Yok böyle bir insan!!!

Ben 4 senedir bu kadına karşı aslında gözüm kapalıyım hiç takmıyordum. Ta ki ben doğum yaptıktan sonra evde bayıldım mastit oldum ateşten dolayı tir tir titriyordum. O sırada eşim panikten çağırdı ben her nekadar çağırma desem de.
Bana bi çorba bile yapmadan çekti gitti,benim hiç birşey yiyemediğimi gördüğü halde! O günden sonra nefret ettim. Gitmesinin sebebi de “ben orda sigara içemiyorum” muş.
Kimse sigara içme demedi halbuki 1 haftalık bebeğin yanına keş gibi sigara kokusuyla gelince bende “anne sigara kokuyorsun” dediğim için bidaha buraya gelmicem deyip gitmişti.

Yani bu kadar beddua edip o yemeği vermeniz ne anlamı kaldı.
Zor bir hayat olabilir bebekle ama bu kin öfke neden?
Bir yemeğin bile arkasından beddua ediliyorsa yazık.

Kadın iş yapmıyor diye değil iş yapmadığı halde iş yapıyormuş gibi davranıyor Jameya nin iplerinin koptuğu yer orası işte

Konu sahibi anlıyorum senin ben

Çünkü çok yaşadım bütün gün yatardı oğlu geleceği zaman çıkar balkon yıkardı offf yoruldum oldum bittim der birde benden dinlenmek için balkona sandalye isterdi

Ay lütfen ya. Hem hayır deyip hem haram olsun demek çok büyük kötülük. Kimse sizin için kılını kıpırdatmaya mecbur değil bu yüzden kimseye ağır beddua edemezsiniz.

Sen karşında ateşten titreyen biri varken yemek yapılacak mı diye mı sorarsın?
Biley yiyemediğini gördüğün halde üstelik?
Bi çorba yapıp mı gidersin yoksa?
Benim hayır dememin de sebebi var. Lohusayken de annem ona çocuklara biraz yardım edersin ben gidince dediğinde ben gelip yemek yapmam karışmam demişti.
Yani bilmiyorum benim karşımda bebeği olan,yeni doğum yapmış,üstelik ateşi olan biri olsa ben yemek yapar giderim yükünü hafifletir giderim.
Siz demek ki öyle yapmazsınız ki hak veriyorsunuz ne diyeyim. İnsanlık ayrı bişey zaten.

Aynen öyle.
Çıldırdığım nokta orasıydı ama sinirle yazmadım o kadar detayı.
Ya ben çok sabırlı bir insanım.
Hatta beni kim tanıyorsa ben senin kadar sabırlı olamam diyor her konuda sadece bunu kast etmiyorum. Sabırla alttan alırım benim patlama noktam aşırı dolmam demek. 4 sene oldu sürekli alttan aldım. Patlamamın sebebi var yani yoksa bi sofradan bişey kaldırmadı diye sinirlenmem zaten 4 senedir bi halt yaptığı yok. Mutfağa gidip sigara içer ama çay almaz yine ben getirir koyarım düşün artık.

Hak mı verdim??? Böyle biri demek ki, bunu kabullenip beklentinizi kesin yani.
Ama siz inatla kadından beklenti halindesiniz onun insanlığını sorguluyorsunuz.
Beddualar, haram etmeler falan.. Bunlar sadece size zarar
Yapmıyorsa yapmıyordur siz de beklemeyin yani
Verdiğiniz yemeği haram etmeniz hiçbir işe yaramaz, size kötü döner ama

Ya yapmasın ama ben işim bitince de bağırmasın ben yapim sen otur diye.
Zaten 4 senedir bana ne zaman gelse bi su bile alamayan bir insandır kendisi. Sezeryan halimle bile yemek koymuşumdur da ona konu açmadım.
Helal de etmiyorum. Ama bu akşam ki yemeği değil genel olarak hiç bir hakkımı helal etmiyorum:)

Hala kadından şikayet ediyorsunuz, hoşlanmıyorsanız görüşmeyin ya da tavrınızı koyun. Biz ne yapabiliriz? Önüne yemek koyup sonra gizli gizli o yemeği haram etmek hiç hoş değil.
Neyse size sevmediğiniz kişiye hazırladığınız yemeği haram etmelerinizle ve beddualarınızla mutluluklar dilerim o zaman

