Yolda yürürken bir adam sizi durdurdu ve tanışabilirmiyiz dedi?

?

• Hiç cevap vermeden yoluma devam ederim

OY: 28 59,6%
  • Tipine göre değişir

OY: 10 21,3%
  • Çantamı kafasına indiririm...

OY: 7 14,9%
  • Böyle cesaretli erkek kaldımı Dünya'da?

OY: 2 4,3%

• Ankete Katılan
    47
Vallah o adamına göre değişir şakkıdı
Hani bi Uğur Pektaş mı desem bi Tolga Sayışman mı mesela :icecream: en kötüsünden bi Cansel Elçin mi desem :jeyyar: ööle bi dururum ki kimse oynatamaz bi daha yerimden :roflol:

Allah iyiligini versin emii :roflol: bende bunlar kim acaba diye netden baktim yuzlerini biliyorumda isimlerini ilk senden ogrendim kizz:roflol:

benim otobüse binerken başıma gelmişti... bi sürü sıra vardı itiş kakış otobüse binmeye çalışıyoruz kuzenimle... çocuğun biri bi bakarmısınız dedi bi yandanda bi kağıt uzatıyor... tanışmak istersen burdan ara diye...defol git be dedim sadece.. ama onla oyalandığım o bir dakikada bi kaç kişi öne geçmişti .. ne sinir olmuştuk...

benimde başıma cok geldi bakarmısınız dururmusunuz falan filan :lepi: benim de cevabım hep bakamam efendim durmamam efendim oldu eheheh :D

Hiç cevap vermeden yoluma devam ederim
buşıkkı işaretelrdım ama
aslında söyle bı döner adama bakarım ne dmek isto-ıyor yaa der ım içimden

Oyyyyy zevkten dört köşe olur,tabiii hemen derim
Bu ankete de verilecek cevaplar içinde sanırım benim cevabımdan güzeli yoktur naniknanik

duymazlıktan gelirim tabii.konuyu okuyunca aklıma hamileyken yaşadığım bir olay geldi.
5 yada 6 aylık hamileydim bir gün durakta tek başıma otobüs bekliyordum adamın biri arabayla yanaştı
bişeyler söylüyor ama diğer arabaların seslerinden bişey anlamadım dediğinden.adres soruyor zannediyorum meğerse ben falan yere gidiyorum otarafa gidiyorsan senide bırakayım demezmi sinir oldum.bi bağırdım adama utanmıyormusun hamile kadına asılmaya bir sürü laf saydım adam özür dileyip gitti ben hala arkasından :oklava:sayıyorum.ne sinir bozucu bir durum.

Back
X