Yok Mu Bunun İlacı?

medley

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2011
31
0
286
Konya
7 aylık bir ilişkim var. Erkek arkadaşım dershane için ailesinden ayrı olarak benim yaşadığım şehirde yurtta kalıyordu. Ancak bazı problemler oldu ve ailesinin yanına dönmek zorunda kaldı. Kendisinin geçmişi pek parlak değil. Aynı anda 3-4 kızla çıkmış hep. Neyse önce eski sevgili skandalı çıktı. Kızın mezuniyet törenine gitmiş dans etmiş arada da mesajlaşmış. Ben bunu o kız bana aramızdan çık rahat bırak diye mesaj atana kadar bilmiyordum. Bana sadece vicdanımı rahatlatmak için gittim çünkü ben o kızı zamanında kullandım falan dedi. neyse affettim. 2 ay sonra da bir arkadaşımdan başka kızlarla sadece mesajlaşarak da olsa çıktığını öğrendim. Yani beni aldatmıştı. Ayrıldım ama gerçekten çok seviyorum. Neyse buluştuk konuştuk bana her şey üzerine yemin etti.Tamam deneyeceğim dedim. Facedeki ve telefonundaki bütün kızları sildi. Msn ve face'ine giriyorum bakıyorum. Ama eski sevgilisi bunu hala arıyor mesaj atıyor. Çok afedersiniz ama kız öyle biri. Yüzüne küfür ettiği halde hala peşinde. Ben bu olanları unutamıyorum. Ona bişey yokmuş gibi davransam da aklımdan çıkmıyor. Ama ayrılmak da istemiyorum. Denedim ama yapamadım çünkü. Biraz uzun oldu idare edin artık kızlar. Yok mudur bunları unutup yeniden başlamanın bir yolu. Yapabilmiş olan var mı aramızda. Dertliyim be millet yardım edin bu aptala

Son düzenleme:
bütün bu olanların üstüne, hala yaptıklarını nasıl unutup yeni başlangıç yapabilirim diye sorabiliyorsan, o öyle biri dediğin kızdan farkın kalır mı sence ?

Huylu huyundan vazgeçmiyor. Daha doğrusu ya sen onu olduğu gibi kabul ediceksin. Yada sana her seferinde söz verip, seni kandırmasına müsade ediceksin. Ben eski sevgilimde yaşadım bu durumu. Düzelen hiçbişi olmadı. Sade ve sadece yıpranan ben oldum.

bütün bu olanların üstüne, hala yaptıklarını nasıl unutup yeni başlangıç yapabilirim diye sorabiliyorsan, o öyle biri dediğin kızdan farkın kalır mı sence ?

O halde şöyle açıklıyım yaptıklarından pişman ve bunu bana gösterdi. Ben ilgimi sevgimi belli edebilen bir yapıda değilim. O da bundan şikayetçiydi. Ağladı yalvardı o mesajlaştığı kızla da konuştum 2 hafta konuşmuş ve hiç buluşmamışlar. Kız nişanlandı zaten. Eski sevgilisi sevilmediğini biliyor defalarca küfür etti yüzüne ama kız vazgeçmiyor. Ben seviyorum sevildiğime inanıyorum. Ama unutmak da ayrılmak da zor geliyor. Ayrılığın çözüm olmadığını gördüm çünkü. Yani size göre başka yolu yok sanırım. Teşekkürler.

Aynı şeyleri bana tekrar yaşatırsa tek yıpranan ben olmam. İntikam ve kin duygusu bazen herşeyin üstünde olabilir. Teşekkürler

Son düzenleme:

eğer sen onun pişmanlığından emin olmuşsan, devam et. anladığım kadarıyla gönlün ayrılıktan yana değil..
ama sana tavsiyem, aşkın büyük olanını değil, sürekli olanını arzula.. oda aşkının sürekliliğiyle göstersin madem.. sende çok ayılıp bayılma çocuğa.. eski yamuklarını düşün, mesafeli ol ilişkinde..

Kesinlikle o kadar şey yaptıktan sonra bir de boynuna atlayacak değilim elbet. Aşık olabilirim ama gururum yerinde şükür. Ben çektim çekiyorum ama o da çeksin biraz. Pişmanlığına inansam da her an tetikteyim zaten. Çok teşekkürler yorum için yardım için.

Kesinlikle böyle bir adamla işim olmazdı..

Bak bebeğim ben 10 yıl önce sevgilimden ayrıldım..Çok sevdim hala kalbimin bir köşesinde..

O da çok ağladı yalvardı ama dönüp bakmadım..

Aşkımdan,içimin yangınından her akşam kusuyordum..Asla barışmadım..

