Inşallah arkadaşım darısı hepimizin başına inşallahAllah razı olsun inşallah öyledir çok teşekkür ederim
Çift keserabbim sağlık versin biri sağa biri sola tutunmus
Evet fazlasıyla hissettim 3cu gun embriyosu canimTutundugunu hissettinizmi ? Birde kacinci gün embriyosuydu
Nasıldı ne zaman hissettinEvet fazlasıyla hissettim 3cu gun embriyosu canim
Bende merak ettim :) ortakçı olayım..Nasıldı ne zaman hissettin
Bende merak ettim :) ortakçı olayım..
Anlatayım transferinin ilk 3 4 günü kaşık ağları vardı tabi işlemden dolayı sonraki 3 4 gün hiç birşey hissetmedim hafif ögurme vardı 6 7 ci günler böbrek ağrısı sırt ağrısı kaşık batması sancılar oldu ve geceleri migdemde tas var gibiydi hiç uyuyamadim bide sabahları ağzım kuruyor du yıllardır şu icmemisim gibi sonra 8 ci gün zateb idrar testi yaptım pozitif olduğunu öğrendim 10cu gün kan testinde 151 çıktı artık migde bulantilarim cok artmıştı kask sancilarim oldu bildiğiniz adetlik gibi geçirdim 12 ci güne kadar biyle yabiNasıldı ne zaman hissettin
Amanda aman MaşallahAnlatayım transferinin ilk 3 4 günü kaşık ağları vardı tabi işlemden dolayı sonraki 3 4 gün hiç birşey hissetmedim hafif ögurme vardı 6 7 ci günler böbrek ağrısı sırt ağrısı kaşık batması sancılar oldu ve geceleri migdemde tas var gibiydi hiç uyuyamadim bide sabahları ağzım kuruyor du yıllardır şu icmemisim gibi sonra 8 ci gün zateb idrar testi yaptım pozitif olduğunu öğrendim 10cu gün kan testinde 151 çıktı artık migde bulantilarim cok artmıştı kask sancilarim oldu bildiğiniz adetlik gibi geçirdim 12 ci güne kadar biyle yabi
Inşallah canim dilerim herkes görür pozitifleri benim tadevi böyle geçti hayırlısıyla 8ci haftaya girdik ikizlerimleAmanda aman Maşallah
Ayyy hastanede yan-yana oturup birbirinin şikayetlerine kendininkini benzeten teyzeler gibi olacak ama
"Aynı ben beeen" diyesim geldiinşallah bende paylaşabilirim böyle...
Ooyyy bide iki kuzu hı?Inşallah canim dilerim herkes görür pozitifleri benim tadevi böyle geçti hayırlısıyla 8ci haftaya girdik ikizlerimle
Sağol canım benim darısı isteyen herkese allah sizlerde versin ins çifter çifterOoyyy bide iki kuzu hı?
Allahım sen esirge... Çok sevindim inanın
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Benim tek embriyo bide ngs 5. gün kuzusuSağol canım benim darısı isteyen herkese allah sizlerde versin ins çifter çifter
Hakkımızda hayirlisini dilerim canimBenim tek embriyo bide ngs 5. gün kuzusu
Bölünme ihtimalimiz düşük ama Allah ol derse kim bilir?
12. Gun 391 cikmisti bugun 14. Gun tekrar bakildi 813 cikmis. Doktorum p.tesi gel dedi bakalim artik kismetBenim 10.gün 170.5 12.gün 315.4 14.gün 861.3 çıkmıştı şuan ikizlere hamileyim 6.haftada hem kese hem kalp atışı duyduk bizde şaşırdık beta hcg ile çok anlaşılan bişey değil ikiz gebelik.. 4. Gün 2 embriyo transferi yapılmıştı.
Canım benim yaa bak gerçekten 3.ggün embriyosu için çok erken hele ki idrar testi için daha erken sen sakin kalmaya çalış daha hiçbir şey net belli değil gününde kan testi yaptır dua et bol bol Allah ın izniyle olur inşallahKızlar Benim canım o kadar sıkkın ki...ağlamaktan içim dışıma çıktı resmen ... 3. Gün embriyosu 7. Gün sabah yaptığım test çok silik pozitif gibiydi dayanamadım erken gebelik testi olanlardan yapayım dedim koskoca bir beyazlık sonra ilk yaptığım testten elimde çok vardı onu tekrar yapayım dedim o da negatif yıkıldım resmenolmayacak diye düşünüyordum ama işin Aslı öyle değilmiş Nası inanmışım Nası istemişim meğerse...pızitifleşeceğini düşünmüyorum artık çoğu kişinin sekizinci gün pozitifmiş yarın sabah yine yapacağım ama olsa bugün de çıkardı bence kanı da 9. Gün vereceğim ki bir an önce anlatıp işe dönene kadar biraz toparlanayım nasıl dayanırım Nasıl devam ederim hiç bilmiyorum bu nasıl zor bi sınav diye düşünmeden edemiyorum hayali bile çok güzeldi .. eşimi çocukları severken görmeye dayanamıyorum artık daha fazla o kadar canım yanıyor ki..
