Yoğun kaygı

Odasında kamera olsun her daim oğlum 4 5 aylıkken kızımın montessori yatağında uyuttum arkada yastık vardı hiç aklıma gelmedi o yastığı üstüne çekebileceğini kameradan bi baktım yüzünde çırpınıyo sonrada gel panik atak olma biz şuan 2 odaya da kamera koyduk özellikle uyurken ve oyun oynarken diğer odadan mutfaktan vs izliyorum eşim iş yerşnden bile bazen açıp bakıyor uyanmış falan diyo

Sevgi olarak değil ama bağımlılık artıyorsa dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum kötü senaryo düşünmek çok da normal değil aslında geçmiş olsun

Özellikle yenidoğan zamanı zaten hareket edemez dönemez falan diyoruz ama en çok kazalarda o zamanlarda yaşanıyor. Bende hep tulumla uyuttum örtüyü yüzüne çeker diye çok video izledim o şekil çünkü. Şükür ilk 2 seneyi atlattık ama çocukla beraber sorunlar tehlikeler de arttı

Ahh kıyamam çok geçmiş olsun bizde de kamera var ama işte tedbir alsakt bazen bazı şeylerin önüne geçemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…