Yoldaş arıyorum hedef 60kg

Tamam canım ben burdayım başladığında gelirsin beraber ilerleriz yalnız olunca olmuyor
Evet canım çok haklısın tek başına diyet olmuyor. Haftada en az 3 kez pilateste yapıyorum ama tabi boğaz durmayınca pilates de etkili olmuyor bide vücut tipimi de hiç beğenmiyorum kiloyu üst vücudumdan alıyorum kollar bel göbek. Omuzlarımda geniş olunca bodyguard gibi duruyorum

Bende de göbek var kol bir de.
Aynı şekil omuzlarim da çok geniş erkek omzu gibi

Çok iyi vermişsin neler yaptın?
Hoşgeldin
Hoşbuldum canım bi kahve var onu içtim isim burda söyliyeblirmiyiz bilmiyorum sbah aç karınla içtim sabahları bir dilim tam buğday ekmeği ile kahvaltı yapıyodum ara öğün de porsiyon şeklinde az yemek yiyodum haşlnmış tavuk salata ton balığı gbi şeyler hemen kalkıp evde spor hareketleri yarım saat boyunca yine kahvemi içiyodum akşam yemeği aynı şekilde ekmeksiz küçük porsiyon yemek ve bol su ile günümü tamamlıyodum

Günaydın gençler... Dün iyi kapattım, sabah iki haşlanmış yumurta, ve peynir, öğle iki haşlanmış patates ve ayran ( sözde patates diyeti yapacaktım) akşam iki kaşık makarna ve bir kase ezme salata. Yarım poğaça ve akşam o gofreti yetmeseydim iyiymiş

Hangi kahve

Günaydın canım hey gidi hey
Çok acıktım 3 4 tane üzüm attım ağzıma. Uyumam gerek
Olsun 3 4 üzüm en azından başka şeyler yememissin

Günaydın canım
Nasıl gidiyor kızlar? Ben hala bozmak istiyorum ama kendimi tutuyorum su 1 hafta geçse bidaha bozmam kolay kolay da alışana kadar çok zorlanıyorum

Selam benim hedef 60 olamaz yaa ben en son 60 olduğumda 6. Sınıftım galiba benim kas extremitem biraz iri kas kütlem 55
Yani 75 le çok iyi oluyorum ben olsun dersen arada takılmak isterim sizinle

Selam benim hedef 60 olamaz yaa ben en son 60 olduğumda 6. Sınıftım galiba benim kas extremitem biraz iri kas kütlem 55
Yani 75 le çok iyi oluyorum ben olsun dersen arada takılmak isterim sizinle
Gel tabiki ya
55 kilo olup 50ye düşmem lazım demiyosun en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…