yokmu derdimi dinleyecek

dertleşen varda biz mi dalga geçiyoruz,boşa sallamayalım ya tutarsa hesabından......
aşkım ben beklemekten hoşlanmam biliyosun,nerde kaldı bu konu sahibi yaa..

ıkı cıft lafım var soyle gelsın..yada bakkalın cıragını yolla da çağırsın sunu..

aşkım ben beklemekten hoşlanmam biliyosun,nerde kaldı bu konu sahibi yaa..

ıkı cıft lafım var soyle gelsın..yada bakkalın cıragını yolla da çağırsın sunu..
canım sen peçeteye yaz söyleyeceklerini assolistimiz sahneye biraz geç çıkacakmış malum 5 günde 10 kilo da baya bir trafik var anca gelir yolu bulursa

konu sahibi bi gelcek eskiden buralar dutluktu şimdi her yer rezidans olmuş diye şaşıp kalcak hayır aldığı araziden yol geçiyo ya

hedef kım,konu ne..
ben sevıyeli bi insanım neden bataklığa surukluyosun beni
seviyeni yerim senin...valla bi tek senin geyiğinden hazediyom kız kör olma sen
şimcik biri konuyu açtı, açtığı gibi 10 günde 5 kilo topicine saptı......
sonra birisi çıktı illa benim konum olsun beni dinleyin eltisinin sivilcesinden girdi lezbiyenden çıktı.....özeti bu top sende

canım sen peçeteye yaz söyleyeceklerini assolistimiz sahneye biraz geç çıkacakmış malum 5 günde 10 kilo da baya bir trafik var anca gelir yolu bulursa
beklemekten 5 dakkada 10 yaş aldık ama..

emen kızım,şuan günlük yazıyor içerde

Ya kızlar supersiniz mesajlarınızı görünce şok oldum hic bildirimde gelmediki bana kimse msj atmamistir dedim nesiniz siz melek mi çok sevindim yaa yok boyle birşey moral oldunuz bana : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…