- Konu Sahibi Melek gibiydi
-
Hayirli akşamlar bütün arkadaşlara hemen yazayım derdimi ramazan mubarek gün iftara elti gorumceler çağırdık geldiler geçen hafta yenildi içildi neyse herkes evine gitti geçen senede cagirmistik yine aynı herkesi ama sorun burda basliyo biz onlara cagrilicamiz zaman nedense hep dışarda iftar yapiliyo bu iftar ben anlamadım bu işten ya şunu soyliym hemen sadece eltim yapiyo bunu geçen sene manğal yaptılar dışarda bize bizi yemek davetine karsilik bugün yine eşim aradı çarşamba abim cagiriyo iftara dedi musaitmiyiz dedi olur dedim bende eve geldi akşam hangi gündü dedim anlamadım telde çarşamba dedi dedim ne alsak giderken tatlı eniyisi galiba diye konuşuyordum gerek yok bişeye dedi olmaz dedim elibos gidilmez dışarda yiycekmisiz ben şok neeeeeeeee demisim ve anladimki ben salagim o sıcakta millet gelecek diye baygınlık geçirdim temizlikdi yemekti deliyim ben valla yok deli degilim delirdim dedimki esime valla bu kadin bizi evinde istemiyo baska bisey gelmiyo aklima niye biz habire disarda yiyoruz iftarı baska zaman olsa tamamda ramazan da bu nedemek bilemedin siz ne dersiniz
Buda sizin düşünceniz saygı duyarım hala anlatamadimmmmmm ben olay yemek değil ama lütfen yemeğe takılacak bi kadın degilim ki ben öyle olsa önce ben davet etmezdim üzülüyorum kimse anlamiyorBana imkanla alakali geldi. Dışarda yemeğe çıkarmanın daha hoş olacagini düşünmüş olabirler. Size öyle gelmemiş tabii ama ne bilim şimdi bi akraba arkadaş arasa eşinle x yerde yemeğe davet ediyoruz dese mahçup bile olurum. Zaten iftarda fix menu heryer , e tek kişi fiyati en ucuzu 50-60. Bence keyfini çıkarın, istemeseler hic cagirmazlardi
Ramaznın iftarın feyzini almak başka bir şey.Sen hala aynısını dedim aynı düşünüyorum gibi bir açıklama yaptığına göre,Evet bunları dedim aynen hala aynı dusunuyorum karşılık beklemedim bu şekil cagirmasa samimi olup evine davet etse giderken yemegini bile yapar gotururdum neolucak
Ayy bunda bu kadar art niyet düşünücek birşey yok abartmayın sonucta maliyeti onların..kadının imkanları varki böyle tercih ediyor anliyorum sizin emeğiniz olduğugu için sindiremiyorsunuz ama gerekirse sizde böyle yapın canm abartmayın bu kadar bunlar basit konularHayirli akşamlar bütün arkadaşlara hemen yazayım derdimi ramazan mubarek gün iftara elti gorumceler çağırdık geldiler geçen hafta yenildi içildi neyse herkes evine gitti geçen senede cagirmistik yine aynı herkesi ama sorun burda basliyo biz onlara cagrilicamiz zaman nedense hep dışarda iftar yapiliyo bu iftar ben anlamadım bu işten ya şunu soyliym hemen sadece eltim yapiyo bunu geçen sene manğal yaptılar dışarda bize bizi yemek davetine karsilik bugün yine eşim aradı çarşamba abim cagiriyo iftara dedi musaitmiyiz dedi olur dedim bende eve geldi akşam hangi gündü dedim anlamadım telde çarşamba dedi dedim ne alsak giderken tatlı eniyisi galiba diye konuşuyordum gerek yok bişeye dedi olmaz dedim elibos gidilmez dışarda yiycekmisiz ben şok neeeeeeeee demisim ve anladimki ben salagim o sıcakta millet gelecek diye baygınlık geçirdim temizlikdi yemekti deliyim ben valla yok deli degilim delirdim dedimki esime valla bu kadin bizi evinde istemiyo baska bisey gelmiyo aklima niye biz habire disarda yiyoruz iftarı baska zaman olsa tamamda ramazan da bu nedemek bilemedin siz ne dersiniz
Bende degilim evcimen falan ev hanimi olmayi hic beceremiyorum üstelik ama değer verdiğim herkese zamanimida emegimde helal olsunBen de dışarıda ağırlarım misafirlerimi. Evcimen bir kadın değilim. Üstelik zamanım paramdan daha değerli. Hem maksat birlikte olmak, birlikte iftar yapmaksa evdeymiş, dışarıdaymış ne fark eder anlamadım.
