- 2 Aralık 2007
- 1.626
- 1.709
- 398
- 57
- Konu Sahibi Melek gibiydi
-
Bende degilim evcimen falan ev hanimi olmayi hic beceremiyorum üstelik ama değer verdiğim herkese zamanimida emegimde helal olsun
Kendine güvenemiyor belki. Iyi bir sofra temizlik ve altından kalkamayacağını dusunuyor. Kalbinize fitne fesat sokmayın derim mübarek gün. Zaten makbul olan iftara sofrasına yemek koyamayacak insan doyurmak.Gönülsüz yapmakmi olayı anlamadiniz herhal öyle düşünsem hiç çağırmam ben benim verdiğim gibi değer görmek isterim disarda vermek ne kolay dimi herşey hazır olay bu cagirmasa derdi ki durumu yok önemli degilki yemek karşılık hiç düşünmedim sadece verilen emeğin keşke aynısı olsaydı
Evde daha cokmu masraf oluyor disarda iftar kisi basi 90 100 tl dort kisi gidilse minimum 400 tl eder ben o paraya evde orduya yemek yaparim :)Dışarıda daha fazla ücret ödeniyor, daha kıymet vermektir denmiş çoğu mesajda.
Hiç öyle bir şey yok. Evde neredeyse daha çok masraf oluyor ve ciddi bir emek var ortada.
Alınan malzemeler en az 200 tutuyor. Kişi sayısına göre veya evdeki malzeme oranına göre artabiliyor.
Bunun elektriği, gazı,suyu v.s var.
Ustunede cabasi yorgunluğun.
Yemek verilen yerlerde grup anlaşması yapılıyor v.s
Neresi daha kıymet vermektir anlamadım.
Diretmiyorum anladığımı anlayın diye yazıyorum yazanlara cevap yazıyorum diyorum ya ışte ben herkesin kendi seçimi ama budan şunu cikardimki çoğu insan sizin gibi düşünüyor daha relaks daha rahat cogunluk hakli derler ya doğru ozaman böylesi
Valla benim dışarıda yemek daha cok işime gelir hazir rahat oh hepsi önünde sec begen ye.senin eline koluna eziyet onun cebine eziyet bnce aynı sonucta o kadar kişinin parasını ödemek kolay degil ve bence özel bişeyGönülsüz yapmakmi olayı anlamadiniz herhal öyle düşünsem hiç çağırmam ben benim verdiğim gibi değer görmek isterim disarda vermek ne kolay dimi herşey hazır olay bu cagirmasa derdi ki durumu yok önemli degilki yemek karşılık hiç düşünmedim sadece verilen emeğin keşke aynısı olsaydı
Ayip ediyorsun iste yeter ki. Kebap yen mi? Has Diyarbakir işi.
Ne gülüyongülcene dışarı yemeğe götür beni
Oo kebapAyip ediyorsun iste yeter ki. Kebap yen mi? Has Diyarbakir işi.
Kız o otlari Tanrı kuşlar,bocukler yesin diye yarattı. Size mis gibi et gondermis yiyin iste.Oo kebaphayaller kebap hayatlar iftarda barbunya
Kız o otlari Tanrı kuşlar,bocukler yesin diye yarattı. Size mis gibi et gondermis yiyin iste.
Bak biz Diyarbakir'da eşek bile birakmadik. Kırsalda esek yok artık
Sun Kayseri'den canli olarak bildiriyorum;
Burda da esek yok. Sanirim hepsi pastirma olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?