Yok anladım ben salagim

Bende degilim evcimen falan ev hanimi olmayi hic beceremiyorum üstelik ama değer verdiğim herkese zamanimida emegimde helal olsun

Sizin için öyle, kabul. Bunda bir yanlışlık yok. Aksine yaptığınız hoş bir şey. Siz insanlara verdiğiniz değeri yemekle, sohbetle, evinizde ağırlayarak gösteriyorsunuz. Bense çok daha farklı şekillerde.

Keşke bir de beklentiye girmeseniz, karşılık beklemeseniz.

Kendine güvenemiyor belki. Iyi bir sofra temizlik ve altından kalkamayacağını dusunuyor. Kalbinize fitne fesat sokmayın derim mübarek gün. Zaten makbul olan iftara sofrasına yemek koyamayacak insan doyurmak.

Evde daha cokmu masraf oluyor disarda iftar kisi basi 90 100 tl dort kisi gidilse minimum 400 tl eder ben o paraya evde orduya yemek yaparim :)

Asil mesele ne biliyormusunuz kizlar.Allah rizasi icin oruç actirmak .birtek hurmayla bile olsa.
Ama bizler ne yapiyoruz ,sofralarimizda bir kus sutu eksik .israf hat safhada.
Herkes o sunu yapti ,benim neyim eksik daha fazlasini yapayim diye hep kendimizi zorluyoruz.
Maksat sohbet muhabbetken ,gösterise giriliyor ve herkes artik evinde istemiyor.boyle misafirlikleri.

ne güzel bak anlamıssınız eger dısarda bi restaurantta size ödetmeli olssaydı bu davet bende siz haklıısnız derdim ama piknik tarzıysa aynı sey hatta daha ugraslı bnce

Ben de çalışıyorum.Öğlen büromda yemeğimi yer akşam acıkırsam dışarda yer ya da eve söylerim.1 bucuk yasında kızımla yaşıyorum.Eşimden ayrıldım.Ayrılmadan önce de iftar yemeklerini dışarda verirdik hala da öyle.Çünkü

kücük bir cocukla pratik yemek yapamıyorum

yemek pişirilmeyen bir evde iftar daveti icin sıfırdan alışverise gitmek bile külfet

yemegimin güzel olacagının garantisi yok cok tecrübeli degilim bu konuda

bulaşıktır ev toplamadır temizliktir cabası

dısarda yemek yedigimizde evet cok daha pahalıya geliyor ama misafirlerim de ben de bayılıyoruz

onlara da degisiklik oluyor

ben ayıplanacak birsey görmedim özetle.

siz çok alıngansınız gibi geldi bana bu kadar takmayın bence.Daha önceki konularınızdada bana pasta getirdi başkasına hediye aldım komşum yazmışsınız. insanları bu kadar önemserseniz işinden çıkamazsınız.

Disarda yemek bi acidan daha guzel degil mi

Degisiklik olur sizin icin de
Zaten hergun evde olunuyo
Hem yemek bulasik vs ile ugrasmazsiniz
Yemeginizi yer cayinizi icerseniz

Evde agirlamak tabiki cok guzel oluyo ama herkes beceremez o işi
Kimisi panik olur menusune guvenmez guzel yapamaz bunlar normal seyler
Kisisel tercih
Bidakine siz de disari davet edin olsun bitsin bosuna dert etmeyin kendinize

Bence eltiniz gayet iyi düşünüp yapmış. Dışarıda yemeğe almak hem size değişiklik olur hemde kendisi yorulmaz rahat rahat oturur uğraşmaz hiçbirşeyle. Sanırım sizin takıldığınız nokta da bu. Ben kendimi bu kadar yordum ama o hiç yorulmadan davet vermiş olacak diye düşünüyorsunuz. Ve bunu değer vermek olarak görüyorsunuz. Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşım. Kadın değer vermeseydi sizi hiç davet etmezdi. Değer veriyorki çağırıyor kendinide yormak istememiş ne var bunda. Oruç oruç bu sıcakta uğraşmak yerine dışarıda ağırlamak istedi diye kızmaya hakkınız yok bence. Bu tercih meselesi sizde öyle yapsaydınız o zaman. Önemli olan bir arada olmak nerde olduğu değil. Bizde dışarıda iftar yapıyoruz hatta sahurda yapıyoruz çokta iyi oluyor valla.

Valla benim dışarıda yemek daha cok işime gelir hazir rahat oh hepsi önünde sec begen ye.senin eline koluna eziyet onun cebine eziyet bnce aynı sonucta o kadar kişinin parasını ödemek kolay degil ve bence özel bişey

Oo kebap hayaller kebap hayatlar iftarda barbunya
Kız o otlari Tanrı kuşlar,bocukler yesin diye yarattı. Size mis gibi et gondermis yiyin iste.
Bak biz Diyarbakir'da eşek bile birakmadik. Kırsalda esek yok artık
Sun Kayseri'den canli olarak bildiriyorum;
Burda da esek yok. Sanirim hepsi pastirma olmus

o yüzden gayseri pastırması o ka lezzetli kızım kebap mebap varda beni almazsanız içinizde kalır o kebaplar

Aslında bi bakıma iyi sizin için de değişiklik olur. Ama bence haklısınız bende karşımdaki insana ne yapıyorsam aynı yakınlığı beklerim. Uğraşmak istemiyor anlaşılan. Bundan sonra sizde aynı şeyi yapın evde ağırlamanın onca zahmeti var sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…