Yok mu Nisanda transferi olanlar

Bende merak ettim :) ortakçı olayım..
Nasıldı ne zaman hissettin
Anlatayım transferinin ilk 3 4 günü kaşık ağları vardı tabi işlemden dolayı sonraki 3 4 gün hiç birşey hissetmedim hafif ögurme vardı 6 7 ci günler böbrek ağrısı sırt ağrısı kaşık batması sancılar oldu ve geceleri migdemde tas var gibiydi hiç uyuyamadim bide sabahları ağzım kuruyor du yıllardır şu icmemisim gibi sonra 8 ci gün zateb idrar testi yaptım pozitif olduğunu öğrendim 10cu gün kan testinde 151 çıktı artık migde bulantilarim cok artmıştı kask sancilarim oldu bildiğiniz adetlik gibi geçirdim 12 ci güne kadar biyle yabi

Amanda aman Maşallah
Ayyy hastanede yan-yana oturup birbirinin şikayetlerine kendininkini benzeten teyzeler gibi olacak ama
"Aynı ben beeen" diyesim geldi inşallah bende paylaşabilirim böyle...

Amanda aman Maşallah
Ayyy hastanede yan-yana oturup birbirinin şikayetlerine kendininkini benzeten teyzeler gibi olacak ama
"Aynı ben beeen" diyesim geldi inşallah bende paylaşabilirim böyle...
Inşallah canim dilerim herkes görür pozitifleri benim tadevi böyle geçti hayırlısıyla 8ci haftaya girdik ikizlerimle

Inşallah canim dilerim herkes görür pozitifleri benim tadevi böyle geçti hayırlısıyla 8ci haftaya girdik ikizlerimle
Ooyyy bide iki kuzu hı?
Allahım sen esirge... Çok sevindim inanın
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah

12. Gun 391 cikmisti bugun 14. Gun tekrar bakildi 813 cikmis. Doktorum p.tesi gel dedi bakalim artik kismet

Kızlar Benim canım o kadar sıkkın ki...ağlamaktan içim dışıma çıktı resmen ... 3. Gün embriyosu 7. Gün sabah yaptığım test çok silik pozitif gibiydi dayanamadım erken gebelik testi olanlardan yapayım dedim koskoca bir beyazlık sonra ilk yaptığım testten elimde çok vardı onu tekrar yapayım dedim o da negatif yıkıldım resmen olmayacak diye düşünüyordum ama işin Aslı öyle değilmiş Nası inanmışım Nası istemişim meğerse...pızitifleşeceğini düşünmüyorum artık çoğu kişinin sekizinci gün pozitifmiş yarın sabah yine yapacağım ama olsa bugün de çıkardı bence kanı da 9. Gün vereceğim ki bir an önce anlatıp işe dönene kadar biraz toparlanayım nasıl dayanırım Nasıl devam ederim hiç bilmiyorum bu nasıl zor bi sınav diye düşünmeden edemiyorum hayali bile çok güzeldi .. eşimi çocukları severken görmeye dayanamıyorum artık daha fazla o kadar canım yanıyor ki..

Canım benim yaa bak gerçekten 3.ggün embriyosu için çok erken hele ki idrar testi için daha erken sen sakin kalmaya çalış daha hiçbir şey net belli değil gününde kan testi yaptır dua et bol bol Allah ın izniyle olur inşallah

Canım kendini bırakma çok erken test yapmaya basladın stres oldun.bence yarın değilde cumartesi günü test yapmalısın daha fazla kendini yıpratma lütfen cumartesi evde tahlilini yap sonra istersen gidip kan verirsin

Burda bir arkadaşın testini gördüm etiketleyeyim büyük ihtimal biri erken test diğeri kaset ikizlere hamileyken 3.gün embrıyosu 6.gün testi canm kendini üzme yorma

Eklentiler

• Screenshot_2019-05-02-19-59-48.webp
    85,2 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_2019-05-02-19-59-37.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 34
Canım kendini bırakma çok erken test yapmaya basladın stres oldun.bence yarın değilde cumartesi günü test yapmalısın daha fazla kendini yıpratma lütfen cumartesi evde tahlilini yap sonra istersen gidip kan verirsin
Erken olduğunu biliyorum ama benimle olmadıklarını da hissediyorum saçma geliyor olabilir ama değişeceğine hiç inanmıyorum.o yüzden yarın ya da öbür gün yapmam farketmez bence bugün dibi gördüm allah hepimize yardım etsin herkes sağlıkla bebişlerine kavuşsun inşallah..
Ben nasıl ağlamadan başka çocuklara bakabilirim çevremdeki insanlara bunu nasıl çaktırmayabilirim tüp bebek denediğimi bilen yakınlarıma nasıl hayır diyip güçlü durabilirim hiç bilmiyorum ... hepsini geçtim zaten eşim de çok üzgün ama bir de benim halime üzülüyor zaten ona babalık duygusunu tattıramıyorım bir de evde sürekli ağlayan bir kadın görüyor nasıl toplayacağım gerçekten hiç bilmiyorum ...

Burda bir arkadaşın testini gördüm etiketleyeyim büyük ihtimal biri erken test diğeri kaset ikizlere hamileyken 3.gün embrıyosu 6.gün testi canm kendini üzme yorma
Kuzum bu pozitif ne güzel keşke böyle olsa benim testlerim de ... benim sabah gördüğüm böyle bi pozitif değildi çok belli belirsizdi bu baya pozitif:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…