yok ya ısınamıyorum bu kadına ben

cimcime1242

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
191
19
118
İstanbul
ya bende hamilelikten hassasiyet var ya onda bi anormallik, kaynanam soğuk bir insan bana hiç kızım filan demez anca insan içinde belki hiç ilgi alakası yoktur, hamile kaldığım ilk duyduklarında ağlamalar zırlamalar sonra herkes köşesine çekildi çok şükür sıkıntılı bi hamileliğim olmadı şuana kadar. Onuda geçtim her gördüğünü alıyo bebeğime tamam alsın babane ama ben bikez ona kızına alıyon gelininede al da giysin dedim şaka yollu ben gelinime aldığımı aldım şimdi kızıma alıyorum dedi aldığı da düğün esnasında alınan şeyler.Yani insanı kendinden iyice itiyo şimdi benim sırt ağrısı sıkıntılarım var bugün iftara davetliyiz eşimin amcasına geçen hafta söyledi gelin diye eşimde ben c.tesi geç saate kadar çalışıcam gelemeyiz dedi bende sevindim çünkü çok fazla oturamıyorum uzanmak istiyorum tam aa olsun filan derken pat kaynanam cimcime gelir sen gelmezsen (tabi isterse yarım ağızla) yani gelicek der gibi bende kalakaldım arıyo beni gelcen mi anne iyi olursam gelirim diyorum bu kez eşime soruyo gelcek mi oda aynı şeyi söylüyo gitmezsem bir ton laf edicek biliyorum off ya off ne yapsam gidip biraz oturduktan sonra iyi değilim gidelim mi desem acaba çünkü gece yarısına kadar oturuyolar gittikleri yerde birde kandil evimde ibadet etmek istiyorum onlar bi dua bile etmiyolar ne yapsam ya akıl verin bana

Hamilenin ayıbı olmaz, havalarda sıcak, kendimi iyi hissetmiyorum, ağrım var deyin gitmeyin.
Kendinizi , kv nin gönlü olacak diye zorlamanın anlamı yok.
Mübarek Kadir Gecesinde ibadetinizi etmek orada lak lak yapmaktan daha hayırlı.
Hamilenin duası geri çevrilmez derler, Rabbim cümlemizin duasını kabul etsin inşallah.

Son düzenleme:
Bence hic ayibi olmaz. Kayinvalidene gitmeden önce aciklarsin durumu, cok fazla oturamadigini, bugün kandil oldugunu ve evde ibadet yapmak istedigini...

Çok doğru söylüyorsunuz ama anlayışsız bir insan bir gün kendi evine çağırdı gelemem hastayım dedim ama yinede gittim ben gidince hemen şimdi senin hakkında konuşuyoduk diyolar hepsi arkamdan konuştuklarını belli ediyolar ne diyodunuz diyorum kaynım şaka yapıyo göya bi çağırdık gelmedi diyoduk diyo her şakanın altında var bi gerçek

işaretli iki yer çelişiyo, ama sen ilgiyi kendine istiyosun anladığım kadarıyla, hamile arkadaşlar ekstra ne bekliyolar anlamıyorum tamam hassassınız, kadın seni bi yere çağırıyo yani ilgileniyo, ilgi derken sana bişeyler almasını mı kastediyosun
ayrıca bir dua etmiyolar diyosun, nerden biliyosun ben duamı yatınca ederim mesela

Aman ne konuşursa konuşsunlar, konuşacak olan her şartta yapar bunu zaten.
Hiç kasma arkamdan mı konuşur sallarlar diye.
Emin ol yapıyorlardır zaten , mesafeli , soğuk diyorsun sende öyle davran.
Eğilip bükülmeye gerek yok, müsait değilim gelemiyecem yada rahatsızım gelmiyecem bu kadar.
İzahata gerek yok.
Hem mesafe iyidir , hayatını kim ne der diye de başkasının direktifiylede yaşama canm.

Son düzenleme:
biyere çağırıyo beni ama benim oturmakta zorluk çektiğimi uzanmam gerektiğini biliyo hem ona defalarca açıklıyorum anne oturamıyorum uzanmak istiyo vücut diye çünkü tüm gün oturmak zorunda olduğum bir işte çalışıyorum aaa haklısın diyo ama gelemem diyince sorunyapıyo

ayrıca kandillerde denk geldim onlarda açalım bi hocayla dua edelim diyoruz yok diziler yarışma proğramları siz yapın dua diyoruz o da yok makara dedikodu hepsi var dua yok o yüzden gitmek istemiyorum.

haklısın canım bu ara bende soğugum zaten ben soğuk olunca o yakın olmaya çalışıyo ama ters tepiyo çünkü baştan yakınlık göstermedi şimdi işe yaramıyo mesafe iyimiş gerçekten daha rahatım bu aralar

bende kvdemden şikayet etsemde ne kulp bulsam dıye uğraşıyor gıbısınız yanı kusura bakmayın sorun olacak hiç bişi yok kadının yapısını değiştiremezsınız size kızım dese siz yokken eşinize sizi çekiştirse yada direk kötü davransa gelemıycem dediğinizde sii saygısız ilan etse tamam kızacak bişiler olurda boşuna dert aramayın kendınıze bırakın soğuk olsun fazla yüz olmamak en ıyısı

kv nin gönlü olsun diye siz neden kendinizi ezdiriyorsunuz...
birsürü bahane var....
anne belim ağrıyor oturamıyorum gelemeyecem, hem bugün kadir gecesi evde namazımı kılıp kuranımı okuyacam deyin....bahane bulmaya bile lüzum yokki..gitmek istemiyorum o kadar....
benim kv de de önceleri emrivakileri çok yapardı...şuraya gidilecek sende gel vs gibi...
yok anne siz gidin benim canım istemiyor diye diye şimdi sormaz oldu...zaten uzaktayız artık...
ama gittikleri yer istemediğim bir yer ise gitmem..açıklama yapmak zorunda değilim...

bence de hiçbir şeye mecbur değilsin
yaptıkça herşey mecburiyet gibi görünüyor hevesin de bir süre sonra kaçıyor yeter artık bu erkek annelerinin bencillikleri daha evlenmeden benimkinin baskısı üzerimde boğuluyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…