- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi tedirginkz
-
bunu diyen üenin konularına bi operasyon mu düzenlesen ha ne dersin
CinBen ne istiyorum biliyormusunuz
aşkım ben beklemekten hoşlanmam biliyosun,nerde kaldı bu konu sahibi yaa..dertleşen varda biz mi dalga geçiyoruz,boşa sallamayalım ya tutarsa hesabından......
Yumruk gosterdimKaca satin aldin?
Zayıflamak istiyorumİnli cinli konu mu istiyon yine yaa
Ben demedim sen dedin o yüzden mecbur anlatican şimdiden ettin
canım sen peçeteye yaz söyleyeceklerini assolistimiz sahneye biraz geç çıkacakmış malum 5 günde 10 kilo da baya bir trafik var anca gelir yolu bulursaaşkım ben beklemekten hoşlanmam biliyosun,nerde kaldı bu konu sahibi yaa..
ıkı cıft lafım var soyle gelsın..yada bakkalın cıragını yolla da çağırsın sunu..
Damaklik taktir, biri konu acmis damaklik takdirdim yemek yiyemiyorum diye, sende tatktir yemek yemzsin ve zayiflarsinZayıflamak istiyorum
aha BAN gördüm sankiBen demedim sen dedin o yüzden mecbur anlatican şimdiden ettin
Bosuna kacmamis konu sahibesiYumruk gosterdim
Ben demedim sn dedin şimdi Mecbur sun anlatmaya yemin ettin
seviyeni yerim senin...valla bi tek senin geyiğinden hazediyom kız kör olma senhedef kım,konu ne..
ben sevıyeli bi insanım neden bataklığa surukluyosun beni
Yemek yemiyorum zaten ama 10 kg vermek istiyorumDamaklik taktir, biri konu acmis damaklik takdirdim yemek yiyemiyorum diye, sende tatktir yemek yemzsin ve zayiflarsin
beklemekten 5 dakkada 10 yaş aldık ama..canım sen peçeteye yaz söyleyeceklerini assolistimiz sahneye biraz geç çıkacakmış malum 5 günde 10 kilo da baya bir trafik var anca gelir yolu bulursa
Ben yaptım bennnnnnkonu sahibi bi gelcek eskiden buralar dutluktu şimdi her yer rezidans olmuş diye şaşıp kalcak hayır aldığı araziden yol geçiyo ya
kaç kaç bura bizi aşıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?