• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok mu Görümce olan aranızda?

valla bende görümceyim daha gelin olmadım ama yengemle çok iyi anlaşıyorum çok şükür annemde çok ii anlaşır abimle bisorun olduunda bile yengemi tutaarız annem hemen o el kızı der onun bu evde kimsesi yok derbiz sahip çıkmıcasda kim çıkıcak der çok şükür çok memnunuz allah razı olsun ondan..

ya arkadaşlar gelinken geliniz diye susuyoz görümceyken görümceyiz diye susuyoz biz ne zaman konuşcazzz biri bana söylesin.hep sus hep sus olmuyoki

Bende bir görümceyim ve yengem Derya'mı çok ama çok seviyorum...

Bana hala olma duygusunu yaşattığı için ona minnettarım...

Benimde bir abim var ama senede 3 ya da 5 kez görüşüyoruz
Evilerine en fazla 2 kez gidiyorum senede
Karışmıyorum işlerine
Abimi kıskanmak bu kounuyu okuyana kadar aklıma gelmemişti inan
Yemgem anne-babamı pek takmıyor ama kimse ağzını açıp en ufak kırıcı bir laf bile söylemez onlar iyi olsunlar da
Dünya tatlısı birde yiğenim varrrr:emir_bebek:
Çok özledim onu....
Çocuk beni az gördüğü için hala demek aklına gelmiyor eşime dede bana nene diyo:roflol:delikafaduldensırnaşık şey

ya arkadaşlar gelinken geliniz diye susuyoz görümceyken görümceyiz diye susuyoz biz ne zaman konuşcazzz biri bana söylesin.hep sus hep sus olmuyoki

Bence sen sus KK da konuşma yasağı veriyorum sana:roflol:

Canım yaaa çok mu üzülüyorsun susuyorum diye a.s.

Çocuk beni az gördüğü için hala demek aklına gelmiyor eşime dede bana nene diyo

AYY BEN YERİM ONU delikafadulden

Oooooooo görümceler kaynatmış,ben görümce değilim,hiç bir zamanda olmuycam-tatlicadiarzu-
Görümce olmakmı iyi olmamakmı onuda bilemiyorumsengözlerimebaksanab
Ama benim bir görümcem varkötükedihüso
Bu sabah düşündüm ,arkamdan ne fesatlıklar dönüyor yine diye:oklava:
7 yıldır hiç bir iletişim kuramadık ama abisine akıl vermeye gelince bakıyorumdakafamçokkarıştı
Bazılarınız gelin bizi hiç çağırmaz,görüşmeyiz demiş,malesef bende öyleyim:1ninca:
İftara çağırdım,bayramda geldi,geçen kalabalık bi misafir vardı onun yanına çağırdım:jeyyar:
Ama gel oturalım,eğlenelim,konuşalım faslına girmiyorum-giremiyorum.....
Formalite icabı protokolle çağırıp, evinede öyle gidiyorum.....
Bana soğuk durup,sürekli açığımı arayan,beni yabancı, hiç bişey sayan,ailesiyle bir olup eşimi parmaklarında oynatan,benim arkamdan bişeler dönerken hiç bir emek ve gayretini esirgemeyen görümceme başka nasıl davranabilirim??????delikafadulden
Ayyy bütün görümceler üstüme atlıycak şimdi:roflol::roflol:
Bütün cici görümcelere sevgilerimlea.s.:nazar:

ben görümceyim abim yeni evlendi
4 ay oldu ben arkadaş gibi görüyorum onu ama o biraz içine kapanık biri aramız iyi herşeyimi anlatırım ona ama abimle araları kötü olunca zor durumda kalıyorum ne yapçağımı bilmiyorum susuyorum genelde bazende gelinimizin tarafında oluyorum

zaten hepte görümcelerden şikayet ediliyo:1no2: birazda gelinler kendilerine baksın canım:oklava:
bende görümceyim ama ben iyi bir görümceyim iki gelinimiz var ikisinide severim ama ikinci gelinimizi daha çok severim çünkü çok saygılı vede iyi biri

ama birinci gelinimiz için aynı şeyleri söyleyemem çok kaprisli kıskanç huzursuzluk çıkarmayı seven biri:kızgın: görümcelere konuşanlar sizinde böle bir gelininiz olsunda görün bakim

