yol ayrımım

İçi şişti okurken bu karmaşanın için de boğulmuşsunuz.

Çalışıyo musunuz, maddi durumunuz ayrılmak için elverişli mi? Çocuk olunca ayrılmak kadın için çok zorlaşıyor. Ama bu hayata bir kere geliyoruz. İyi düşün. Ama bu evlilik devam ederse kendine bitirecek ini duruyorsun.

13 yıllık öğretmenim

Bukadar uzun süre neden bekledinki? Böyle birinden ikinci çocuğu neden yaptın mesela?
Sabrına hayran kaldım..
Evlilik dediğin sabir gerektirir tamam, hepimiz eşlerimizin farklı huylarına sabrediyoruzdur fakat bu anlattıkların direkt kaçmalık olaylar..
Yazık etmişin okadar yılına ve 6 aylık bir bebeğe..

Başından belliymiş, keşke çocuk yapmadan önce iyi düşünseymişsiniz. Çok ağlıyorsa 1 şans daha verin ama evlilik kurtulacak diye fazla ümitlenmeyin, sadece süreci biraz daha uzatmış olduğunuzu düşünün .

Mezhepci bir insan degilim.asla olmadim.
Sunu net bilirim ki alevi erkek sünni kiz olunca o evlilik les oluyor.
Alevi aileler sunni gelinleri asla kabul edemiyor.
Ben dogum yaptigimda kv geldi hastaneye 10 tane dogur yine ayiracagim dedi gitti.neyse bosadimda kurtuldum

Ke
keşkeler mi kalacak ben okurken gerildim sen yaşamışsın aklım almadı en doğru karar senin çocuklarını öyle bi ortamda yetiştirmekte ayrı bi soru işareti hayırlısı olsun hakkında canım

aynısını bugun psikolog da sordu bana.neden???eşim de başını önüne eğdi durdu.olmayan bir evlilik için neden bu kadar sabrettiniz?
Şu durumda mantıklı sorulacak tek soru da o yüzden.
Zararın neresinden dönerseniz kârdır.
Oğlunuz içinde bir pedogogdan yardım almayı düşünebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…