Yolun Sonu Derken Başındaymışım... Bitti İşkence Boşanıyorum...

matahari_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
1.432
11
318
40
İstanbul
Burada açtığım konulardan pek çok kişi neler yaşadığımı biliyor. Aylardır burada benimle gülüp ağlayan dostlarıma çok teşekkür ederim. Sonunda ipler koptu ve bitti... Çok acı çektim, çok ağladım. Belki bu acılar hemen dinmeyecek ama günden güne daha iyi olacağım. Günün birinde tekrar gülmeyi de hatırlayacağım, mutlu olmayı da.

Artık son nokta, dönüş yok. Ne umutlarla kurdum yuvamı daha 1,5 yıl önce. Ne hayallerle başladım bu evliliğe. Kaderde bu varsa, bunu da çekerim. Çok kısa zaman önce herşeyim dediğim, en yakınım olan eşim şu an bin kat yabancıdan da öte benim için. Artık o benim hiçbir şeyim, düşmenım bile demiyorum ona. Kimse için kötü düşünmeyen ben diyorum ki artık, tek dileğim inşallah eşim demek istemediğim o adam bir gün çok pişman olur, benim çektiğim acıların bin katını çeker. Allah büyüktür ve her şeyi görür. Herkes hakettiğini bulur.

Sizlerin desteği olmadan ayakta duramazdım belki ben bugün. Tekrar teşekkürler derdimi dinleyen herkese...

ahhh canım takma kafanaaa herkes neler yasıyorrr bı bılsen benımde ımkanım olsa coktan sallardım tekmeyı ama bak sen bosanasbılıyosun benım o sansımda yokk ıkı tane cocugum var daha cok mınıkler ustelık 3 yıl olmadı daha evlenelı ben bıle 7 yıldır sevdıgım adamı tanıyamamaısım uzulmeee sana bı tavsıyem var denen mişi denemeee dımdık dur ayaklarının ustundee allah yardımcın olur senınn zalımlerın cezasını allah versınn

sanırım tamamen bitirdin matahari hayırlısı böyleymiş demek ki ama ne oldu da tamamen bitirdin onu mrk ettim açıkçası

Canım Allah yardımcın olsun konunu az çok biliyordum dün de en son konunu okudum.Böyle bir adamın seni kesinlikle haketmediğine, senin ise sevilmeyi ve mutluluğu gerçekten hak ettiğine inandım. Bugün senin en mutlu günün olsun sakın karamsarlığa kapılma o aklına geldikçe sana yaptığı haksızlıkları düşün ve ondan kurtulduğuna mutlu ol. Çocuğunuzun olmaması da büyük bir artı senin için. Mümkünse ev anahtarını da değiştir haberi olursa da düşürdüğünü filan söylersin. O adama pek güven olmaz keşke başka eve taşınma imkanın olsaydı. Sana hayat boyu mutluluklar. O adamdan kurtulacağına senin adına çok sevindim canım..

Son düzenleme:
gercektn cok uzudum(((( ama esinin yaptigida affedilir degil. ilerde daha cok canin yanardi belki.Allah korumus seni. insaallah bundan sonra cok mutlu olursun. Allah yardimcin olsun

diğer konundan okudum canım aman çok uzadı uzadıkça da kendini bi şey sandı s...k herif ayakkabı numaranı münasip bi yerinde görünce ne yapacak çok mrk ediyorum hakkında hayırlısı..

canım baktım haber var mı diye senden.
çok mutlu olmanı diliyorum mevlamdan.
bundan sonraki hayatında mevlam hep iyi,temiz kalpli insanlarla karşılaştırsın.

