yok olmak istiyorum....

• Konu Sahibi Konu Sahibi duru.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tabiki oldu, ve buda ona asik olmadigini sevmedigini gosterir zaten..
ama suda olabilr yani insanlik hali, herseyini begeneceksin diye birseyde yok, ama onunla mutluysan huzur doluysan neden acaba seviormuyum sum u bumu diye yoruyorsun kendini?

zaten net bir cevap veremiyorsun..

zaten cogu kisi dedi, asik degilsin ilgisine onla yasadigin mutluluga asiksin bi nevi..

sana sormus oldugum 'buraya yazma ama kendine sor'dedigim sey uzerinde dusun!
acaba ONUN sevgisinden ilgisinden mi mutlusun yoksa bunu herhangi bir hos yakisikli erkekte yapsa aynisini dusunurmusun! bunu kendine sorman zor belkisuan, belki yasaman gerek bunu..
enazindan ozaman anlayacaksindir..
sanirim ilk erkek arkadasin ve bu yuzden bu duygulardan kopman veadlandirman zor geliyor..

haklısın düşünmem gerek......çok yoruldum ama....çok tesekkürler canım

peki mesala ayrı kaldık bi 3 hafta görüşmedik sadece mesajlaştık diyelim nasıl anlıcam onu mu seviyorum ilgisinimi??

hadi böle düşünen böle yaşayan yada herhangi bişey düşünenlerden yorum bkeliyorum

boyle seyleri yasar herkes iliski icinde
ruh haliyle ilgili ama bence gercek sevgi bu degil
bu hoslanti begenme mutlu olma durumu gibi bisey cunku bence asik olunca insan sevip sevmediginin farkina varir

kızlarrr sizin olmuyo mu bazen sıkıldığınız??? ya da uzaklaşmak istediğinizz yadaa bazen onubeğenmediğiniz olmuyo muuuu

onun da senden sıkılmış olabileceğini düşünmelisin. belli olmaz bu işler. aynı soruları na da yüz kez sormuyosun di mi? :))

birçok ilklere sahip derken..onunla ilişkiyemi girdin??

kaç yıl oldu ilişkiniz başlayalı

yeniyse alışırsın sonra

yeni değil...1.5yıl oldu..ilişkiye girmedim...ilk erkek arkdaşım olması zaten birçok ilkleri anlatır yani ilke kez onun elini tuttum ilk kez o beni öptü yada ilkkez geleceğe dair onunla hayaller kurdum vs...

yeni değil...1.5yıl oldu..ilişkiye girmedim...ilk erkek arkdaşım olması zaten birçok ilkleri anlatır yani ilke kez onun elini tuttum ilk kez o beni öptü yada ilkkez geleceğe dair onunla hayaller kurdum vs...

1.5 yılda az değil yani

nasıl yabancı gelirki sevdiğin kişi sana

demekki sen sevginin aşkın tarifini bilmiyosun

yada duygularından emin değilsin

peki sevgilinin dış görünüşü nasıl yakışıklımı minyon tiplimi yoksa kaba saba bişeymi
bakımlımı

yani canın kaynamıyomu onu görünce

1.5 yılda az değil yani

nasıl yabancı gelirki sevdiğin kişi sana

demekki sen sevginin aşkın tarifini bilmiyosun

yada duygularından emin değilsin

peki sevgilinin dış görünüşü nasıl yakışıklımı minyon tiplimi yoksa kaba saba bişeymi
bakımlımı

yani canın kaynamıyomu onu görünce

bazen beğeniyorum bazen beğenmiyorum..bazen sanki aşığım bazen hiçbişeyim...bunalıma girdim artık ona hiç bişi belli etmemeye çalısıyorum ne yapıcam bilmiyorummm..gitmek istiyorum buralardan ama onu bırakamam bana öle güveniyo ki bırakamam..ne hissettiğimi bilmeemde o benim en değerlim bırakıp gidemem onu...bu kötülüğü yapamam....ama artık yeter net olmak istiyorum net........mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

bazen beğeniyorum bazen beğenmiyorum..bazen sanki aşığım bazen hiçbişeyim...bunalıma girdim artık ona hiç bişi belli etmemeye çalısıyorum ne yapıcam bilmiyorummm..gitmek istiyorum buralardan ama onu bırakamam bana öle güveniyo ki bırakamam..ne hissettiğimi bilmeemde o benim en değerlim bırakıp gidemem onu...bu kötülüğü yapamam....ama artık yeter net olmak istiyorum net........mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canım bak senin duyguların herşeyden daha önemli

o üzülür diye ayrılmıyorsan çok yanlış yapıyorsun

hiçbişey hisetmiyorsan ayrıl bitir

bu okadarda zor değil

bittiği zaman oh be diceksinkaydirigubbakcemile4

canım bak senin duyguların herşeyden daha önemli

o üzülür diye ayrılmıyorsan çok yanlış yapıyorsun

hiçbişey hisetmiyorsan ayrıl bitir

bu okadarda zor değil

bittiği zaman oh be diceksinkaydirigubbakcemile4

diyememmafoldumben asla diyemem o benim sahip olduğum herşey diyemem beni kimse böle sevmedi şimdiye kadar kimse...bugünlerde yoğun az ilgileniyo özledim onun ilgisini..... sabah geldi sarıldı öptü içim bi tuhaf oldu..mafoldumben Allahım yardım et nolur

bu konu beni düşündürüyor valla... ikilem olur da bu konuda bu kadar da olur mu? oluyormuş demek...

delirdim sanırım

bence bunun altında yatan başka bi sebep var. daha harektli bi ilişki istiyor olabilir misin? istediğin gibi olmayınca da ona olan sevginden şüpheleniyosundur. bence ikiniz de değişiklik farklılık oluşturmak için çabalamıyosunuz ilişki için.

bence bunun altında yatan başka bi sebep var. daha harektli bi ilişki istiyor olabilir misin? istediğin gibi olmayınca da ona olan sevginden şüpheleniyosundur. bence ikiniz de değişiklik farklılık oluşturmak için çabalamıyosunuz ilişki için.

ne gibi değişiklikler yapabiliriz ki

Back
X