Yok hükmünde mi sayılıyorum yoksa ben mi abartıyorum ?

Gelinle aşık atılır mı ne ya hu! Gelin ne pardon sanki kraliçe, annelerin her yaptığı da batmasın. Kv melek olsa kanadı çarpar hesabı.
Bir anne büyüttüğü evladını görmek isteyince huzursuz mu etmiş oluyor çocuğunun evini, ne saçma bir mantık.
evet gelin kraliçe gibi görülmeli diye düşünüyorum ben..
gelini aramış olumsuz cevap alınca oğlunu aramasına ben kötü anlam yüklerim deneyimlerime göre..
bu benim yorumum..

erkek veya kadın tabiki anne babasını birlikte görecek diye bir kural yok.
birlikte gidilecek zaman da olur gidilmeyecek zaman da olur..
ama bu eve, yemeğe davet ve gelin hanımı kaynananın aradıktan sonra o zaman oğlumu çağırırım mantığını gütmesi gelinden aldığı olumsuz cevaba sinirlendiğini gösterir.

insanlar yeni evliyken birbirleriyle dsaha fazla zaman geçirmeli,
bir çok konuda sıkıntı oluyor zaten ama aileler mümkün olduğunca uzak durmalı diye düşünüyorum.
görüşme sıklığı olsun, merak etme huyu olsun..

ya bir yuva kuruluyor.. rahat bırakın gençleri.. gerekirse özlemeyin.. çocuğunuzun mutluluğu için..

Ben suçu eşinizde buldum . Ben hayır gelemem dedikten sonra eşim niye gidiyor ? Oğlunu görmesin demiyorum görebilir ama benimle gelip gitsin isterim bir sorun olmadıkça.

evet gelin kraliçe gibi görülmeli diye düşünüyorum ben..
gelini aramış olumsuz cevap alınca oğlunu aramasına ben kötü anlam yüklerim deneyimlerime göre..
bu benim yorumum..

erkek veya kadın tabiki anne babasını birlikte görecek diye bir kural yok.
birlikte gidilecek zaman da olur gidilmeyecek zaman da olur..
ama bu eve, yemeğe davet ve gelin hanımı kaynananın aradıktan sonra o zaman oğlumu çağırırım mantığını gütmesi gelinden aldığı olumsuz cevaba sinirlendiğini gösterir.

insanlar yeni evliyken birbirleriyle dsaha fazla zaman geçirmeli,
bir çok konuda sıkıntı oluyor zaten ama aileler mümkün olduğunca uzak durmalı diye düşünüyorum.
görüşme sıklığı olsun, merak etme huyu olsun..

ya bir yuva kuruluyor.. rahat bırakın gençleri.. gerekirse özlemeyin.. çocuğunuzun mutluluğu için..
Ahh ahh kör cahilliğimden geliyor bunlar hep başıma. Seviyorum diye geldim bunların bi sokak ötesindeyim sürekli ensemizdeler. Şimdiki aklım olsa ailesinin notunu nişanlıyken vermiştim asla böyle bi aileye gelin olmazdım evet eşimi öok seviyorum coookkkk seviyorum ama asla bu ailenin içine girmezdim cünkü sadece eşinle evlenmiyorsun ailesiylede evleniyosun diyenler haaklııyymıışşş..

Ama gelemeyeceğimizi söyledim ben sonuçta eşimle bir plan yapmıştık bu gece için ve planı bozup oraya gitti
Tamam da anne adamın kendi annesi siz gitmiyosunuz diye adam niye gitmesin??? Kocam bana böyle dese varya kıyamet kopar.Annemi görmek için birde izin mi alacam ?

Back
X