- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi tedirginkz
-
Cansın canYa kızlar supersiniz mesajlarınızı görünce şok oldum hic bildirimde gelmediki bana kimse msj atmamistir dedim nesiniz siz melek mi çok sevindim yaa yok boyle birşey moral oldunuz bana : )
sevgili günlük e bir imza da biz mi çaksak en yakışıklısından...yahu konu sahibi konu açtığından habersiz siteyi keşfediyobeklemekten 5 dakkada 10 yaş aldık ama..
emen kızım,şuan günlük yazıyor içerde
anaaa ölmemişYa kızlar supersiniz mesajlarınızı görünce şok oldum hic bildirimde gelmediki bana kimse msj atmamistir dedim nesiniz siz melek mi çok sevindim yaa yok boyle birşey moral oldunuz bana : )
derdin kilolarınsa korkma ölmüyosun iyileşeceksin bunu kompleks haline getirme konu sahibiKızlar ya genç yasta dertlendim ne biliyim Allah daha büyük dert vermesin kendi içimde sıkıntıların var işte kafamda büyütüyorum çok herkesin oluyodur bi konuya takıldım kaldım kafama takmiyim diyorum bir hafta rahatim ikinci hafta yine aklıma düşüyor bos kalmaktan mi sıkıntıdan mi ne biliyim eğer öyleyse düşünecek vaktim olmasın ya genç yasta kafayı yedim
Dönmen iyi oldu mune gelince Kivirma şansım olur en azindanKızlar ya genç yasta dertlendim ne biliyim Allah daha büyük dert vermesin kendi içimde sıkıntıların var işte kafamda büyütüyorum çok herkesin oluyodur bi konuya takıldım kaldım kafama takmiyim diyorum bir hafta rahatim ikinci hafta yine aklıma düşüyor bos kalmaktan mi sıkıntıdan mi ne biliyim eğer öyleyse düşünecek vaktim olmasın ya genç yasta kafayı yedim
Oh beYa kızlar supersiniz mesajlarınızı görünce şok oldum hic bildirimde gelmediki bana kimse msj atmamistir dedim nesiniz siz melek mi çok sevindim yaa yok boyle birşey moral oldunuz bana : )
Ya kızlar supersiniz mesajlarınızı görünce şok oldum hic bildirimde gelmediki bana kimse msj atmamistir dedim nesiniz siz melek mi çok sevindim yaa yok boyle birşey moral oldunuz bana : )
Kızlar ya genç yasta dertlendim ne biliyim Allah daha büyük dert vermesin kendi içimde sıkıntıların var işte kafamda büyütüyorum çok herkesin oluyodur bi konuya takıldım kaldım kafama takmiyim diyorum bir hafta rahatim ikinci hafta yine aklıma düşüyor bos kalmaktan mi sıkıntıdan mi ne biliyim eğer öyleyse düşünecek vaktim olmasın ya genç yasta kafayı yedim
Özelden anlatıcan yine anlatican illerde anlatican
eee sonra......şimdi bunu da yazıp 2 günde 20 kilo topicine sapmayacan demiKızlar ya genç yasta dertlendim ne biliyim Allah daha büyük dert vermesin kendi içimde sıkıntıların var işte kafamda büyütüyorum çok herkesin oluyodur bi konuya takıldım kaldım kafama takmiyim diyorum bir hafta rahatim ikinci hafta yine aklıma düşüyor bos kalmaktan mi sıkıntıdan mi ne biliyim eğer öyleyse düşünecek vaktim olmasın ya genç yasta kafayı yedim
İyi bir gözlemleyicisin canm biraz daha geçmişe eğitmen lazimderdin kilolarınsa korkma ölmüyosun iyileşeceksin bunu kompleks haline getirme konu sahibi
carrie yazarsa konu heryerden cıkabılır..seviyeni yerim senin...valla bi tek senin geyiğinden hazediyom kız kör olma sen
şimcik biri konuyu açtı, açtığı gibi 10 günde 5 kilo topicine saptı......
sonra birisi çıktı illa benim konum olsun beni dinleyin eltisinin sivilcesinden girdi lezbiyenden çıktı.....özeti bu top sende
Kızlar ya genç yasta dertlendim ne biliyim Allah daha büyük dert vermesin kendi içimde sıkıntıların var işte kafamda büyütüyorum çok herkesin oluyodur bi konuya takıldım kaldım kafama takmiyim diyorum bir hafta rahatim ikinci hafta yine aklıma düşüyor bos kalmaktan mi sıkıntıdan mi ne biliyim eğer öyleyse düşünecek vaktim olmasın ya genç yasta kafayı yedim
carrie yazarsa konu heryerden cıkabılır..
uzaktan hayranıyım onun ben..
kocam ıcerde benı bekliyor,ben burda konu sahıbını..
saatte geç oldu,basına bışe gelmiş olmasın..
tedirgincim pek yenisin profiline bakmadım kız doldurdun mu konularıİyi bir gözlemleyicisin canm biraz daha geçmişe eğitmen lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?