Yok hükmünde mi sayılıyorum yoksa ben mi abartıyorum ?

tambirleydiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2018
354
317
23
Bugün kaynanam eşimle bizi cağırdı ben yorgun olup gelemeyeceğimi söyledim daha sonra eşimi arayıp cağırmış o da “annem cağırıyo gideriiz dimi?” Dedi . Ben de “ben yorgunum gelemem” dedim. Sonra kendisi oraya gitti ben evdeydim. Şimdi bu ne demekk oluyor ? Baba göre şu demek oluyor kaynanam sen yok hükmündesin ben oğlumu istediğim zaman getirtirim diyor eşimde sen kimsin mi diyor yoksa ben mi abartıyorum ? Her cağırdıklarında gitmek zorunda mıyım ya ! Kaynanam sürekli kendi kendine planlar yapıp beni de o planlara cekmeye calışıyor yıldım

Bugün kaynanam eşimle bizi cağırdı ben yorgun olup gelemeyeceğimi söyledim daha sonra eşimi arayıp cağırmış o da “annem cağırıyo gideriiz dimi?” Dedi . Ben de “ben yorgunum gelemem” dedim. Sonra kendisi oraya gitti ben evdeydim. Şimdi bu ne demekk oluyor ? Baba göre şu demek oluyor kaynanam sen yok hükmündesin ben oğlumu istediğim zaman getirtirim diyor eşimde sen kimsin mi diyor yoksa ben mi abartıyorum ? Her cağırdıklarında gitmek zorunda mıyım ya !
Siz yorgunsunuz diye oğlunu görmesin mi yani? Sizi zorla goturmemis sonuçta.

Onemli olan ne sıklıkla gorustukleri. Evleriniz yakinmi, sık sık görüşür müsünüz? Yada kv surekli boyle cagirir mi? Eger nadir durumsa ben olsam takilmam.
Bizde kaynanamla ayni mahalledeyiz ve sık sık gorusuruz cagirdigi zaman kolay kolay geri cevirmem ama ben gitmeyip esim gitse bir kez ses cikarmam ama bu defalarca kez olursa hop noluyo derim

Onemli olan ne sıklıkla gorustukleri. Evleriniz yakinmi, sık sık görüşür müsünüz? Yada kv surekli boyle cagirir mi? Eger nadir durumsa ben olsam takilmam.
Bizde kaynanamla ayni mahalledeyiz ve sık sık gorusuruz cagirdigi zaman kolay kolay geri cevirmem ama ben gitmeyip esim gitse bir kez ses cikarmam ama bu defalarca kez olursa hop noluyo derim
Evet yakınız malesef ve sürekli böyle sıkıldım artık

Yorgunum gelemem demişsiniz o da oğlunu çağırmış. Planımız var deseydiniz aramazdi.
Araması değil mesele zaten eşiminn planımuz var diyememesi annesi yada babası ya da görümcem aradığı zaman sürekli panik halinde hemen gitmek zorunda gibi davranıyor

Araması değil mesele zaten eşiminn planımuz var diyememesi annesi yada babası ya da görümcem aradığı zaman sürekli panik halinde hemen gitmek zorunda gibi davranıyor
Kayınvalıdenız cagırdıgında sızde planımız var dememmıssınız.

Ama gelemeyeceğimizi söyledim ben sonuçta eşimle bir plan yapmıştık bu gece için ve planı bozup oraya gitti

Eşiniz "annem çağırıyor, gideriz değil mi" dediğinde "ben yorgunum gelemem" demişsiniz.
Neden "e planımız vardı ya" demediniz?

Kadın oğlunu görmek istemiş, önce sizi aramış. Siz yorgunsunuz diye eşiniz de mi gitmesin? Yapışık değilsiniz ki her yere beraber gidesiniz.
Size bir mesaj vermeye çalışmıyorlar. Kendi kendinize alınmışsınız.

Anladım ben yanlış anlamışım yine ger zaman ki gibi alınganlığım tutmuş (!) konu benim için kapanmıştır tesekkürler herkese

Back
X