sana soracak değilim ne yapacagimi hadi bays

Kiskanma canim çalış senun de olur
Yok arkadaşım, ben o işi halledeli 20 yıl kadar oldu. O yüzden çok iyi bilmiyorum nereye girebilir 100bininci kişi. Kpssde daha iyi yapabilirseniz ne mutlu,ama bir de mülakatta başarılı ve torpilli olmak gerekiyor sanırım. Yani bence yks daha kolay gibi kpssden.

Kpssyi uzaylılar yapmıyor hos çalışan ataniyor özel ders gibi bir nimet varken siz beni çok takmayın kafaya :)) 100 bine çok güzel gidiliyor bakın görürsünüz çok yormayin "tatlı" canınızı

Ya ya kpss yapamazmisim 100 binle nereyi kazanmışım yani saf olsam üzüleceğim anlamamazlik gelin ben de çıkıyorum yurtlara bakıyorum kipss

Öğretmen adayı bir arkadaştan daha nazik bir yorum beklerdik açıkçası. Sidik yarıştırmak vs ne demek,ayıptır ya.
Ben kibar mıyım sence canım? Ben de öğretmenim, 8 sene önceki derecemle övüneceğim, hiç yeri olmamıştı. 10 binle kazandım, seni kıskanıyor olamam konu sahibi arkadaş. Hadi hayırlı olsun.
Şaka bir yana kendini geliştirmeye bak, özel ders falan vererek matematikçiler bir şekilde işini hallediyor. Çevre mi yaparsın, okurken özel kurumlarda staj mı yaparsın, orası sana kalmış.

Ya ya kpss yapamazmisim 100 binle nereyi kazanmışım yani saf olsam üzüleceğim anlamamazlik gelin ben de çıkıyorum yurtlara bakıyorum kipss
Vay canına haklısınız, ben de kıskandım şu an sizi. Hem derslerdeki başarınızı, hem de insanlarla olan iletişim becerinizi ve konuşma adabınızı.

Umarım herhangi bir yakınımın matematik öğretmeni olmazsınız, amin. Bunu akademik başarınız/başarısızlığınız için demiyorum, korkunç üslubunuzdan ve tavırlarınızdan ötürü söylüyorum.

Korkunç üslup karşılıklıdır diyorum ki bende bu kullanıcının yakınının matematik öğretmeni olayım diye yalvarıyorum:))

Kiskanmayin arkadaslar of valla dislike ataj atana ama beni güldürüyorsunuz demek ki başarmışım çekemiyorsunuz
Offff gerçekten 100-150k sıralamanın kıskanıldığını düşünecek kadar vizyonsuz musun? Burda konu açıp "kıskanmayın xsxs" yazıyorsun, sen yazmasan burdaki insanların senden haberi olmayacak. Kim seni niye kıskansın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…