Yolun sonu

Psikolog olarak yorumum: dalga geçmiyor, cesaret edememiş ve bunu bile beceremedi diye çıldırmış.
bunu bile beceremedi ne demek ?
hata yapıyor ve üstüne hata yapıyorsa amaan ne yapıyorsa yapsın mı demeli ?

bak konu sahibi kimse sana acımaz kimseninde sana acımasını bekleme inancın var mı bilmiyorum ama varsa şayet tek amacın ALLAH a kulluk ve peygamberine ümmet olmak olsun insanlara haddinden fazla değer verme görüşlerine de tart doğruysa kendini düzeltmek için ne güzel fırsat ama yanlışsa onu ta takma biraz kendini geliştirmen lazım insan ilişkilerinde insanlardan beklentin arttıkça üzüntün doğru oranda artar.

Ben konu sahibine önceden de mesaj atmıştım.buraya attığı mesajı aynen bana atmış.Nasıl yani diye sorup sınava girdim. Sınav boyunca aklımın bir köşesinde bu konu vardı.gelen cevap aynen şu" 10:04
Yazdigim gibi, intihar, mektup yazip, atlamis. Telefonunu kapatip, Turkiyeye gonderiyorum. Konuya da yazdim. Cok uzgunuz."
Şaka gibi gerçekten.Tedaviye ihtiyacınız var.
Ek olarak sabahtan beri telefon elinde hala teslim edilmedi gerekli yerlere

Ya kadının açık açık yalan söylediği nasıl da belliydi aslaaa inanmadım biz bu numaraları cok gördük pes diyorum
İntihar etsem ben ederdim
Neden etmedim mayagin biriyim piskopatin tekiyim ulan onca acı dert keder görmüşsüm tacizler tecavüzler vs vs
Şiddet desen üzerim de oklava kırıldı ve ben bunları yaşarken 8.9 yaşlarındaydım
Peki ben ne ney yaptım
Suçlulara cezasını çektirdim
Kendimi topladım güçlü olamaya karar verdim
İs kurdum arabamı aldım
Vs.vs. hayattan kopmadim bana acı verenlere ben acı ve zevki bir anda yaşattım
Güçlü olmak bunu gerektirir degmeyecek insanlar için intihar mı
Hadi ordan bee
Ben olecem sende sefani cekicen fındık kirican
Kırdırtırmıyım ben o fındığı

Ne demiş Yaşar Usta
- İntihar edecek adam gazeteye yazın demez!!!

Bence de intihar çok çok başka birşey kimseye söylemez yapacak olan direk yapar sadece tavır ve halde olağan dışılık olur bunu da yaza yaza anlatmaz özellikle de böyle bir foruma, eşine ailesine yazabilir bununda olay sonu görebiliriz.
Sadece aşırı ilgi isteyen bir tip görümcem gibi... Görümcem de sürekli sanki intihar edecek gibi konuşur milleti sıkıntıya sokardi. Şimdi bakın bir virüsten dolayı 4 gündür ne evden çıkıyor ne de kimseyi eve alıyor 2 binlik erzak ve ilaç aldı evde oturuyor? Hani ölmek istiyordu??????

Amannn bunlarin hepsi tabii bence, belkide intihar etti..

Hala da burayı okuduğunu biliyorum.
Buradan biri ile mesajlaşmıştık, ondan yardım etmesini istemiştim, bir taraftan da intihar edecek kişi buraya yazmaz, dikkat çekmek istiyor gibi demiştim. Daha önceki açtığı konularda da sayfalarca yazılıyor, sayfalarca cevap veriyor ve yine sürekli dikkat çekme hali, ilgi isteme hali. Belki böyle sıkıntılı durumlardan hoşlanıyor olabilir...

Zaman kaybı oldu, özür dilese ve arkadaşıyım diye saçmalamasa unutulur giderdi, vicdani olarak bir sorumluluk hissettiğini düşünmüyorum.

Kazen bu kişinin tekrar hesap açması mümkün mü? Bence başka bir hesapla tekrar gelebilir.

Hakikaten nasıl gönderiyormuş bu cenazeyi? Almanyaya gidiş gelişler yasaklandı değil mi. Yazık o kadar insan meraklandı üzüldü, neler yapabiliriz diye kafa yorduk. Her ne kadar ben de sosyal medyaya yazıp intihar edeceğine ihtimal vermesem de normalde yazdıkları içimi acıtmıştı ve inanmıştım. Bu da benim salaklığım olsun ne diyelim. Sen iyi ol da biz inanırız

atlamis ama telefon hala saglam mi yani 3310 kullaniyor heralde

bana en az 10 kişi mesaj attı lütfen ulaşın diye.... Curly Almanya'da az kaldı onu devreye sokacaktım IP bilgileri şu bunu bulur musun diye...

bana en az 10 kişi mesaj attı lütfen ulaşın diye.... Curly Almanya'da az kaldı onu devreye sokacaktım IP bilgileri şu bunu bulur musun diye...

Ben de bazı kadın dernekleri buldum, hatta birine yazdım geri dönüş olmadı, biri türkiyede olduğu için birşey yapamadı.

Hatta Almanyada kadınlara destek veren bir birim buldum, buradan almanca bilen bir arkadaşa yolladım, tam anlayamadığım için

Yani dediğim gibi yüzde yüz inanmış da değildim ama öyle bir ihtimal varken rahat oturamadım yerimde.

Son mesajı yazan direkt kendisi, belli ki cesaret edemedi bir şekilde, bizim de kendisine ulaşmaya çalıştığımızı görünce uğraşmayı bırakalım diye böyle yazdı diye düşünüyorum. Dediğim gibi kendisi iyi olsun da diyecek birşey yok.

Bakın bir üye ile yazışmışlar imtahan öncesi görüştüm sonra imtahana girdim diyor.

Aklımda sürekli bu konu vardı yazmış E Etegiminpilesi ! Bu kadının aklını karıştırmaya ne hakkı var ?

Kusura bakmayın da defolsun gitsin ! iyi olsunmuş, olmasın !

Kazen çevrimdışı aynı İP ile bağlandığı anlaşılır mı ?
Büyük ihtimalle burayı okuduğunu düşünüyorum.

okuyordu da şimdi okuyor mu bilmiyorum 2000 üzerinde ziyaretçi var bakmam zor.

hala yaşasın da bizi kandırmış olsun diyenler var : )

Bu güne kadar en az 100 konu açıldı elvada diye henüz intihar eden olmadı, olmasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…