- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
bilmiyorum aklıma bi şey gelmiyo açıkcası
Kocaniz çok saf birimi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum aklıma bi şey gelmiyo açıkcası
Boşan eşini sevmiyorsun seven insan başka birine heyecan duymaz.bilmiyorum aklıma bi şey gelmiyo açıkcası
4 senedir üyeyim buraya canım sıkıldı fake konu açtım napayımFake kokan hareketler bunlar hangi kadın bu kadar rahat kılıf uydurabilir içini dökücekmiş böyle iç dökmemi olur bide eşiyle sorunu yokmuş tamamen öylesine heycan yapmış aldatıcakmış buraya bilgi veriyo gibi
Yada eşimin haberi olmadan nasıl görüşürüm diye sorucaktı tepkileri görünce vazgeçti.Bir gün kocası yakalarsa gizli yapmıyordum ki tüm KK biliyordu inanmıyorsan sor diyecek herhalde.![]()
yoo. bilakis çok gözü açıktır.Kocaniz çok saf birimi?
Bir gün kocası yakalarsa gizli yapmıyordum ki tüm KK biliyordu inanmıyorsan sor diyecek herhalde.![]()
Bravo ozman güzel zaman geçirirsin bu kafayla4 senedir üyeyim buraya canım sıkıldı fake konu açtım napayım![]()
Dalga geçiyor benceay ne kadar rahat ya !
Kocanin facebook adresini yaziver biz biraz daha acalim gozunuyoo. bilakis çok gözü açıktır.
ay ne kadar rahat ya !
kesinlike öyle olmalı, normal bi kadın bunu böyle dillendiremez. bence susalım hepimizDalga geçiyor bence
belki kocası normal karşılayacak ondan bu rahatlık
siz bilirsiniz canım yakesinlike öyle olmalı, normal bi kadın bunu böyle dillendiremez. bence susalım hepimiz