- 21 Ağustos 2015
- 31.871
- 96.752
- 598
- 37
- Konu Sahibi Kedi_sever_insan
-
Oruc tutmuyor diye darlayan anne,bu durum beni sıkıı derken carpıverir.Kesin bilgi yayalımNe kadar çirkin bi tabir anne ve aile hakkında.
Evet herkesin kendi defteri istedigi gibi doldurur. Anneniz dogru olana teşvik etmeye çalışıyor ama size fazla gelmiş olabilir. Bunu annem yobaz annem beni sıkıyor demek yerine. Annenizle konuşup bu durum beni sıkıyor daha da uzaklaştırıyor demeniz daha dogru olur.
Yaaaa aydınlanma yaşadım şuan tişikkirlir.Oruc tutmuyor diye darlayan anne,bu durum beni sıkıı derken carpıverir.Kesin bilgi yayalım
Rica ederim.Yaaaa aydınlanma yaşadım şuan tişikkirlir.
He valla, anneye öyle denmezmis.E ama yobaz bariz ne desin kız?milletin orucuna(kendi cocugunda olsa)ibadetine karısan,zorlayana yobaz denir.Ne denecekki baska?
İticiiRica ederim.
Yine bekleriz.
Herkezin doğrusu yanlışı kendine , kabre tek girilir hesap tek verilir. Din de zorlama yokdur ama ÇAĞRI vardır. Annelerimizin cennet ayakları altındadır yobaz denilmesini pek doğru bulamadım:)E ama yobaz bariz ne desin kız?milletin orucuna(kendi cocugunda olsa)ibadetine karısan,zorlayana yobaz denir.Ne denecekki baska?
Bende annneyim.Anneye itici denmez yalnız fkdjkxndndİticii
Valla artık ben böyle konularda anne de manyak olmasaymıs diyormHe valla, anneye öyle denmezmis.
Sinirli anneye de sinirli demeyelim oldu olacakyobaz denmesini istemeyen yobaz gibi davranmasin. Oruç tutmayana her gün "oruç tutmuyorsun" baskısı yapmak yobazliktir. İster annen olsun bu kişi ister amcan.
Şu "annelik kutsaldır" hikayesi yüzünden sanırım. Oysa ne kutsallik, üreme organı duzgun çalışıp korunmadan seks yapan herkes anne oluyor. Ülkemizde anne olan çoğu kişinin kendine hayrı yok,daha kendi hayatını yoluna koymayı becerememis,almış eline bebeği,çocuğunun da hayatını karartıyor. Sokaklar, BDV kötü annenin yarattığı tahribattan doğan sorunlu çocuklardan geçilmiyor.
Ama anne kutsal...onlara laf denemez
He valla, anneye öyle denmezmis.
Sinirli anneye de sinirli demeyelim oldu olacakyobaz denmesini istemeyen yobaz gibi davranmasin. Oruç tutmayana her gün "oruç tutmuyorsun" baskısı yapmak yobazliktir. İster annen olsun bu kişi ister amcan.
Şu "annelik kutsaldır" hikayesi yüzünden sanırım. Oysa ne kutsallik, üreme organı duzgun çalışıp korunmadan seks yapan herkes anne oluyor. Ülkemizde anne olan çoğu kişinin kendine hayrı yok,daha kendi hayatını yoluna koymayı becerememis,almış eline bebeği,çocuğunun da hayatını karartıyor. Sokaklar, BDV kötü annenin yarattığı tahribattan doğan sorunlu çocuklardan geçilmiyor.
Belki oruç tutuyorsunuz belki tutmuyorsunuz bilemiyorum ama bence tuttun bu mübarek günler de , tutmayanlara da saygım sonsuz ama yanlış bence tutulması çok faziletli ve farz tabiki sizi yadirgamiyorum yanlış anlamayın bir davet olarak kabul gör :)He valla, anneye öyle denmezmis.
