Yolun sonu

Bugün iyi bir gün degilmis sein icin ama, yarin bambaska olabilir. Sakin bir hat yapmayin, anneniz ve babaniz ve bütün seni srvenler cok üzülürler.
Ben sana numarami vereyim, canin sikilinca isterseniz beni ara. Ben hessen de kaliyorum.
...

Son düzenleyen: Moderatör:
yurt dışında eğitim alabiliyor olman için (kendi paran yoksa) birinin ya da bir kurumun seni finanse ediyor olması lazım. Daha detaylı anlat, bir çıkış yolu bulalım sana.

Lutfen, lutfen bu zorbalar yuzunden Boyle bir sey yapmayin. Pislik zorbalar. Siz gercekten guzel bir insansiniz nolur kendinize kiymayin. Bir cikis yolu bulunur. Sozkonusu kisiyi sikayet edersiniz, baska bir is veya staj bulursunuz, esi de sutlarsiniz. Her kisin bahari vardir. Yapmayin gozunuzu seveyim.

Yapma kuzum sakinleş biraz temiz hava al evine gel.. Kendine bir kahve yap güzel bir müzik dinle, kafan götürürse birşeyler aç izle. Hayat kimsenin aptalca tavrı yüzünden sona erdirilmeye değmez. Hepimiz zor günler yaşıyoruz tek senin mi hayatın zor zannediyorsun? Hepimiz özel hayatlarımızda nelerle uğraşıyoruz..
Kaldı ki gideceğin yer böyle bir günaha girdiğin için buradan daha iyi olmayacaktır... Yağmurdan kaçarken doluya tutulmaya ne gerek var?
Bulunduğun durumu düzeltip daha mutlu bir hayat yaşamaya çalışacak kadar güçlü bir kadın ol
İnşallah bizlere güzel haberlerle gelirsin, ne zaman istersen özel olarak da yazabilirsin dertleşiriz

Mune abla lutfen hanimefendiye ulasir misiniz bir sekilde? Cok tedirgin olduk

Ya lutfen yapma boyle bisey etrafindaki insanlar kotu sende bir sorun yok bu dunyanin senin gibi hassas insanlara ihtiyaci var ve eminim de isinde cok iyisin yapma onlar yalan soyluyor sorunlu olan onlar lutfen bizi dinle arkadasim.

Maalesef, daha konuya girer girmez bizde kayıtlı telefon vb var mı diye baktım ama yok, o yüzden topikte yazıp belki online kalmasını sağlarım dedim fakat çıkış yaptı, ara ara bakıyorum online olacak mı diye, benim yetkim ve müdahalem bir yere kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…