benim anlamadığım
hep denir ya saygınzı bozmayın ama mesafenizi koruyun diye
neden gelinler görümcelerine karşı bunu yaptığı zaman suç oluyorki?
neden hemen bizi çağırmıyor hep kendi ailesini çağırıyor gibi şeyler yazılıyor
başkalarına bu akılı verirken tamamda aynı şey insanın kendi başına gelince neden kötü oluyor karşı taraf

bende görümceyim.. büyük yengeme eli maşalı :oklava: küçük yengeme de melek gibi bir görümceyim kaydirigubbakcemile4 çünkü herkes hakettiği muameleyi görür yerimseniben

benim anlamadığım
hep denir ya saygınzı bozmayın ama mesafenizi koruyun diye
neden gelinler görümcelerine karşı bunu yaptığı zaman suç oluyorki?
neden hemen bizi çağırmıyor hep kendi ailesini çağırıyor gibi şeyler yazılıyor
başkalarına bu akılı verirken tamamda aynı şey insanın kendi başına gelince neden kötü oluyor karşı taraf

bencillikten arkadaşım başka neden olabilirki:1closedeyes:

zaten hepte görümcelerden şikayet ediliyo:1no2: birazda gelinler kendilerine baksın canım:oklava:
bende görümceyim ama ben iyi bir görümceyim iki gelinimiz var ikisinide severim ama ikinci gelinimizi daha çok severim çünkü çok saygılı vede iyi biri

ama birinci gelinimiz için aynı şeyleri söyleyemem çok kaprisli kıskanç huzursuzluk çıkarmayı seven biri:kızgın: görümcelere konuşanlar sizinde böle bir gelininiz olsunda görün bakim

aynen canım katılıyorum başına gelmeyen bilemez:1closedeyes: herkesin şansı tutmayabiliyo
üstelik bizimki akrabayasakkelime

bende görümceyim bayramdan bayrama anneannemde görüyorum gelinimizi, birde kardeşimle yada babamla ilgili orunu oldu mu derdini anlatmaya gelir. dinlerim teselli ederim, gelinimizden yana çıkarım ve sabrı tavsiye ederim ama kendim asla derdimi söylemem çünki laf taşımayı çok seviyor, babamla ilgili derdini öyledi bir keresinde bende ondan yana oldum babama kızgınlığımı konuştum ona hakverdiğim içi, gidip babamı şişirmiş, çok değiştirmiş lafları, kardeşimide tabi.. babam onlara şimdi toyota rav 4 aldı, bana borcu var onu ödemiyor, hala kırgın yani.. o nedenle geline kaynanaya görümceye asla güvenilmez, hepsi evin dışındaki insanlar, kardeşe, abiye, kocayada fazla dert yanamalaı, yani hayatta yanlızız, sorunlarımızı çok utalıkla ve güleryüzle kendimiz çözmeliyiz, derdimizi yastığımızla paylaşırken bile dikkatli olmalıyız..

bende görümceyim ama abimi kiskanmam neyini kiskanacam

ben de görümceyim. ama hic bir problemimiz yok abimin hanimiyla. tam tersi cok iyi iki arkadas gibiyiz.tam kafa dengi

Bende görümceyim, abim tek erkek gelinimiz benimle yaşıt.
Yaklaşık 3 yıl oldu evleneli, ben iyi anlaştığımızı düşünüyorum.
Biraradayken eğleniyoruz, ortak konular bulup sohbet ediyoruz,
bazen annemle ilgili bir problemi olursa bizle paylaşır. Bizde annemi
kırmadan; uygun bir şeklide konuşmaya çalışırız. Genel anlamda
iyi geçiniyoruz, belki aramızda çok yaş farkı olmadığındandır.
Kıskanmaksa bana çok uzak gelir, zaten pek kıskanç olmayan
bir yapıya sahibim, üstelik abimi eşiyle mutlu görünce daha bir
seviniyorum ben. Benimde üç görümcem var eşim abim gibi tek erkek.
Onlarlada çok iyi anlaşıyoruz. Herbiriyle farklı diyaloğumuz. Sağolsunlar
onlar bana hiç gelin gibi yaklaşmadılar, bende onlara görümce olarak.
Sanırım biraz karşılıklı bunlar, belki onlar farkı yaklaşsaydı bende bu,
kadar sıcak, hoşgörülü olmayabilirdim.

Back
X