Gerçekten ya, kimse kusura bakmasn ama bazısıda kendi kaşınıyo yani. Yapılcak şey belli sonuçta amaan kendileri bilir gerçekten anlamakta zorlanıyorum yaniLoreth, Karnini doyurmakla bitmez bu is sicak bir dusta aldirsinlar kizcagiza hatta yatsin uyusun dinlensin biraz oyle arasinlar polisi. Ne aceleleri var canim?
Neyse ki polisi aramışlar. Vallahi saçımı başımı yolacak kıvama geldim. Hayır bir de ailesine teslim etme ısrarı neden? Belki kızın başına gelen şeyler, artık ne geldiyse, ailesi yüzünden geldi, nereden bilebiliriz?Loreth, Karnini doyurmakla bitmez bu is sicak bir dusta aldirsinlar kizcagiza hatta yatsin uyusun dinlensin biraz oyle arasinlar polisi. Ne aceleleri var canim?
Programda kızın resmini falan gösterdiler mi eğer paylaşmışlarsa konu sahibine göstersek o resmide, o mu değil mi bi baksalar..sabah müge anlıda biz kız kayıptı telefonu yokmuş yanında..
keşke o kız olsada annesi sevinse yazık çok ağlıyordu..
Şu polis nerde kaldı ya ufff.. Canım sıkılıo bn gitsem falan diyor evde durmayı sevmiyorum dio polisin gelceğinş bilse kaçıp gitcek galiba.. Şu an çok tedirgin oturuyor
Ee yumurta kapiya dayaninca polisi aradiniz. Simdi polis nerede diyorsunuz. Daha once aramaliydiniz. Tek vaka siz degilsinizdir. Gelirler elbet.Şu polis nerde kaldı ya ufff.. Canım sıkılıo bn gitsem falan diyor evde durmayı sevmiyorum dio polisin gelceğinş bilse kaçıp gitcek galiba.. Şu an çok tedirgin oturuyor
MUge anli fac kayip bi kiz var resmine baksaniz.nesibeydi galiba ismiŞu polis nerde kaldı ya ufff.. Canım sıkılıo bn gitsem falan diyor evde durmayı sevmiyorum dio polisin gelceğinş bilse kaçıp gitcek galiba.. Şu an çok tedirgin oturuyor
Programda kızın resmini falan gösterdiler mi eğer paylaşmışlarsa konu sahibine göstersek o resmide, o mu değil mi bi baksalar..
mesime yazıyor ismi ince yüzlü bi kız sayfasında varMUge anli fac kayip bi kiz var resmine baksaniz.nesibeydi galiba ismi
Görmüştüm bende o kızı ama açıktı resmi o fotolarda burda başı kapalıMUge anli fac kayip bi kiz var resmine baksaniz.nesibeydi galiba ismi
Görmüştüm bende o kızı ama açıktı resmi o fotolarda burda başı kapalı
Töbe yarabbim.Kızı korkutmamak adına okuldan bilgi alıp direkt ailesine teslim etmek kız daha mantıklı geldi şu an eğer ulaşamazsak devreye polisi zaten sokucaz bakalım şu an yemek yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?