Bazen insanın üzülüp,ağlayıp,avunup oturması gerekir..

Bazen insanın aşkından ölse de ilişkisini bitirmesi gerekir..

Bence bu da öyle bir durum..

Sanırım devam etmek varken bitirdiğim için pişman olmaktan korktum. Hissediceğim her iki durumda da pişmanlık nasıl olsa. Eğer aynı şeyi bi daha yaparsa öğrenmem zor olmaz ortak arkadaşımız çok fazla. Kafamda acabalar kalmasın diye uğraşıyorum biraz da. Acı azalsa da asla bitmez biliyorum. Çok teşekkürler.

Sevdiğimiz adamların karakterleri aynı demekki.Aynı dertten muzdaripim aldatmadı ama sinyallerini verdi.2 gün önce ayrıldık,geri dönme çabası yok hala,belki zamanla anlayacak o zaman da ben kabul etmeyeceğim.Sizinkine gelirsek,insanların karakterlerinin hemen değişeceğini sanmıyorum.Biliyorum ayrılık çok zor,hatta şu an o kadar iyi anlıyorum ki sizi,ama böyle adamlarla da ömür geçmez işte.Yine de bir süre dene istersen,baktın aynı davranışlar var,geri dönmemek üzere siler atarsın hayatından..

face indeki msn indeki telefonundaki bütün kızları silmiş iyi hoş da, böyle kabarık bi sabıkaya sahip bi er kişi acaba senin bilmediğin bi msn adresi alamaz mı, 24 saat bitlikte olamazsınız, hadi 23 saat yanında diyelim, yanında olmadığı 1 saatte ne yapar bu beyzade ??? nasıl güvenebileceksin

kıza laf edeceğinize mesaj atıyor diye önce sevgilinize bakın.
vicdanını rahatlatmak için gittiği mezuniyeti sizin güveninizi kaybetmenizi sağlamış.
bi dışardan bakın olaylara.
kimse aşkından ölmez.
eminim erkek arkadaşınız sizi ilerde yine aldatıcaktır.
çok seviyorum ayrılamam gibi bahanelerin ardına sığınmaktan da vazgeçin.
aldatılıp ayrılan çok seven hangi kadın ölmüşte siz ölesiniz.
acı çekmektende korkmayın, böylesi daha mı iyi.
açın artık gözlerinizi !

ayrılmayı denedim ama yapamıyorum demişsin. böyle biri olduğunu bile bile yıllarını geçirebilcek misin? bir gün geldiğinde evlenip yuva kurabilecek misin? çok aşığım, her şeye katlanırım dersen o senin tercihin. ama katlanmam dersen ayrılık ha bugün, ha biraz daha geç olmuş. zamanını harcama, sorunlarla uğraşma. burnu ne kadar sürtse de senin istediğin gibi birine dönüşmez. sen mutlu olmaya bak ama sana değer veren biriyle...

Bana da çoğu zaman kendimi kandırıyormuşum gibi geliyor. Yani sanki bir çeşit acıyı erteleme yöntemi gibi. Ama yaşadığımız yer küçük ve ortak arkadaşımız çok fazla. Zaten hepsinden bu sayede haberdar oldum. Aynı şeylere teşebbüs ederse kısa sürede haberim olucağını biliyor. Ayrılığa cesaretim yok işte. Çok arada kalmış vaziyetteyim.

sen bu sorunları ertelediğin sürece daha da çekilmez olucak emin ol. aşk bi yere kadar sizinle. sonrası sevgi ve güven. çok iyi düşün bence. ilerde daha çok üzülmemen için bunu yap. bi söz var,

Güven ruh gibidir çıktığı bedene bir daha girmez..

Son düzenleme:

yapmayın Allah aşkına.
ayrılmaya cesaretim yok ne demek çekeceğiniz acıdan mı korkuyorsunuz ?
sizin bahsettiğiniz o kızdan farkınız ne o zaman.
sevgiliniz haklı böyle körü körüne bağlı bi kızı kim olsa aldatır.

ya davulun sesi uzaktan hoş gelir. benimle aynı psikolojiyi paylaşmadıysanız demek istediklerimi anlayamazsınız. kimseye körü körüne bağlandığım falan yok. sevgilim dediğiniz herkese sevdiğim diyemiyorsunuz. ben eğer bizim için devam edebilmemiz için bir şans daha varsa bunu kaybetmek istemiyorum. beni suçlayın diye değil benden daha sağduyulu yaklaşabilenler varsa onların görüşlerini öğrenebilmek için açtım bu konuyu. hakkımda ileri geri konuşasınız diye değil sg_ceyda hanım. kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…