• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yokmu derdimi dinleyecek

Arkadasnda kan gelmiş mıydı.. Bu olay benim hayatımı etkiledi ister istemez taktik sonuçta genç bir kızım kimseyle birşey yasamamisim demi bunları istemek hakkım değilmi.. Bu şekilde gitsin istemem ben benden ilişki istedi diye çıktığından ayrılmıştır ben öyle olamam ailem öyle değil yani geniş değiliz o yüzden çok taktim utanıyorum ama içime at at ta nereye kadar kimseye de anlatamiyosunki çevrede burada en azından bir iki arkadaş buldum dertlesiyoruz üzülüyorum durumuna Allah daha büyük dert vermesin şüpheyle yasamak zor ve ben kimseyle olmadığın halde bozuk deseler atarim kendimi biyerden gidip te diktiremem :KK43:((

Bozuk falan ne biçim kelime. İnsan hiç ilişki yaşamamışsa bakiredir, bu kadar basit.

Sen kendini böyle görme ki, karşındaki adam da böyle görecek cesareti bulamasın.

İnsan o an en özel anlarını yaşıyor. O senin eşin olacak, ilk ilişkiye önem veriyorsa sana güvenmeli, ve sen öyle söylüyorsan öyledir.

Önemli olan orayı kanatmak değil, en özel anında erkeğin olarak seni o an mutlu etmesidir. Birbirinizde tatmin olmanızdır. Kan çıkarmak değil. Bence ilk ilişkinin onunla yaşayacağını ama bu kızlık zarı konusunu sürekli ortaya atarak sizin için aşkın en zirvesi olan o anlardan ürkmene sebep olduğunu anlatmalısın. Ben ilk ilişkimizi birbirimize en yakın oladuğumuz an olarak hatırlamak istiyorum, zaten ilk ilişkim ve bir kadın için gerginlik verici, böyle davranarak güzel heyecanlarımı yok ediyorsun demelisin.
Bu konunun üzerine çok düşükte beni yanlış anlamasını istemiyorum birşey var sancak şüphelenmek sonra ama konu olunca soylerim

Arkadasnda kan gelmiş mıydı.. Bu olay benim hayatımı etkiledi ister istemez taktik sonuçta genç bir kızım kimseyle birşey yasamamisim demi bunları istemek hakkım değilmi.. Bu şekilde gitsin istemem ben benden ilişki istedi diye çıktığından ayrılmıştır ben öyle olamam ailem öyle değil yani geniş değiliz o yüzden çok taktim utanıyorum ama içime at at ta nereye kadar kimseye de anlatamiyosunki çevrede burada en azından bir iki arkadaş buldum dertlesiyoruz üzülüyorum durumuna Allah daha büyük dert vermesin şüpheyle yasamak zor ve ben kimseyle olmadığın halde bozuk deseler atarim kendimi biyerden gidip te diktiremem :KK43:((

Arkadaşımda kan da geldi, hatta o bir keresinde özel yerini masanın köşesine de çarpmıştı. Hafif girer gibi bile olmuştu. Yine de bir şey olmamış demek ki.

saçmalama be kızım kaza ile bozulan zar için atlanır mı gider rapor alırsın...

Back
X