- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi tedirginkz
-
Istersen sana seri katil veya cin hikayeleri anlatıp seni rahatlatabilirimYa kızlar sorun takıntılarım işte konularını okuyan anlamıştır çok buyuttumki kafamda acayip buyuttum kafam patlicak(
tedirgincim pek yenisin profiline bakmadım kız doldurdun mu konuları
üye sen atarlanmaya geldiysen onun topiği ayrı..gece gece kim yaktı senin canını anlat hele senide dinleriz topik mal oldu zaten hepimizin arasında döne dönekonuyu acana yazıyorum ...sahıbı dışında ustune alınan alınana..allahım ya..
he yok kilo tiyolarını alıp geldi du bakalım ne yumırtlayacak....carrie yazarsa konu heryerden cıkabılır..
uzaktan hayranıyım onun ben..
kocam ıcerde benı bekliyor,ben burda konu sahıbını..
saatte geç oldu,basına bışe gelmiş olmasın..
Bana anlatın ben çözerim. Adli Tıp dersleri aldım kızlık zarı otopsi ne isterseniz anlatirimben hatırlıyorum konularını kızlık zarına takmış baya takmış
bana bak zar gitti ayağı yapma gözünü seveyim bu topiği yakarım şimdiOzelimide çok etrafa dökmek istemiyorum ama dertliyim dertli cahilligin kurbanı oldum belki de olmadim öğrenmem için birşey yapmam gerek cesaret yok para yok ben buna mahkumun ama Allah daha büyük dert vermesin
Kaç haftadır sitede dört dönüyorum tanımayan kalmadı demi utandım yaaTedirginkız seni gördüğüme hiç şaşırmadım. Kafana takılan konuyu da biliyorum sanırım.
Bana anlatın ben çözerim. Adli Tıp dersleri aldım kızlık zarı otopsi ne isterseniz anlatirim
vallamı kız ciddiyim bakSana yardimci olabilrim ben 1.5 yilda 25 kilo verdim
Ozelimide çok etrafa dökmek istemiyorum ama dertliyim dertli cahilligin kurbanı oldum belki de olmadim öğrenmem için birşey yapmam gerek cesaret yok para yok ben buna mahkumun ama Allah daha büyük dert vermesin
ben de fizyoloji gördüm ben de biliyorum
Öyle bilinecek biseymiki doktor zor biliyoben de fizyoloji gördüm ben de biliyorum
takacağınız zarla ne diye oynarsınız annesi elleme cıss dememiş mi...ben hatırlıyorum konularını kızlık zarına takmış baya takmış
Hayır sacmalamayin lutfennnnnn... Ne durumlara düşürüyorsunuz benli.. Kimseyle ilişkim olmadı benimAynen bir tam anlat bakalım neymiş ne olmuş ona göre yorum yapalım
sürtündünüz mü yoksa
Öyle bilinecek biseymiki doktor zor biliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?