- 11 Temmuz 2018
- 632
- 440
- 103
- Konu Sahibi aypare ackerman
-
Evet canım çok haklısın tek başına diyet olmuyor. Haftada en az 3 kez pilateste yapıyorum ama tabi boğaz durmayınca pilates de etkili olmuyor bide vücut tipimi de hiç beğenmiyorum kiloyu üst vücudumdan alıyorum kollar bel göbek. Omuzlarımda geniş olunca bodyguard gibi duruyorumTamam canım ben burdayım başladığında gelirsin beraber ilerleriz yalnız olunca olmuyor
Bende de göbek var kol bir de.Evet canım çok haklısın tek başına diyet olmuyor. Haftada en az 3 kez pilateste yapıyorum ama tabi boğaz durmayınca pilates de etkili olmuyor bide vücut tipimi de hiç beğenmiyorum kiloyu üst vücudumdan alıyorum kollar bel göbek. Omuzlarımda geniş olunca bodyguard gibi duruyorum
Kollar kalın olunca omuzlarla beraber felaket Bi görüntüBende de göbek var kol bir de.
Aynı şekil omuzlarim da çok geniş erkek omzu gibi
İnşallahKollar kalın olunca omuzlarla beraber felaket Bi görüntüneyse hep beraber toparlayacağız inşallah
Bende gireyim aranıza 160boy 70 kilo hedef 651haftada 2 kilo verdim 72 idim bu ikinci haftam cuma tartı günümİnşallah
Çok iyi vermişsin neler yaptın?Bende gireyim aranıza 160boy 70 kilo hedef 651haftada 2 kilo verdim 72 idim bu ikinci haftam cuma tartı günüm
Hoşbuldum canımÇok iyi vermişsin neler yaptın?
Hoşgeldin❤
Hangi kahveHoşbuldum canımbi kahve var onu içtim isim burda söyliyeblirmiyiz bilmiyorum sbah aç karınla içtim sabahları bir dilim tam buğday ekmeği ile kahvaltı yapıyodum ara öğün de porsiyon şeklinde az yemek yiyodum haşlnmış tavuk salata ton balığı gbi şeyler hemen kalkıp evde spor hareketleri yarım saat boyunca yine kahvemi içiyodum akşam yemeği aynı şekilde ekmeksiz küçük porsiyon yemek ve bol su ile günümü tamamlıyodum
Günaydın canım hey gidi heyGünaydın gençler... Dün iyi kapattım, sabah iki haşlanmış yumurta, ve peynir, öğle iki haşlanmış patates ve ayran ( sözde patates diyeti yapacaktım) akşam iki kaşık makarna ve bir kase ezme salata. Yarım poğaça ve akşam o gofreti yetmeseydim iyiymiş
Olsun 3 4 üzüm en azından başka şeyler yememissinÇok acıktım 3 4 tane üzüm attım ağzıma. Uyumam gerek
Poğaça yerine tam buğday ekmeği yesen olmaz mı?Bu sabah iki haşlanmış yumurta ve çeyrek poğaça ile kahvaltı öğününü kapattim inş
Ya da şöyle tereyağlı bi tandır ekmeğiPoğaça yerine tam buğday ekmeği yesen olmaz mı?
Hı hıı o daha iyi olurYa da şöyle tereyağlı bi tandır ekmeği
Günaydın kızçeler:)
Farmasinin hindiba kahvesi dinç tutuyo tok tutuyoHangi kahve
Gel tabiki yaSelam benim hedef 60 olamaz yaa ben en son 60 olduğumda 6. Sınıftım galibabenim kas extremitem biraz iri kas kütlem 55
Yani 75 le çok iyi oluyorum ben olsun dersen arada takılmak isterim sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?