Herşey daha iyi olacak. Aynen dediğiniz gibi, günden güne. Allah yardımcınız olsun. Bu günleri en az hasarla atlatmanızı diliyorum...

matahari bilmiyorum nasıl karşılarsın fakat benden sadece bir tavsiye;
namaz kıl ve tüm şikayetini allahla paylaş,o na şikayet et ''benim canımı yaktı kulun''de bağır,ağla bak kalbin nasılda hafifleyecek.
yalnızsın sesini yükselt rahatla.
ah evde yalnız olabilsem

Son düzenleme:
Ay ne terbiyesiz adammış, şimdi okudum da son olanları, bırak gitsin Allah'ından bulsun. Sinirilerimi bozdu adamın yaptıkları.

bundan oncekı konunu okudum ve yazdıın baslıgı gorunce hem uzuldum hemde senın adına cok sevındım cunku sen elınden gelenı fazlasıyla yaptın senın ustunde bu konuda vebal kalmadı ıcın rahat olsun o gercek yuzunu gostererek ayrılıgı kolaylastırdı aslında yaptıgı rezıllı yakalamasaydın bukadar rahat olamazdın herseyın hayırlısı rabbım herseyın enguzelını hayırlısıyla nasıp etsın yolunuz acıkn olsun

Canım inşallah bu süreci kolay atlatırsın, gerçekten zor şeyler yaşadın ama olmayacak bir işi sürdürmek için zorlamak seni hep daha çok yıpratacaktı, eşin sana göre biri değildi, seni haketmiyordu, elinden geleni yaptın zaten böylesi daha iyi olacaktır umarım.
Can yakanın canı birgün mutlaka yanıyor içini ferah tut, örneğini çok gördüm. Allah yardımcın olsun canım.

geçmiş olsun canım. yeni boşanmış biri olarak seni çok iyi anlayabiliyorum. insan karmakarışık oluyor. acaba elimden gelen her şeyi yaptım mı, acaba biraz daha mı çabalamalıydım, acaba ilerde keşke daha çok sabretseydim der miyim... bu sorular insanı kemirir durur. ama şu da bir gerçek ki, insanlar , asla değişmiyor. bunu kabul etmek lazım. ve belirsizlik... insanı çok yoran bişey bu. ne kadar yıprandığını tahmin edebiliyorum. ama için çok rahat olsun bence. çünkü sen elinden gelenin fazlasını yaptın ve de gördüğüm kadarıyla hatayı kendinde de çok fazla aradın. tek taraflı bakmamaya çalıştın. şu geçen zamanlar geri gelmiyor. olmayacak, yoluna girmeyecek bir evlilik için daha kaç yılını harcayacaktın? benim bi tanıdığım yeni boşandı. 18 yıllık evliydi. diyor ki"ben eğer çocuk yapmamış olsaydım 2. senemizde boşanırdım ama sonuna kadar mücadele edip pes etmemek istedim ve başından itibaren yaşadığımız sorunları aynen yıllarca hep yaşadık. o zaman boşansaydım hayata yeniden başlamam çok daha kolay olurdu ve çocuklarımız da huzursuz bir ortamda büyümezlerdi." bu tarz örnekleri çok duyacaksın şu zamanlarda etrafından. kimisi seni rahatlatacak kimisi de sinirini bozacak. sen dimdik ayakta durmaya çalış. biliyorum çok zor ama güçlü olmaya çalış. konunun tamamını okumadım , ara ara okudum ama ailen de arkandaysa o zaman daha da güçlü oluyor insan. ve boşandıktan çok kısa bir süre sonra daha iyi anlayacaksın yaşadığın cehennem azabını. ben nasıl bunları çekmek için kendime izin verdim diyeceksin bak gör. Allah yardımcın olsun...

canım dualarım seninle.
inanaıyorum ki HER ŞEY ÇOK ÇOK GÜZEL OLUCAK.
Bildiğim kadarıyla şu anda yoldasın ve bir süreliğine şehir dışına çıktın.
Gez, toz, kafanı dağıt arkadaşım.
Daha güçlü, daha kendine güvenli olarak çık mahkemede karşısına, o yansın neleri kaybettiğine...

Kesinlikle katılıyorum. Güçlü kadınlarız biz, çünkü yalnız değiliz. Beraberiz. Kızlar hepinize kağım açık, bunaldığınızda kaçacak yeriniz var unutmayın

O dönemde ayrı da olsanız aldatmaktır bu düpedüz. 3 hafta dişini sıkamamış mı.
Boşver bırak gitsin. Ne unutulur ne yutulur bunlar. Hazmedemeyip mide ağrısı çekmektense kafan rahat için rahat kendi hayatına bakarsın. Düşünmeye bile gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…