İnsanlar bir şeye sinir olup patlarsa abartı olur birikim farklıdır eğer birikimse patlama sebebi bardağı neden masa nin üstüne bıraktın tezgaha koymadın bile diye bagirabilir biz kadınlar

Birikim olunca hiç olmadık yerde de patlar insan ki konu sahibi patlamamış gelip bize anlatıyor

Kayınvalideniz toruna da mı ilgisiz? Hadi size yardım etmedi anladım da torun çok sevilir genelde ona da hiç ilgisi yok gibi geldi bana?

Aman boşver takma sık çağırmazsınjz olır biter sen de ona gittiğinde bişe yapma bebeğinle ilgilen sadece

Bence bu kadar sinir olunacak, nefret edilip tiksinilecek bir durum yok.
Yardım etmeyebilir. Bebeğiniz varmış. Tepkiniz buna ama istemezse yapmaz. Aynı şeyi anneniz yapsa, ondan da mı tiksinecektiniz? :)

Beni bu hale getirene daha yazık :)
Yalnız siz farkında değilsiniz ama sizi bu hale getiren kocanız , kaynananız değil.
Hani diyorsunuz ya eșim cam siler , kapı siler daha ne yapsın diye iște eșiniz cam kapı silmesede olur bașınıza ekstra iș çıkarmak yerine.
Yemek yendi masa mı toplanmadı
Ee toplamayın , tutun yarım saat sonra toplayın.
Burada insanlara kocanızı savunurken ünlemlerle bağırmak yerine eșinize çemkirin..
En azından belki öğrenir daha lohusa kadının evine misafir davet edilmeyeceğini o çok anlayıșlı kocanız.
Ve inanın o yedirdiğiniz bir tabak yemeğin zerre kadri kıymeti kalmadı bu kadar bedduadan sonra.
Ama onuda kocanız için yapmıștınız değil mi?
Yapacak birșey yok öyleyse.

Eden bu kadar ısrarla yorum yapıyorsunuz? Sizin bişey yapmanıza gerek yok ki konudan çıkın rahatsız olduysanız. Gerilmeyin boş yere gece gece :)

Ne lohusası yahu ben 2 ay önce doğum yaptım.
Yemeği de annesine değil bize yaptım. İster şikayetçi olurum ister küfrederim kv benim değil mı? :)

Eden bu kadar ısrarla yorum yapıyorsunuz? Sizin bişey yapmanıza gerek yok ki konudan çıkın rahatsız olduysanız. Gerilmeyin boş yere gece gece :)
Siz cevap veriyorsunuz ben de size cevap veriyorum ısrar ettiğim yok keyfim yerimde :) İyi geceler

Bence bu kadar sinir olunacak, nefret edilip tiksinilecek bir durum yok.
Yardım etmeyebilir. Bebeğiniz varmış. Tepkiniz buna ama istemezse yapmaz. Aynı şeyi anneniz yapsa, ondan da mı tiksinecektiniz? :)

:) annem işimi bitirdikten sonra “sen otur ben yapiym anemmmmm” diye bağırsaydı evet annemden de tiksinirdim. Hiç hoş değil çünkü.

Zaten patlicak olsaydım çoktan patlardım :)
Hala sabırla susuyorum.
Kalp kırmak istesem o kadar çok fırsatım oldu ki.

:) annem işimi bitirdikten sonra “sen otur ben yapiym anemmmmm” diye bağırsaydı evet annemden de tiksinirdim. Hiç hoş değil çünkü.

Kimse yapmak mecburiyetinde değil. Gülüp geçilebilir. Kaldı ki yemekler haram olsun falan hoş laflar da değil. Bugün de herkes yemeğe takmış.

Kv kendi çocuklarına karşı bile ilgisiz :)
Sadece benim kıxıma karşı değil kendi kızlarının öocuklarına karşı bile ilgisiz hatta kızının bitanesi çok üzülmüştür çocuklarını sevmiyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…