Belki de siz anlamiyorsunuzdur?? Diretmek yerine "bu kadar insan farkli gorus belirtti, acaba yanlis mi dusunuyorum" deseniz nasil olur acaba?Buda sizin düşünceniz saygı duyarım hala anlatamadimmmmmm ben olay yemek değil ama lütfen yemeğe takılacak bi kadın degilim ki ben öyle olsa önce ben davet etmezdim üzülüyorum kimse anlamiyor
Kime verdim ben ters cevap sen yazdigina bi bak istersenHerkes sizinle ayni dusunmek zorunda mi konu sahibi? Cevaplariniz ne kadar ters..
Size soracak degil millet iftarini davetini nerede yapacagini.. Size gore ayni sekilde ağırlanmaktir 'karsiligi', bi baskasina gore böylesi şıktır.. Dert ettiginiz şeye bakın bi..
Ben de düşündüm biliyomusun, insanlarin haberi bile yoktur şu hinctan muhtemelen.. Iyi bisey yaptiklarini dusunurken edilen laflara, cikarilan anlamlara, niyet okumalara bak..ufacık bir ev detayindan bile ne anlamlar çıkaran ne kadar çok kötü niyetli insan varmış
kendi adima teşekkür ederim konu sahibi bu konuyu açtığınız için
Su an zerre umrunda olmadiginiz eltinize hincinizi burda alamazsiniz üzgünümKime verdim ben ters cevap sen yazdigina bi bak istersen
Su an zerre umrunda olmadiginiz eltinize hincinizi burda alamazsiniz üzgünüm
Konu sahibinin yaşını merak ettimKime verdim ben ters cevap sen yazdigina bi bak istersen
Benim ters cevap vermesinden kastım, kimsenin verdigi fikri onemsemeyip halen hakliligini ispatlamaya calismasi.. Ama ama ama diye.. Konu sahibine destek verip gazlayalim diye mi açılmış konu, yoksa fikir verip doğruyu bulalim diye mi; anlamis degilim..Konu sahibinin yaşını merak ettim
Diretmiyorum anladığımı anlayın diye yazıyorum yazanlara cevap yazıyorum diyorum ya ışte ben herkesin kendi seçimi ama budan şunu cikardimki çoğu insan sizin gibi düşünüyor daha relaks daha rahat cogunluk hakli derler ya doğru ozaman böylesiBelki de siz anlamiyorsunuzdur?? Diretmek yerine "bu kadar insan farkli gorus belirtti, acaba yanlis mi dusunuyorum" deseniz nasil olur acaba?
Herkesin samimiyet anlayışı bir degildir.. Kadin oruc tutarken zorlaniyordur belki.. Veya evinde agirlamakyan hoslanmiyordur.. Veya samimidir ama boyle bi davet olsun istemistir.. Vs vs.. Deger gormemek diye algiliyosaniz, diken ustunde bekleyip boyle kendinize dert edinirsiniz iste..
Bence yaşı küçük biri yada pek olgunluğa erişememiş...Benim ters cevap vermesinden kastım, kimsenin verdigi fikri onemsemeyip halen hakliligini ispatlamaya calisiyor.. Ama ama ama diye.. Konu sahibine destek verip gazlayalim diye ki açılmış konu, yoksa fikir verip doğruyu bulalim diye mi; anlamis degilim..
Ama şunu anladim ki, konu sahibi eltisinin yaptigini akil edememis olmanin hırsında şu an ve 'deger verilmemek, emek verilmemesi' diyerek konuyu kiviriyor..
Cogunluk her zaman hakli degildir.. Ama bu konuda kesinlikle bosuna dert ediyorsunuz ve burdaki cogunluk hakli..Diretmiyorum anladığımı anlayın diye yazıyorum yazanlara cevap yazıyorum diyorum ya ışte ben herkesin kendi seçimi ama budan şunu cikardimki çoğu insan sizin gibi düşünüyor daha relaks daha rahat cogunluk hakli derler ya doğru ozaman böylesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?