- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Ama bu ikiz olmasına ragmen yok gibi belki senin bebeğin tekKuzum bu pozitif ne güzelkeşke böyle olsa benim testlerim de ... benim sabah gördüğüm böyle bi pozitif değildi çok belli belirsizdi bu baya pozitif:)
BEnim çizgi fotoğrafta bile çıkmıyordu o kadar silikti yani.moral verdin canım teşekkür ederim olacağa çare yok bekleyip göreceğim artık.inşallah senin için hissettiklerinde yanılmıyorumdurAma bu ikiz olmasına ragmen yok gibi belki senin bebeğin tek
İnşallah guzel haberlerle gelirsin canmBEnim çizgi fotoğrafta bile çıkmıyordu o kadar silikti yani.moral verdin canım teşekkür ederim olacağa çare yok bekleyip göreceğim artık.inşallah senin için hissettiklerinde yanılmıyorumdurama nolur nolmaz kendini hazırla benim gibi olma yarın öbür gün tekrar yazacağım sonucu umarım farkı bir haber verebilirim ...
Ciddimisiniz bugün 9. Gün acaba yarın kan testi yapsammı sizce?Beeeenhayırlı olur ins canım
Yaaaa olurmu sizce hemşireyim zaten ama resmen korkuyorum ümit doluyum tabi fakat işte ne bileyimYa çok güzel bir haber buralar daha çok bebek dolsun inşallahkan vermeye gidin bence tecrübeli arkadaşlar ne der bilmiyorum ama çok sevindim ❤
Çift çizgi çıkmış daha nolsun kanı verilin kurtulun bu çileden kutlamalara geçinYaaaa olurmu sizce hemşireyim zaten ama resmen korkuyorum ümit doluyum tabi fakat işte ne bileyim
Çok güzel masallahhhBenim 10.gün 170.5 12.gün 315.4 14.gün 861.3 çıkmıştı şuan ikizlere hamileyim 6.haftada hem kese hem kalp atışı duyduk bizde şaşırdık beta hcg ile çok anlaşılan bişey değil ikiz gebelik.. 4. Gün 2 embriyo transferi yapılmıştı.
10cu gün daha garanti ama idrar yapabilirsinCiddimisiniz bugün 9. Gün acaba yarın kan testi yapsammı sizce?
Bende 8. Gün test yapmıştım belli belirsiz bi gölge vardı sadece... görmek için şaşı olmak gerekiyordu bi de ikiz hamileyim dediginiz gibi.. haliyle beklemek zor geliyor bekleyemiyoruz.. inşallah güzel haberler verir herkesAma bu ikiz olmasına ragmen yok gibi belki senin bebeğin tek
Günaydın cnm Bnde kan vermeye gidiyorum insalah hayırlı sonuçlar olsunKızlar günaydın sonuç alanlara sağlıklı hamilelik bekleyenlere hayırlı sonuçlar dilerim hersey gonlunuze göre olsun ins
Canım mutlaka haber ver ins güzel sonuç alırsın dualarım seninle allah yardimcin olsun ama şunu unutma hersey allah'tanGünaydın cnm Bnde kan vermeye gidiyorum insalah hayırlı sonuçlar olsun
Amin cnm hayırlısı artık warsa da yoksa da herşey allahtanCanım mutlaka haber ver ins güzel sonuç alırsın dualarım seninle allah yardimcin olsun ama şunu unutma hersey allah'tandilerim gönlünce olur
Aa keşke özler gitseydin sağlık ocagi ertesi gün veriyor sonucu hatta arayıp telefonla öğrenmiştim benAmin cnm hayırlısı artık warsa da yoksa da herşey allahtaninsallh nasip etmiştir.. sonucları yazarım çıkınca. Erken gidiyorum belki biraz erken çıkar diye sağlık ocağında nasıl oluyor bilmiyorum
Malisef o iğne öyle canım hepimizde durum aynıKızlar bugün progestan iğne vurundum ama ayagimin ustune basamiyorum cok agriyor vurulan yer sizde de böyle oldu mu? Yoksa anormla bisey mi var aşırı derecede ağrıyor üzerine oturamıyorum bile
Aslında genelde jel kullanıyorlar ama sanırım sizde durum farkliMalisef o iğne öyle canım hepimizde durum aynı
Benim drum hiç jel kullanmıyor canım progestan fitil olarak yada iğne olarak kullanıyorAslında genelde jel kullanıyorlar ama sanırım sizde durum farkli
Güzel haberlerle gel inşallah Dualarımız seninleeeeAmin cnm hayırlısı artık warsa da yoksa da herşey allahtaninsallh nasip etmiştir.. sonucları yazarım çıkınca. Erken gidiyorum belki biraz erken çıkar diye sağlık ocağında nasıl oluyor bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?