Canım kendini bırakma çok erken test yapmaya basladın stres oldun.bence yarın değilde cumartesi günü test yapmalısın daha fazla kendini yıpratma lütfen cumartesi evde tahlilini yap sonra istersen gidip kan verirsinKızlar Benim canım o kadar sıkkın ki...ağlamaktan içim dışıma çıktı resmen ... 3. Gün embriyosu 7. Gün sabah yaptığım test çok silik pozitif gibiydi dayanamadım erken gebelik testi olanlardan yapayım dedim koskoca bir beyazlık sonra ilk yaptığım testten elimde çok vardı onu tekrar yapayım dedim o da negatif yıkıldım resmenolmayacak diye düşünüyordum ama işin Aslı öyle değilmiş Nası inanmışım Nası istemişim meğerse...pızitifleşeceğini düşünmüyorum artık çoğu kişinin sekizinci gün pozitifmiş yarın sabah yine yapacağım ama olsa bugün de çıkardı bence kanı da 9. Gün vereceğim ki bir an önce anlatıp işe dönene kadar biraz toparlanayım nasıl dayanırım Nasıl devam ederim hiç bilmiyorum bu nasıl zor bi sınav diye düşünmeden edemiyorum hayali bile çok güzeldi .. eşimi çocukları severken görmeye dayanamıyorum artık daha fazla o kadar canım yanıyor ki..
Burda bir arkadaşın testini gördüm etiketleyeyim büyük ihtimal biri erken test diğeri kaset ikizlere hamileyken 3.gün embrıyosu 6.gün testi canm kendini üzme yormaKızlar Benim canım o kadar sıkkın ki...ağlamaktan içim dışıma çıktı resmen ... 3. Gün embriyosu 7. Gün sabah yaptığım test çok silik pozitif gibiydi dayanamadım erken gebelik testi olanlardan yapayım dedim koskoca bir beyazlık sonra ilk yaptığım testten elimde çok vardı onu tekrar yapayım dedim o da negatif yıkıldım resmenolmayacak diye düşünüyordum ama işin Aslı öyle değilmiş Nası inanmışım Nası istemişim meğerse...pızitifleşeceğini düşünmüyorum artık çoğu kişinin sekizinci gün pozitifmiş yarın sabah yine yapacağım ama olsa bugün de çıkardı bence kanı da 9. Gün vereceğim ki bir an önce anlatıp işe dönene kadar biraz toparlanayım nasıl dayanırım Nasıl devam ederim hiç bilmiyorum bu nasıl zor bi sınav diye düşünmeden edemiyorum hayali bile çok güzeldi .. eşimi çocukları severken görmeye dayanamıyorum artık daha fazla o kadar canım yanıyor ki..
Canım benim yaa bak gerçekten 3.ggün embriyosu için çok erken hele ki idrar testi için daha erken sen sakin kalmaya çalış daha hiçbir şey net belli değil gününde kan testi yaptır dua et bol bol Allah ın izniyle olur inşallah
Erken olduğunu biliyorum ama benimle olmadıklarını da hissediyorum saçma geliyor olabilir ama değişeceğine hiç inanmıyorum.o yüzden yarın ya da öbür gün yapmam farketmez bence bugün dibi gördüm allah hepimize yardım etsin herkes sağlıkla bebişlerine kavuşsun inşallah..Canım kendini bırakma çok erken test yapmaya basladın stres oldun.bence yarın değilde cumartesi günü test yapmalısın daha fazla kendini yıpratma lütfen cumartesi evde tahlilini yap sonra istersen gidip kan verirsin
Kuzum bu pozitif ne güzelBurda bir arkadaşın testini gördüm etiketleyeyim büyük ihtimal biri erken test diğeri kaset ikizlere hamileyken 3.gün embrıyosu 6.gün testi canm kendini üzme yorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?