- Konu Sahibi tedirginkz
En kısa zamanda ogrencem umarım dua edin banaahanda sonuca ulaşılmış hadi git öğren rahatlada kilo vermeye başlayalım...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En kısa zamanda ogrencem umarım dua edin banaahanda sonuca ulaşılmış hadi git öğren rahatlada kilo vermeye başlayalım...
Evet o yüzden arayıp sorucam yarinSgk anlaşması olsa da kabul etmeyenler var, sorun mutlaka bunu![]()
Canm tekmeden 5 dk snra senden de adet olur gibi sanciyla karışım kan gelse görürdüm seni :)kız tedirgin sen yanlış nick seçmiştin depresif gergin olaydın ya la....kardeşinin tekmesiyle kızlık bozulsaydı bekaret diye bir tabir kalmazdı..
Nickide beğendim aslında olabilir :)kız tedirgin sen yanlış nick seçmiştin depresif gergin olaydın ya la....kardeşinin tekmesiyle kızlık bozulsaydı bekaret diye bir tabir kalmazdı..
kız oraya kim darbe alsa bir miktar kanama normal 3 günde 3 ped diyosun ..kızlık gitse gelecek kan 2 damla bir şey..hadi onuda geçtim 3 ped dolduracak kan ya stres kaynaklı günsüz adettir ya da tekme travmasının etkisidir korkma korkmaCanm tekmeden 5 dk snra senden de adet olur gibi sanciyla karışım kan gelse görürdüm seni :)
İnşallah bebeğim ya bende actigim konularda bayanların agzininaradimda kimsede boyle olmamamis zatenkız oraya kim darbe alsa bir miktar kanama normal 3 günde 3 ped diyosun ..kızlık gitse gelecek kan 2 damla bir şey..hadi onuda geçtim 3 ped dolduracak kan ya stres kaynaklı günsüz adettir ya da tekme travmasının etkisidir korkma korkma
sen görmüyosun tabi bende evliyim ve olanı söylüyorum istisnai durumlar dışında gelecek kan peçenin ucuna gelecek 2 damla..senin ki korkudan stresten pat diye inmiş adet kanaması bak gör en fazla zedelenir ama temaz görmesi lazım alta vurmakla değil yaniİnşallah bebeğim ya bende actigim konularda bayanların agzininaradimda kimsede boyle olmamamis zaten
Just barıştın mı sen??aman kocamla ne alakası var
ama gerçekten ben 52 kilocuktum 5 kilo göbüşe gitti![]()
İnşallah canm yaaa insallahhh.. Ne biliyim zamanlaması öyle oldu ya yoksa hic suphem yoktu boyle şeylerden benim inan kimseyle de yakinlasmadim yakinlasmam sozlumde hic öyle bir teklifte bile bulunmadı bana hatta beni uyardı seni kendine emanet ediyorum dedi kendini sakin herşeyden dedi benden bile sakin dedi biz evlenince istedik herşeyi hic konusu bile olmaz yani bunlarınsen görmüyosun tabi bende evliyim ve olanı söylüyorum istisnai durumlar dışında gelecek kan peçenin ucuna gelecek 2 damla..senin ki korkudan stresten pat diye inmiş adet kanaması bak gör en fazla zedelenir ama temaz görmesi lazım alta vurmakla değil yani
sen görmüyosun tabi bende evliyim ve olanı söylüyorum istisnai durumlar dışında gelecek kan peçenin ucuna gelecek 2 damla..senin ki korkudan stresten pat diye inmiş adet kanaması bak gör en fazla zedelenir ama temaz görmesi lazım alta vurmakla değil yani
Just barıştın mı sen??
Msjlarimi iyi okuyun lütfen. Düşüncelerimi çok iyi ifade edebilirim sonuçta bunda bi sakınca göremedim ben doktormu istememisim iyi oku lutfenKomple psikolojisi bozuk mu nedir milletimizin tekme yedim kız mıyım yani bu mu durup durup kafana taktiğin biri soruyo surtundun mu a a ne duruma düşürüyorsunuz beni diyo yani nasıl bi rahatlama bekliyosun derdini anlatarak fotoğrafını çek at madem ben sana diyeyim duruyor mu durmuyor mu doktora ynlendiriyolar onu da istemiyosun
Seni tedirgin etmek istemem tesekkurlerVallahi bu foruma girene kadar kızlık zarımı böylesine düşündüğümü hatırlamıyorumAklıma geldiyse de kısa süre sonra amaaan deyip iki sn sonra da unutmuşumdur sanırım. Benim de hep kaşıntım olur genelde de aşınmadan kan gelir bir şey olacağını düşünmedim takılmadım, acaba zedelendi mi ki bak
Hoş pek takmıyorum da ama. Naptım ki sanki yani olduysa da.
Bir şey olduğunu sanmıyorum darbeyle ama dilerim rahatlarsınız...
Bu konuyu nasıl görmedim ben ya!?
Konu sahibesi anlattı mı derdini? Yoksa hala beklemede misiniz hatunlar?
Komple psikolojisi bozuk mu nedir milletimizin tekme yedim kız mıyım yani bu mu durup durup kafana taktiğin biri soruyo surtundun mu a a ne duruma düşürüyorsunuz beni diyo yani nasıl bi rahatlama bekliyosun derdini anlatarak fotoğrafını çek at madem ben sana diyeyim duruyor mu durmuyor mu doktora ynlendiriyolar onu da istemiyosun