- 23 Ağustos 2012
- 51.174
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.214
- 898
- Konu Sahibi Kedi_sever_insan
-
250 yıl veriyorumherkesin saygılı ve kibar olduğu günleri umarım tez zamanda görürüz
Belki oruç tutuyorsunuz belki tutmuyorsunuz bilemiyorum ama bence tuttun bu mübarek günler de , tutmayanlara da saygım sonsuz ama yanlış bence tutulması çok faziletli ve farz tabiki sizi yadirgamiyorum yanlış anlamayın bir davet olarak kabul gör :)
Anne baba olunca kimse otomatikman iyi insan olmuyor. Aksine kötü, ahlaksız, hırsız, tecavüzcü, katil, yobaz, faşist ...vs insanlar bile anne baba olabiliyor. ( Hatta en cok onlar çoğalıyor) söz meclisten dışarı annesı hırsız veya yobaz olan çocuk ne desin o zaman? Bence m annem mükemmel çünkü beni doğurmuş, ben de onun gibi olucam dese daha mı iyi?Lütfen kendi annelerinize yobaz demeyin çok çirkin bir tabir .. sizin tercihiniz ne olursa olsun ama annelerimize babalarımıza yobaz demek olmasın...
+1Çocuğuna gerçekten annelik yapan kadın da kutsal değildir, sadece iyi bir annedir. Dünyaya getirdiğin canlıya hakkıyla bakmak kutsallık değildir.
Neye, kime göre doğru acaba...Anneniz dogru olana teşvik etmeye çalışıyor ama size fazla gelmiş olabilir.
İşte bazı inançlara göre yaratıcı bir kulu dünyaya göndermek için anneyi vesile kılıyor. Kutsallık burdan geliyor. Anne hiçbir şey yapmasa bile en basitinden vücudundan veriyor ve çeşitli fedakarlıklar yapıp sıkıntı çekiyor. Sonrasında yaptıkları kendisini bağlar. Evladın da anne üzernde hakları var. Kendi kendine oluşup doğduğunu düşünen kişilerin kutsiyet atfetmemesi normal.Olması gerekendir, kutsal falan değildir. Çünkü çocuk geleyim mi diye sormuyor, sen doğuruyorsun.
"Pazar günü kiliseye gel dediği için mi yobaz diyorsunOruc tut dedigi icin
Mi yobaz diyorsun
Ne var katolik"Pazar günü kiliseye gel dediği için mi yobaz diyorsun"
Aynı şey. Kızcağız belki Müslüman bile değil?
Tepkilerinden korktuğu için söyleyemiyor olabilir. Çocuğu inançsız olduğunu söylese evlatlıktan reddedecek açık görüşlülükte bu ülkedeki birçok aile. Bu şekilde ailelerinden gizleyen bir sürü arkadaşım var.Ne var katolik
Bi aileyse kiliseye gel desin!? Ne var bunda.. kaldi ki
Musluman degilse, musluman degilim desin annesine.. eminim bir daha soylemez o zaman
Herseyin bir bedeli var, totosu yiyen soyler o zaman. Soyleyemeyende zaten orucu tutuyor gibi yapar.Tepkilerinden korktuğu için söyleyemiyor olabilir. Çocuğu inançsız olduğunu söylese evlatlıktan reddedecek açık görüşlülükte bu ülkedeki birçok aile. Bu şekilde ailelerinden gizleyen bir sürü arkadaşım var.
Türkiyedeki müslüman aileler çok açık görüşlü ve anlayışlıdır. Herkes ailesinin karşısına geçip ben müslüman değilim diyebiliyor, sen bunu bilmiyor muydun? Hiç öyle reddedilmeyle, dövmeyle, öldürülmeyle, en basitinden harçlık kesmekle, okula göndermemekle falan tehdit etmezler. 20 yaşında kocaman insan ailesinin karşısına geçip söyleyebilir tabi ki ben müslüman değilim diye. Sen de yaniTepkilerinden korktuğu için söyleyemiyor olabilir. Çocuğu inançsız olduğunu söylese evlatlıktan reddedecek açık görüşlülükte bu ülkedeki birçok aile. Bu şekilde ailelerinden gizleyen bir sürü arkadaşım var.
Linç yerim diye açık açık yazamamıştım ama aynen böyle evetTürkiyedeki müslüman aileler çok açık görüşlü ve anlayışlıdır. Herkes ailesinin karşısına geçip ben müslüman değilim diyebiliyor, sen bunu bilmiyor muydun? Hiç öyle reddedilmeyle, dövmeyle, öldürülmeyle, en basitinden harçlık kesmekle, okula göndermemekle falan tehdit etmezler. 20 yaşında kocaman insan ailesinin karşısına geçip söyleyebilir tabi ki ben müslüman değilim diye. Sen de yani
Aile kendi dini inancını çocuğa dayatmasın demek mi yobazlık?Yobaz diyenlerin kendisinin yobaz olması ne büyük çelişki ...
Yobaz diyorum. Benim tam olarak ne yobazlığımı gördünüz de bana yobaz diyorsunuz mesela?Yobaz diyenlerin kendisinin yobaz olması ne büyük çelişki ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?