Ben anne degilim tabi bilemem hshdjdjd. Ama baya iticisiniz. Ben konuşun dedigim için alay eder gibi cvp veriyorsunuz. Öncekş sayfa da çalış maddi özgürlüğün olsun karışamaz ya da okul için ayrı eve çık diyenlere çıtınız çıkmıyor?Bende annneyim.Anneye itici denmez yalnız fkdjkxndnd
Kutsal olan sizin tabiriniz ile üreme organı düzgün çalışıp korunmadan sex yapan kadınlar değil. Çocuğunu gecesini gündüzüne katıp bakan, kimseye muhtaç etmeyen dünyasına da ahiretine de mutluluk katan kadınlardır kutsal olan. Her anne kutsal değildir ama bu tarz cümleler ile de anneliği yerden yere vurup elimizde kalan bir iki güzelligi de tahrip etmeyin.He valla, anneye öyle denmezmis.
Valla etrafımda belli bir yaşa gelip de anne olmayan kadın yok. Olan da zaten çocuğa yetemeyecegini düşündüğünden değil bir problemden dolayı cocuksuzdur. Sizin etrafınizdakilerin de böyle olduğuna eminim. Lütfen bir bakın çevrenize, komsunuza, akrabalarıniza,kaynananiza vs.Kutsal olan sizin tabiriniz ile üreme organı düzgün çalışıp korunmadan sex yapan kadınlar değil. Çocuğunu gecesini gündüzüne katıp bakan, kimseye muhtaç etmeyen dünyasına da ahiretine de mutluluk katan kadınlardır kutsal olan. Her anne kutsal değildir ama bu tarz cümleler ile de anneliği yerden yere vurup elimizde kalan bir iki güzelligi de tahrip etmeyin.
Bende tamda bunu diyorum size. Anne olan herkes kutsal değildir. Kutsal olan gerçekten anneliği yapabilen kadınlardır. Ama sizin kurduğunuz cümle şimdi ki kurduğunuz cümle ile zıt bir cümle. Her anne kutsal değil diyebilirsiniz ama sadece üreme organı çalıştığı için annelere kutsal denilmez demek farklı. Konu sahibinin annesinin tavrı bana göre de doğru değil ama demekki ya güzel örnek olamamis yada anne olamamis.Valla etrafımda belli bir yaşa gelip de anne olmayan kadın yok. Olan da zaten çocuğa yetemeyecegini düşündüğünden değil bir problemden dolayı cocuksuzdur. Sizin etrafınizdakilerin de böyle olduğuna eminim. Lütfen bir bakın çevrenize, komsunuza, akrabalarıniza,kaynananiza vs.
Gercekten her kadınin çocuğunun "dünyasına da ahiretine de mutluluk katan , kutsal kadın" olduğuna inanıyor musunuz??
Çoğu anne kendi hayatına mutluluk katamamis, kendi hayatında kendi aklınca bir karar alamamis ki, hangi çocuğun iyiliğine bir şey yapacak? "Onu yapma, bunu yapma, limitini aşma, el ne der , baban duymasın, onu giyme, bu saatte gelme, evlen kocanla gezersin, kötü kocayı sizin için çektim..."
Bizim ülkemizde annelerin büyük bir kismi çocuğunu hiç sallamiyor, peşpeşe doğuruyor,tv karşısında, sıfır ilgi alaka çocuk buyuyor.
Başka bir büyük kısmı da çocuğunu cam fanusta büyütmeye çalışıyor, çocuğunu çok sevdiğinden(!) Üstüne titriyor, kendi malı gibi görüp "şehir dışına göndermem, okul gezisine göndermem,yavrum gözüm arkada kalır dünya kötü seni oraya göndermem..." diye diye sıfır deneyim uzaylı gibi çocuk büyütüyorlar. İkisi de birbirinden beter.
Ha , bunlar dışında çocuğuyla göbek bağını uygun zamanda kesmiş, yasaklamak yerine çocuğunu destekleyen, kendi ayakları üstünde durmasına teşvik edip kendi kendine yeten-mutlu bir birey olması icin çabalayan anneler de var tabii ki. Onlara asla lafım yok, iyi ki de varlar
Ama konu sahibinin annesi bunlardan biri değil
Kötü doktor candan,kötü imam dinden eder derler. Bir insan çocuğuna ne kadar baskı yaparsa çocuk o kadar uzaklaşır o şeyden.
Belki oruç tutuyorsunuz belki tutmuyorsunuz bilemiyorum ama bence tuttun bu mübarek günler de , tutmayanlara da saygım sonsuz ama yanlış bence tutulması çok faziletli ve farz tabiki sizi yadirgamiyorum yanlış anlamayın bir davet olarak kabul gör :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?