yol ayrımım

darısı başıma:))

Yaşadığınız olaydan böyle bir sonuç çıkarmanız olası
Ama genelleme yapmak yanlış

Bu adama neden iki çocuk adam tabiki tazminat vermemek için ayağının altını öper para kolay kazanılmıyor seven insan sana bunları yapmaz elinde bir şansın var değerlendir bir zaman sonra o elindeki deliller de işe yaramaz parasız pulsuz iki çocukla kalırsın bu ladar r şeye rağmen hala aklında soru işareti varsa keşken kalacaksa boşver ömür boyu çek bu adamı

Kafasını duvara vurmaktan çatlatır inşallah. Dünyada ne kadar pislik insan var yahu! Hesabı çalınmışmış da kültür öğrenmek istemişmiş de. Dünyada çalınacak hesap kalmadı da onunkini çalacaklardı. Kendisini araştırmacı mi zannetmiş de kültür öğrenicekmis. Söyledigi yalanlar bile sizin zekanızı kücümseyen cinsten. Degil ayagınızı öpmek, kendi ayagını kesip size hediye etse bile bu adamla as-la ! Elinizdeki kanıtları sakladıgınız gibi dooogru avukata koşun bence.

Yaşadığınız olaydan böyle bir sonuç çıkarmanız olası
Ama genelleme yapmak yanlış
Tek ornegim kendim degilim.dedigim gibi mezhepci biri olsam alevi bir es secmezdim.
Ama eski esimin kuzenlerindende sunni kizlarla evlenenler hep ben vr konu sahibinin yasadiklarini yasadilar.
Istisnalar vardir mutlaka ama malesed bole 1 genel durum var

aslında yok...kararım belli ama bir haftadır durmadan ağlayan ve yemek yemeyen 6.5 yaşında bir oğlum var.o her ağladığında kalbim ağlıyor.
Kimse kendini açlıktan ağlamaktan öldürmez acıkınca yer bir süre ağlar suaar çocuk bu ortamda daha iyi olmaz özellikle annesi ezilerek büyüyen çocuk sağlıklı bir ruha sahip olmaz bu ortamda olacağına babasız olsun daha iyi

Tabi ki olmaz mı vardır muhakkak
Ama sanırım sizin eski eşinizin ailesi sorunluymuş.
Diğer gelinler de sıkıntı yaşadığına göre
Gelmiş gitmiş
İyi forumlar :)

ayy Allah razı olsun.günlerdir ağlamaktan helak olmuştum.çok güldürdünüz beni.yaklaşım için teşekkür ederim.

suç sende.
eğer çocuk küçükken ayrılsaydın, bu kadar ezik olmazdın.
adam seni paspas etmiş, aldatmış, cinsellik yok ama çocuk yapmayı başarmışsın.
işin gücün var. ailene dil uzatmışlar.

sen hala oğlunu bahane ediyorsun.
sabret, 20 yıl sonra düzelir belki.

Ayaklarının
Ayaklarının altını değil başka yerlerlerini öpse dahi affedilir sözler değil bunlar şerefsiz köpek ne demek insan namusum karım dediği kişiye bunu diyebiliyosa başta şerefsiz namussuz it kendisidir.Aldatma konusunda benim pek önereceğim bişey yok.Çünkü benim eşim beni aldatmış mı yoksa aldatıyo mu onu dahi bilmiyorum.

Iki cocugunuz ve ruh sagliginiz icin bosanmak ve profesyonel destek almak yapilacak en mantikli is kuskusuz.
Allah yardimciniz olsun.

Burda bircok kadin kv'deleri ile problem yaşiyorlar, ki çogu ayni, sunni mezhebinden evliler.

O halde bende diyim "iih bu sunni kv'de ve aileler hep ayni, geline çektiriyorlar"

Yaptigin işte budur ve bal gibi mezhepçiliktir. Sanki tüm aleviler senin eşin ve kuzenlerinden ibaret. Ki konu sahibin problemleri mezhep ile uzaktan yakindan alakasi yoktu, eşi iyi bir eş, hatta iyi bir insan değil. Mezhep ile alakasi yok yani.

Tamam

bu kadar sert yorumları duymak için yazmadım.lütfen üsluba özen verelim.

bu kadar sert yorumları duymak için yazmadım.lütfen üsluba özen verelim.
çünkü hala keşkem kalmasın diyebilecek kadar mantıktan uzaksın.
oğlum ağlıyor diyorsun.
10 yıldır bir cehennemdesin ve odunum az diyorsun.
ne denebilir ki olumlu?

aslında yok...kararım belli ama bir haftadır durmadan ağlayan ve yemek yemeyen 6.5 yaşında bir oğlum var.o her ağladığında kalbim ağlıyor.

Oğlunuz ağlayabilir boşanmanın kötü etkileri de olabilir evet. Ama size yazık değil mi?

Elinizde mesleğiniz var. Kendi ayaklarınızın üstünde durabilirsiniz. Bir kere gücünüzü toplayın gerisi gelecektir. Evlatlarınıza sarılırsınız. Belki karşınıza çok iyi biri çıkar tekrardan seversiniz, sevilirsiniz.

yürekten teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…