yol yakınken

Anlamaya çalışırken öldü dersiniz...

Sevgili konu sahibi birkaç sorum olacak. Gerçekten uykusuzum ve anlama problemi çekiyorum. Soruları cevaplarken benim "Anlayamadığımı" göz önünde bulundurursan çok sevinirim.

1. Takıdan bahsetmişsin. E takmışlar işte fazlası mı gerekliydi?

2. Nişanlından bahsederken "İşı çok iyi kaptırmak istemiyorum." demişsin. Sadece işi için mi evleniyorsun?

3. Görümceyle yaşanmış somut bir olay var mı? Yoksa siz mi böyle bir şey yaşanacağını düşünüyorsunuz?

arkadaslarınla okul cıkısı konsere gıtme yasında kayınvalıde sorunu yasıyorsun farkında mısın ? yasının kucuk oldugu bellı ondan sordum daha sorularımızı bıle kavrayamıyorsun cunku

28 yasımda evlendım 5 yıllık evlıyım hala erken evlenmısım dıyorum koca kacmıyor ya
egıtım varken yasını yasamak varken neden acele ettınız

sorunum takı değil vbna verilmöeyen değer. seviyorum da işte.

Sen görümceni aramamışsan onlarda seni aramamış sonuçta ne için hesap soracaklar ? Düğünden sonra mı farkettiniz bazı şeyleri anlayamadım.

Tamam cümle cümle devam edelim belki o şekilde daha rahat olur.

Neden değer verilmediğini düşünüyorsunuz?
her zaman eşimin yanına gelen kardeşleri nişanımda kınamda yalnız bıraktılar. kızlar hamileydi ama hamile haliyle bile gelenler yokmu var. erkek kardeşi de gelmedi. sahipsiz gibi. oynayıp gülmek eğlenmek varken hoş olmadı.

aılenın ıstemedıgı bır evlılık olmus kacarak falan mı evlendınız ?
19 yasındasınız ben olsam bende 19 yasında gelın ıstemem cocuk daha cunku kusura bakmayın esınız kac yasında işi ne
aılenız nasıl kabul ettı bu yasta evlenmenızı

hayır kaçmadım. 29-30 yaşında var eşim. burda normal 15 yaşında nişanlanan bile var.

Anladım fakat ikinci bir düğünde onların yaşadığı yerde olacakmış sonuçta. Bu yüzden hamile halleriyle yollara düşmek istememiş olabilirler.

Şayet nişanlınızı seviyorsanız böyle sebeplerden ayrılık ileride sizi pişman edebilir. Ama sevginiz ayrılık düşüncesini bastıramiyor ise tabi ki beklemeyin.

kendi küçük kardeşi de gelmedi. en azından bi kuzeni de gelseydi. yüzüne söyledim bunları. hoş değildi. kınaya da gelebilirdi görümcemin teki bize yakın oturuyor. gelebilirdi. seviyorumda bu temeller çok sağlam gelmedi sonradan. tırnağın varsa başını kaşıcan. biz demeyiz de el neder diye bişey var silah zoruyla mı evleniyoruz

haklısınız tabıkı kırılmakta kesınlıkle
ne olursa olsun ele gune karsı yapmamaları gerektı
uzak durun bosverın

Anladım şimdi kırgınlık sebebinizi. Siz de kendinizce haklısınız fakat bunlar evliliğinizi bitirmeye değer diye düşünüyorsanız kararlı olup bitirin.
Kararınız ne olursa şimdiden mutluluklar...

Anladım şimdi kırgınlık sebebinizi. Siz de kendinizce haklısınız fakat bunlar evliliğinizi bitirmeye değer diye düşünüyorsanız kararlı olup bitirin.
Kararınız ne olursa şimdiden mutluluklar...
yani yarın bigün bayram seyran olcak yine sünnet olcak çocukları diğer kardeşi bikaç sene sonra evlenecek daha baştan belliydi aslında böyle olması bilmiyorum benim bildiğim kınaya da gelirler annelerini tek yolladılar belki bimeye değer değildirde etkenler çok ondan.benim yaşadığım yerde yaşıyor eşim. sonuç olarak hep bizle brlikte de soruyorlar ailesi yokmu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…