• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok mu Görümce olan aranızda?

pembe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
10
0
86
Ankara
kızlar okuyorum uzun zamandır takıp ediyorum ama herkes kaynanasından görümcesinden şikayetçi yokmu aranızda görümce olan gelininden şikayetçi olan abisini karısından kıskanan hadi anlatın bakalım.

Ben görümceyim :icecream:
İki tane abim var doğal olarakta iki tane yengem var sositososito
Neden kıskanayım ki abilerimi eşlerinden. Bu saatten sonra benden değil eşlerinden fayda var onlara. Annem ve babam zaten benden, bizden uzaktalar birde abilerim ve yengelerim olmasa kafayı yerdim herhalde. Gül gibi geçinip gitmek varken neden hasetlenip hepimizin huzurunu bozayım ki. Bu gününe kadar hiç bir sorun yaşamadık inşallah bundan sonrada yaşamayız kaydirigubbakcemile5

aman herkes yuvasında mutlu huzurlu olsunlarda
benden uzak olsunlar :delphin::delphin:
ben gelınımı kıskanmadım ama onlar benı kıskanıyor nedense :utangac:
gelinimizin kendiside diyor zati :dilcikar:

bende görümceyim bayramdan bayrama görürüm yani ne faydam var ne zararım
ama o istedi
ne demişler durma el olursun el

ben de yazın görümce oluyorum en fenasından:oklava::roflol:

kardeşlerimin eşlerini kıskanmak aklımın ucundan bile geçmez

evlerinde huzurlu mutlu olsunlar beni ilgilendiren kısmı bu mutlulukları

görümce,gelin,kaynana ne olursa olsun,eğer biraz empati yeteneği varsa çocukluk dönemi atlatıp,yetişkin olmanın gerektirdiği olgunluğu yaşıyorsa insan böyle saçma sapan kıskançlıklardan ve fitne fesattan uzak durur.sadece sizlerin erkek kardeşi yok yada oğlu,sonuçda birgün evlenip çok kıymetli bir ailenin oğluna eş olup,sizde dünyanın kaç bucak olduğunu görebilirsiniz.nedense erkek kardeşleriniz yada abileriniz evlendikten sonra badem gözlü oluyor bulunmaz hint kumaşıymış gibi,el kızı polemiklerine bayılıyorsunuz.oysa unuttuğunuz birşey var annenizde babanızın ailesi için el kızıydı.bu bakış açısıyla sizde o el kızlarından biri olmaya adaysınız.o yüzden biraz anlayış ve sevgiden kimseye zarar gelmez.lafım dünya tatlısı görümcelere değil tabiki kıskanç ve abisini paylaşamayan enterasan görümcelereşakkıdı

işte kimse yerini bilmezse sorun çıkıyor. görümce ve kaynana yerini bilecek ve gelini kıskanmayacak. gelinde onların varlığını kabul edecek..
bende hem gelinim hem görümce.. allah bozmazsın yengem çok iyidir kaynanamla da aramda sorun yok çok şükür..

görümceyim. ama ne eli maşalıyım nede ağabeyimi kıskanıyorum............

bende görümceyim biriyle kankayız herşeyimi bilir birinin yapısı farklı arada gel git oluyo bi iyi bi kötü yani huyuna gidiyorum olmadı olmadı maşamla korkutuyorumkaydirigubbakcemile

bende görümceyim hemde 3 defa...şakkıdıbiriyle cok sıkı fıkıyız.kaydirigubbakcemile5biri uzakta zaten.gamyoncuiremsu.digereiylede samimiyiz ama temkinli davranırım..süprizzzzzyani 3 üde ayrı karakter..karşılıklı iyi düşününce herkez birbiri hakkında bi sorun cıkmıyo cok şükür..:teytey:

abim var eşini de seviyorum elimden geldiği kadar görümceme benzememeye çalışıyorum,çünkü benim o konuda kırgınlıklarım çooook fazla

bende görümceyim:icecream:eli başalı deyil kardeş gibiyiz onunla beraber yapar beraber yer içerizm zaten bitane gelinimizm var Şeniz

kızlar okuyorum uzun zamandır takıp ediyorum ama herkes kaynanasından görümcesinden şikayetçi yokmu aranızda görümce olan gelininden şikayetçi olan abisini karısından kıskanan hadi anlatın bakalım.

erkek kardeşimi üç ay önce nişanlandırdık...
daha yeniyiz yani...
aman neyi kıskanacam ya,benim evim barkım ayrı onlarınkide ayrı olacak...
herkes sağolsunda evinde mutlu olsun...:Saruboceq:

bende görümceyim yengemi hiç sevmem oda beni sevmez ama en çok bana gelir
abimdende kıskanmam neyini kıskanacam abimi mutlu etsin herkes evinde mutlu huzurlu olsun babane
bizim gelinin en sevdiği görümcesi en küçük kız kardeşim

bende görümceyim ayda yılda bir görürler beni oda mesafeliyimdir hiç bir şeylerine karışmam yorumda yapmam onlar evlerinde mutlu olsunlar yeter.

benim de 2 abim var. gelinlerin ikisi de 7 yaş büyük benden. benim derdim abimin baldızıyla. abimlerle tatile gider, abimlerde kalır, yemeğe gider onlarla, hiç yanlarından ayrılmaz. Ben gittiğimde ise kıskanır beni abimden, ön plana çıkmaya çalışır. benim de bir kaşık suda boğasım gelir onu. Gelin de aynı şekilde, kendi kardeşini ön plana alır, beni çağırmaz bile yanlarına.
Ben de hiç karışmıyorum aman canım ne halleri varsa görsünler. Abim için yerimin çok farklı olduğunu biliyorum, gelinle abim mutlu olsun, baldızı da salla gitsin :)

bende görümceyim
abimin eşini çok severim iyi anlaşırız
birbirimize dertlerimizi anlatırız
o bana abimlen ilgili sorunlarını anlatır bende ona akıl veririm
asla abim diye abimi savunmam kim doğruysa ona göre nasihat ederim
benim huyum değildir zaten başkalarına karışmak doğal olarak onada karışmıyorum eğer bana bişeyde fikir danışırsa söylerim fikrimi yoksa beni ilgilendirmez
abimide kiskanmam sonuçta o benim abim neden kiskanayım karısından çok saçma olurdu
onlar mutlu olsunlar yeterki
kendisiylen sorunlarımızda oldu
olmadı dersem yalan olur
ama bu o bizim gelinimiz olduğundan değil bazı yanlış anlaşmalardan dolayı kaynaklanmıştı
özelliklede onların nişanlılık döneminde annesi yüzünden aramız biraz bozulmuştu
ama artık hiç öyle bi sorunumuz yok
dediğim gibi ben severim kendisini
oda beni sever diye düşünüyorum ama belkide yanılıyorumdur bilemem
belkide oda beni orda burda çekiştiriyordur benden yaka silkiyordur

Görümce adayiyim ikitane erkek kardesim var....
Gelinimiz olacak insandan tek istedigim kardesimle iyi gecinsin bizi bagrina basmak zorunda degil fakat esinin ailesi olarak saygili olmali...tabiki bizleri sever ve bizi aile bilirse bizde onu sever ve basimizin taci yapariz....a.s

Ne ekersen onu bicersin, sev beni seveyim seni bu tüm iliskiler icin gecerli:kahve:

Back
X