bütün bu olanların üstüne, hala yaptıklarını nasıl unutup yeni başlangıç yapabilirim diye sorabiliyorsan, o öyle biri dediğin kızdan farkın kalır mı sence ?
Huylu huyundan vazgeçmiyor. Daha doğrusu ya sen onu olduğu gibi kabul ediceksin. Yada sana her seferinde söz verip, seni kandırmasına müsade ediceksin. Ben eski sevgilimde yaşadım bu durumu. Düzelen hiçbişi olmadı. Sade ve sadece yıpranan ben oldum.
O halde şöyle açıklıyım yaptıklarından pişman ve bunu bana gösterdi. Ben ilgimi sevgimi belli edebilen bir yapıda değilim. O da bundan şikayetçiydi. Ağladı yalvardı o mesajlaştığı kızla da konuştum 2 hafta konuşmuş ve hiç buluşmamışlar. Kız nişanlandı zaten. Eski sevgilisi sevilmediğini biliyor defalarca küfür etti yüzüne ama kız vazgeçmiyor. Ben seviyorum sevildiğime inanıyorum. Ama unutmak da ayrılmak da zor geliyor. Ayrılığın çözüm olmadığını gördüm çünkü. Yani size göre başka yolu yok sanırım. Teşekkürler.
Aynı şeyleri bana tekrar yaşatırsa tek yıpranan ben olmam. İntikam ve kin duygusu bazen herşeyin üstünde olabilir. Teşekkürler
Kesinlikle o kadar şey yaptıktan sonra bir de boynuna atlayacak değilim elbet. Aşık olabilirim ama gururum yerinde şükür. Ben çektim çekiyorum ama o da çeksin biraz. Pişmanlığına inansam da her an tetikteyim zaten. Çok teşekkürler yorum için yardım için.eğer sen onun pişmanlığından emin olmuşsan, devam et. anladığım kadarıyla gönlün ayrılıktan yana değil..
ama sana tavsiyem, aşkın büyük olanını değil, sürekli olanını arzula.. oda aşkının sürekliliğiyle göstersin madem.. sende çok ayılıp bayılma çocuğa.. eski yamuklarını düşün, mesafeli ol ilişkinde..
Kesinlikle böyle bir adamla işim olmazdı..
Bak bebeğim ben 10 yıl önce sevgilimden ayrıldım..Çok sevdim hala kalbimin bir köşesinde..
O da çok ağladı yalvardı ama dönüp bakmadım..
Aşkımdan,içimin yangınından her akşam kusuyordum..Asla barışmadım..
Bazen insanın üzülüp,ağlayıp,avunup oturması gerekir..
Bazen insanın aşkından ölse de ilişkisini bitirmesi gerekir..
Bence bu da öyle bir durum..
bütün bu olanların üstüne, hala yaptıklarını nasıl unutup yeni başlangıç yapabilirim diye sorabiliyorsan, o öyle biri dediğin kızdan farkın kalır mı sence ?
Bana da çoğu zaman kendimi kandırıyormuşum gibi geliyor. Yani sanki bir çeşit acıyı erteleme yöntemi gibi. Ama yaşadığımız yer küçük ve ortak arkadaşımız çok fazla. Zaten hepsinden bu sayede haberdar oldum. Aynı şeylere teşebbüs ederse kısa sürede haberim olucağını biliyor. Ayrılığa cesaretim yok işte. Çok arada kalmış vaziyetteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?