- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.590
- 158
- 36
- Konu Sahibi birgulerbiraglar
-
Yaşın çok küçük çok ani karar almışsın sen yaAramız iyi sadece ikimiz olsak ama başklarıda girince araya kötü oluyor. BİŞEyimizi eksik etmez
gözüm görmedi sevdim çünkü de karın doyurmuyor buYaşın çok küçük çok ani karar almışsın sen ya
Başkaları olacak ki illa evlilik bu çünkü
sorunum takı değil vbna verilmöeyen değer. seviyorum da işte.Anlamaya çalışırken öldü dersiniz...
Sevgili konu sahibi birkaç sorum olacak. Gerçekten uykusuzum ve anlama problemi çekiyorum. Soruları cevaplarken benim "Anlayamadığımı" göz önünde bulundurursan çok sevinirim.
1. Takıdan bahsetmişsin. E takmışlar işte fazlası mı gerekliydi?
2. Nişanlından bahsederken "İşı çok iyi kaptırmak istemiyorum." demişsin. Sadece işi için mi evleniyorsun?
3. Görümceyle yaşanmış somut bir olay var mı? Yoksa siz mi böyle bir şey yaşanacağını düşünüyorsunuz?
kafam karışık lafları toparlayaımyorum o yüzden kopuk yazıyorum her neyse. ben hariç herkes mutluymuş gibi geliyorKendimi Sanskritçe konuşan birini anlamaya çalışıyormuş gibi hissediyorum şu an...
Tamam cümle cümle devam edelim belki o şekilde daha rahat olur.sorunum takı değil vbna verilmöeyen değer. seviyorum da işte.
her zaman eşimin yanına gelen kardeşleri nişanımda kınamda yalnız bıraktılar. kızlar hamileydi ama hamile haliyle bile gelenler yokmu var. erkek kardeşi de gelmedi. sahipsiz gibi. oynayıp gülmek eğlenmek varken hoş olmadı.Tamam cümle cümle devam edelim belki o şekilde daha rahat olur.
Neden değer verilmediğini düşünüyorsunuz?
sayıp gelmediler hayır üstüste geldiSen görümceni aramamışsan onlarda seni aramamış sonuçta ne için hesap soracaklar ? Düğünden sonra mı farkettiniz bazı şeyleri anlayamadım.
aılenın ıstemedıgı bır evlılık olmus kacarak falan mı evlendınız ?her zaman eşimin yanına gelen kardeşleri nişanımda kınamda yalnız bıraktılar. kızlar hamileydi ama hamile haliyle bile gelenler yokmu var. erkek kardeşi de gelmedi. sahipsiz gibi. oynayıp gülmek eğlenmek varken hoş olmadı.
eş tarafım doğulularSen dogulumisin?
Nasıl eziyor ki? Ne konuda, iki haftada nisan tak, 3 gun kala düğün iptali düşün
hayır kaçmadım. 29-30 yaşında var eşim. burda normal 15 yaşında nişanlanan bile var.aılenın ıstemedıgı bır evlılık olmus kacarak falan mı evlendınız ?
19 yasındasınız ben olsam bende 19 yasında gelın ıstemem cocuk daha cunku kusura bakmayın esınız kac yasında işi ne
aılenız nasıl kabul ettı bu yasta evlenmenızı
Anladım fakat ikinci bir düğünde onların yaşadığı yerde olacakmış sonuçta. Bu yüzden hamile halleriyle yollara düşmek istememiş olabilirler.her zaman eşimin yanına gelen kardeşleri nişanımda kınamda yalnız bıraktılar. kızlar hamileydi ama hamile haliyle bile gelenler yokmu var. erkek kardeşi de gelmedi. sahipsiz gibi. oynayıp gülmek eğlenmek varken hoş olmadı.
orası neresı kı normal karsılanıyorhayır kaçmadım. 29-30 yaşında var eşim. burda normal 15 yaşında nişanlanan bile var.
kendi küçük kardeşi de gelmedi. en azından bi kuzeni de gelseydi. yüzüne söyledim bunları. hoş değildi. kınaya da gelebilirdi görümcemin teki bize yakın oturuyor. gelebilirdi. seviyorumda bu temeller çok sağlam gelmedi sonradan. tırnağın varsa başını kaşıcan. biz demeyiz de el neder diye bişey var silah zoruyla mı evleniyoruzAnladım fakat ikinci bir düğünde onların yaşadığı yerde olacakmış sonuçta. Bu yüzden hamile halleriyle yollara düşmek istememiş olabilirler.
Şayet nişanlınızı seviyorsanız böyle sebeplerden ayrılık ileride sizi pişman edebilir. Ama sevginiz ayrılık düşüncesini bastıramiyor ise tabi ki beklemeyin.
Allansen sanki hiç duymadığımız kavramlar :)orası neresı kı normal karsılanıyor
30 yasında adam 19 yasında kızla
haklısınız tabıkı kırılmakta kesınlıklekendi küçük kardeşi de gelmedi. en azından bi kuzeni de gelseydi. yüzüne söyledim bunları. hoş değildi. kınaya da gelebilirdi görümcemin teki bize yakın oturuyor. gelebilirdi. seviyorumda bu temeller çok sağlam gelmedi sonradan. tırnağın varsa başını kaşıcan. biz demeyiz de el neder diye bişey var silah zoruyla mı evleniyoruz
Anladım şimdi kırgınlık sebebinizi. Siz de kendinizce haklısınız fakat bunlar evliliğinizi bitirmeye değer diye düşünüyorsanız kararlı olup bitirin.kendi küçük kardeşi de gelmedi. en azından bi kuzeni de gelseydi. yüzüne söyledim bunları. hoş değildi. kınaya da gelebilirdi görümcemin teki bize yakın oturuyor. gelebilirdi. seviyorumda bu temeller çok sağlam gelmedi sonradan. tırnağın varsa başını kaşıcan. biz demeyiz de el neder diye bişey var silah zoruyla mı evleniyoruz
yani yarın bigün bayram seyran olcak yine sünnet olcak çocukları diğer kardeşi bikaç sene sonra evlenecek daha baştan belliydi aslında böyle olması bilmiyorum benim bildiğim kınaya da gelirler annelerini tek yolladılarAnladım şimdi kırgınlık sebebinizi. Siz de kendinizce haklısınız fakat bunlar evliliğinizi bitirmeye değer diye düşünüyorsanız kararlı olup bitirin.
Kararınız ne olursa şimdiden mutluluklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?