- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi aypare ackerman
-
Nasıl bari hali vakti yerinde miBenimde dolapta aşure var açıp bakıp kapatiyorum
Beni görsen yağlar bıngıl bıngılBakayım canım teşekkür ederim bende de çok ödem var limonlu su yaptım habire wc gidiyorum :)
Bende dün diyete başladım 5 kilo vermem lazımMerhaba sevgili kk.
Oncelikle kendimden bahsedeyim. 70.5 kgyum hedefim olan 60kgya gelmek istiyorum fakat sürekli diyete başlayıp 2 gün yapıp bırakıyorum.
artık düzenli olmaya motive olmaya ihtiyacım var
10kg vermem gerekiyor . Ocağa kadar 60kg görmek istiyorum. Yarın başlıyorum. Bugün son kez istediğim şeyleri yiyeceğim,yarinsa yepyeni bir sayfa açıyorum. Sürekli güncel burada olacak birine ihtiyacım var.bastan diyeyim 2 gün yapıp bırakacaklar gelmesin
Bende dün diyete başladım 5 kilo vermem lazımMerhaba sevgili kk.
Oncelikle kendimden bahsedeyim. 70.5 kgyum hedefim olan 60kgya gelmek istiyorum fakat sürekli diyete başlayıp 2 gün yapıp bırakıyorum.
10kg vermem gerekiyor . Ocağa kadar 60kg görmek istiyorum. Yarın başlıyorum. Bugün son kez istediğim şeyleri yiyeceğim,yarinsa yepyeni bir sayfa açıyorum. Sürekli güncel burada olacak birine ihtiyacım var.bastan diyeyim 2 gün yapıp bırakacaklar gelmesin
Aynı benBeni görsen yağlar bıngıl bıngıl
Mümkün olsa göbeğimdeki yağları yukarı çekiştirip sutyenin içine koycam ahaha
5kg neki verilir canım hemenBende dün diyete başladım 5 kilo vermem lazım
Merhaba sevgili kk.
Yaa verilmiyor malesef ama ilk defa bu sefer iktidarlıyım vericem5kg neki verilir canım hemen
5 mi?Bende dün diyete başladım 5 kilo vermem lazım
Hep birlikte verelim buradaYaa verilmiyor malesef ama ilk defa bu sefer iktidarlıyım vericem
Bende hep aburcubur aldığımda ödediğim tutara bakarken "bu paraya s beden bi bluz alabilirdim" diye hesaplara giriyorumDaha şimdiden kilo verip yılbaşı alışverişi yapmayı düşünüyorumçerezler tatlılar oh oh kilo verelim dee doya doya yılbaşında yiyelim
Valla bluzdab daha güzel bence abur cubur yemekBende hep aburcubur aldığımda ödediğim tutara bakarken "bu paraya s beden bi bluz alabilirdim" diye hesaplara giriyorum
Sonra aburcuburlara bakıyorum aklımda kalan tek şey bir an önce onları yemek
Biz cok güzel diyet yaparız haValla bluzdab daha güzel bence abur cubur yemeknedense hiç sağlıklı beslenmek daha önemli daha güzel diyenlerden olamadım
Diyet yaparız da diyet yaparken kilo verenlerden oluruz alanlardan olmayız inşallahBiz cok güzel diyet yaparız ha
Ahaha inşallahDiyet yaparız da diyet yaparken kilo verenlerden oluruz alanlardan olmayız inşallah
Nasıl bari hali vakti yerinde mi
Henüz geç olmadan bir daha düşün
Sonuçta içinde nohut fasulye falan var onları düşün onların ne suçu var
Kovulcam şimdi gruptan
Dimi yaa aşureye bu açıdan bKmamistim hiçNasıl bari hali vakti yerinde mi
Henüz geç olmadan bir daha düşün
Sonuçta içinde nohut fasulye falan var onları düşün onların ne suçu var
Kovulcam şimdi gruptan
Kebap kısmından sonra algım bozulduAraniza benide alırsınız bence demi kızlar76 kg ile başlayayım bende. Ocak ayına kadar en az 65 olmalıyım. Hatta 60 filan olursam ohh kebap. sizce verebilirmiyim? Umut var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?