5. Gün transferiyse çıkar canım 3. Günse 10.gün de ver isterseYaptım ama bisey çıkmadı.. Çok dikkate almadım nette de yazıyor tarihi geçmiş testler doğru sonuç vermezmiş. Yoksa da yapacak bişey yok ama yarın kan testi vercem orda çıkar sanırım dimi 9.günü
5.gün cnm o smn yarın çıkar bugün verecektim birgün dağa bekliyim dedi.5. Gün transferiyse çıkar canım 3. Günse 10.gün de ver isterse
Güzel haberlerini bekliyoruz o zaman5.gün cnm o smn yarın çıkar bugün verecektim birgün dağa bekliyim dedi.
Daha erken cnm 2 3 gün daha bekle kaçıncı gün embriyosu bu da önemli tabiBugün benim de 6. Günüm git gellerdeyim yapsam mı yapmasam mı korkuyorum
Kaçıncı gün embriyosuydu canım tutunmuştur kuzun belki de ben hislere inanıyorumAy içim içime sığmıyor Bugün 6. günüm... sabah bir tuhaf kalktımsanki kuzum hissettirdi varlığını... niye geçmiyor bu günler kızlaarrr??
5. Gün canımKaçıncı gün embriyosuydu canım tutunmuştur kuzun belki de ben hislere inanıyorum
Ne zaman test yapacaksın inşallah seninledir bebeğinAy içim içime sığmıyor Bugün 6. günüm... sabah bir tuhaf kalktımsanki kuzum hissettirdi varlığını... niye geçmiyor bu günler kızlaarrr??
Valla bir kaç gün daha dayanmak istiyorum ama içim kıpır kıpır bilemiyorum ki? Ne yapmalıNe zaman test yapacaksın inşallah seninledir bebeğin
Bende 28 inde transfer oldum 5.gün embrıyosu benimde 4.günüm ben 8.günde pazartesi test yapacağımValla bir kaç gün daha dayanmak istiyorum ama içim kıpır kıpır bilemiyorum ki? Ne yapmalı
Güzel güzel haberler alalım inşallah...Bende 28 inde transfer oldum 5.gün embrıyosu benimde 4.günüm ben 8.günde pazartesi test yapacağım
Taze mi dondurulmuş mu canım?5. Gün 3 tane koydular sizce nasıl kızlar
Bugün kaçıncı günün transferden sonra hayırlı olsun cok net cıkmış5. Gün 3 tane koydular sizce nasıl kızlar
Dondurulmuş canımTaze mi dondurulmuş mu canım?
Bugün 6. GünümBugün kaçıncı günün transferden sonra hayırlı olsun cok net cıkmış
Hayırlı olsun canim güzel sağlıklı gebelik olsun insallah5. Gün 3 tane koydular sizce nasıl kızlar
O zaman hayırlı uğurlu olsun canım... el sallıyor minikDondurulmuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?