- 30 Mayıs 2017
- 497
- 457
- 23
Huy demek ki canım bencil biri gibi boşver kendi kızına öyleyse sen hiç alınma salla gitsinKv kendi çocuklarına karşı bile ilgisiz :)
Sadece benim kıxıma karşı değil kendi kızlarının öocuklarına karşı bile ilgisiz hatta kızının bitanesi çok üzülmüştür çocuklarını sevmiyor diye.
Kimse yapmak mecburiyetinde değil. Gülüp geçilebilir. Kaldı ki yemekler haram olsun falan hoş laflar da değil. Bugün de herkes yemeğe takmış.
Ben cvp vermediğimde de yazmışsınız da o yüzden sordum :)Siz cevap veriyorsunuz ben de size cevap veriyorum ısrar ettiğim yok keyfim yerimde :) İyi geceler
Kayınvalideye küfredersek ancak öyle tatmin olacak konu sahibi. :) Kim nötr yorum yapsa gardını almış. :)
Yo kv senin değilNe lohusası yahu ben 2 ay önce doğum yaptım.
Yemeği de annesine değil bize yaptım. İster şikayetçi olurum ister küfrederim kv benim değil mı? :)
Ben yaptıklarımın arkasından asla öyle bir laf etmem ama o hak ediyor. Benim elimden yediği hiç birşey helal olmasın.
Bunu da bayıldığımı bildiği halde bi çorba yapmayan bir kadın olduğu için söylüyorum. Benim bu şehirde kimsem yok. 10 dk mesafede oturuyor kendisi ve bikere gelip bir yardıma ihtiyacım olup olmadığını sormamıştır. Doğumdan sonra yani. Ağlaya ağlaya yemek yaptığımı biliyorum. Bana merhamet etmeyen bir insana her defasında adım attım ve hep karşılığında samimiyetsiz ve yapmacık hareketler gördüm.
Evet galiba anca öyle rahatlarım :)))
Tamam verici değil zaten onu biliyorum.Siz zaten bubları biliyorsunuz. Neden bildiğiniz halde bir beklenti içerisindesiniz ki? Demek ki kadın almaya alışmış. Verici değil.
Yo kv senin değil
Istedigin gibi kufretme hakkina sahip oldugunu da nerden cikardin
Karșındaki insanı görmezden geldiğini söylüyorsun eșimle ikimize yemek yaptım diyerek ama kadından da tabak çanak kaldırmasını , yardım etmesini bekliyorsun.
Realitede yapamadığınız kabadayılıklar burda hiç lezzetli olmuyor
Mucks
Tamam belki kızmış olabilirsiniz insan o halde yardım bekleyebilir o yardımı pekala eşiniz yapabilirdi.
Beddua etmek, yüzüne tükürmek istemek fazla değil mi?
Sofrayi toplayip esinizden bebegi alip kayinvalidenizin yanina gecebilirdiniz. Bebeginiz uyudugunda yikayabilirdiniz.
Yani ben genel olarak evimde bana yardim edilmesinden hoslanmiyorum esim dahil. Sizi bilemem tbiki. Ama biraz stres yapmis olabilirsinuz beddua da biraz agir kacmis.
Jameya bi laf vardır ne arabın yüzü ne şamın şekeri
Başka bir laf der ki bana dokunmayan yılan bin yaşasın
Başka bir laf da der ki azıcık aşım kaygısız başım
Gene bir laf der ki gölg etme ihsan istemem
İşte senin kaynananın mottoları bunlar anam
Kadın b n kimseye ilişmem kims dde benden beklentide bulunmasın iş istemesin ben de size buyurmam modunda rahatına düşkün ve bencil ve keyifçi bence sen üstüne alınma beklentiye de girme boşver
Bebeğim gece 12 den erken uyumaz. O saate kadar masayı öyle bırakmazdım. Eşim bebeğe bakıyordu. Ya ben bu kadına yemeğe bakar mısın pişmiş mı diye sordum “oğlum baksın” diye tepki verdi,oğlu anne baksana bi pişmiş mı dediğinde de koşa koşa ay bakiym diyen biri.
Ağır değil tanısanız ağır olmadığını anlayıp hak verirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?