- 27 Haziran 2019
- 76
- 22
- 18
- Konu Sahibi birgulerbiraglar
-
yüzyüze bakacagız düğünde eve gelecekler merabalaşma tanışma olacak. kavga olmaması elde degilki.haklısınız tabıkı kırılmakta kesınlıkle
ne olursa olsun ele gune karsı yapmamaları gerektı
uzak durun bosverın
kavga etmek cozum degıl daha cok sarpa sarar gerek yokyüzyüze bakacagız düğünde eve gelecekler merabalaşma tanışma olacak. kavga olmaması elde degilki.
burda boianıyorum diye konu açmaktan korkuyorum sonra of. böyle bi kavganın olmayacağının garantisi yok illahki açılacak konu.kavga etmek cozum degıl daha cok sarpa sarar gerek yok
mesafenı koru gorusmemek uzak durmak ıcın sebebınız var daha ıyı
Canim ne yaptin sen daha 19 sun. Uğraştığını konular bunlar mi. Bende düğün de yapilmisken. Ne diyelim ki simdi kafan da karisik yazdıkların karışmış hep.19 yaşındayım
10 yas fark 19-29 yaslari icin cok fazla. Ve sen sakaryali onlar doğulu diyorsun. 15 yasindakilere normal diyorsan o kızları ezer büzerler seslerini cikartamaz o cocuk gelinler. Senin umarım oyle olmazhayır kaçmadım. 29-30 yaşında var eşim. burda normal 15 yaşında nişanlanan bile var.
sız meseleye hıc karısmayın o esınızın problemı onun aılesı onu yok saymıs kendısının sorunu kendı cozsun onlar aıle kuser barısır sız arada kalırsınız kotu olan sız olursunuz karısmayınburda boianıyorum diye konu açmaktan korkuyorum sonra of. böyle bi kavganın olmayacağının garantisi yok illahki açılacak konu.
çokmu erken gerçekten o zmanları gzöüm görmemişti sevmiştim. bilmiyorum takıdan yana sıkıntım yok. düğünde bile hep yanlız oynadım. bu heveslenmek iyi değildi zaten. başından bellimi diyorsunuzn yani nolacağı anlamadım birden mantıklı kararda vermeedimBu konunun neresinden tutsak elde kalıyor. Daha 19 yaşındasınız kendinizi bile doğru dürüst ifade edemiyorsunuz orda 15 yaşında nişanlananların olması bunun normal olduğunu göstermez. Bahsettiğin yer neresiyse orda okuyup mesleğini eline alanlar da vardır elbette. Keşke kendinize onları örnek alsaymışsınız. 2 haftalık adamla neyin nişanı neyin sözü ailenizde bir tane aklı başında insan yok mu biz napıyoruz desin? Dahası 2 ay sonra neden nikah koca kaçıyor muydu nikah kıymasanız? 10 ay sonra da düğün yapmışsınız nikahlı halinizle baba evinde düğün mü beklediniz 10 ay? Ben yazdıklarınızda hiçbir sorun göremedim 2 haftadır tanıdığı kızla nişanlanan kardeşlerine set takmışlar gayet yeterli bence, kınada bilezik diyorsunuz gelinin eline konan altını düğünden sonra geri isteyen kayınvalide gördüm ben. Daha ortada bir şey yok ki sizin derdinizi anlamadım hep ya şöyle olursa ya böyle olursa yazmışsınız. Neden bu kadar heveslisiniz bütün ailesiyle yeni gelincilik oynamaya görümceler gelmezse gelmesin ne olmuş yani? Adamı da iyi mesleği var diye bırakmıyormuşsunuz bir de açık açık yazıyorsunuz başka bir üyenin dediği gibi madem derdiniz meslek okuyup siz olsaymışsınız liseyi bitirdiğiniz gibi evlenme peşine düşeceğinize. 10 aydır evlisiniz yeni mi anladınız kültür farkını?
yapamıyorumkisız meseleye hıc karısmayın o esınızın problemı onun aılesı onu yok saymıs kendısının sorunu kendı cozsun onlar aıle kuser barısır sız arada kalırsınız kotu olan sız olursunuz karısmayın
e ergenlık tabı yas 19 olunca hırslar ofkeler kırgınlık kızgınlık hersey ust sevıyede oluryapamıyorumki
çokmu erken gerçekten o zmanları gzöüm görmemişti sevmiştim. bilmiyorum takıdan yana sıkıntım yok. düğünde bile hep yanlız oynadım. bu heveslenmek iyi değildi zaten. başından bellimi diyorsunuzn yani nolacağı anlamadım birden mantıklı kararda vermeedim
sorunum takı değil vbna verilmöeyen değer. seviyorum da işte.
29-30 yaşında var mı? Evleneceğiniz kişinin yaşını net olarak bilmiyor musunuz? Oralar nerelerdir bilemem ama gerçek olan şudur ki 15 yaş daha çocuktur. 15 yaşındaki kişiyle sözlenen kişide net sapıktır.hayır kaçmadım. 29-30 yaşında var eşim. burda normal 15 yaşında nişanlanan bile var.
Sakarya dedi birde ... Sakarya da oturiyorum gayet okudum ogretmen oldum meslegimi icraa ettim 26 yasimda evlendim. Ve tum Sakarya böyle ben hic 15 duymadim.29-30 yaşında var mı? Evleneceğiniz kişinin yaşını net olarak bilmiyor musunuz? Oralar nerelerdir bilemem ama gerçek olan şudur ki 15 yaş daha çocuktur. 15 yaşındaki kişiyle sözlenen kişide net sapıktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?