- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
- 468
- Konu Sahibi hamburgdanhabervar
-
bunu bile beceremedi ne demek ?Psikolog olarak yorumum: dalga geçmiyor, cesaret edememiş ve bunu bile beceremedi diye çıldırmış.
bişey yazsa yaKonu sahibi geldi hanımlar
Yalan söylediği nereden belli ?
İlk konuyu açtığında mesaj yazıp hemen çıkış tuşuna basmıştı. Bu sebeple takip edemedim.
Sözde arkadaşı bu sayfa açık kalmış yalanı çürümüş oldu.
Yani ortada intihar vs yok ! Ruh hali iyi olmayan bir manyağın senaryosu
atlamis ama telefon hala saglam mi yani 3310 kullaniyor heraldeBen konu sahibine önceden de mesaj atmıştım.buraya attığı mesajı aynen bana atmış.Nasıl yani diye sorup sınava girdim. Sınav boyunca aklımın bir köşesinde bu konu vardı.gelen cevap aynen şu" 10:04
Yazdigim gibi, intihar, mektup yazip, atlamis. Telefonunu kapatip, Turkiyeye gonderiyorum. Konuya da yazdim. Cok uzgunuz."
Şaka gibi gerçekten.Tedaviye ihtiyacınız var.
Ek olarak sabahtan beri telefon elinde hala teslim edilmedi gerekli yerlere
atlamis ama telefon hala saglam mi yani 3310 kullaniyor heralde
coronadan dolayi yollayamazlarda simdi.
orda defnetmek zorunda kalmislardir.
Hakikaten nasıl gönderiyormuş bu cenazeyi? Almanyaya gidiş gelişler yasaklandı değil mi. Yazık o kadar insan meraklandı üzüldü, neler yapabiliriz diye kafa yorduk. Her ne kadar ben de sosyal medyaya yazıp intihar edeceğine ihtimal vermesem de normalde yazdıkları içimi acıtmıştı ve inanmıştım. Bu da benim salaklığım olsun ne diyelim. Sen iyi ol da biz inanırız
bana en az 10 kişi mesaj attı lütfen ulaşın diye.... Curly Almanya'da az kaldı onu devreye sokacaktım IP bilgileri şu bunu bulur musun diye...
Ben de bazı kadın dernekleri buldum, hatta birine yazdım geri dönüş olmadı, biri türkiyede olduğu için birşey yapamadı.
Hatta Almanyada kadınlara destek veren bir birim buldum, buradan almanca bilen bir arkadaşa yolladım, tam anlayamadığım için
Yani dediğim gibi yüzde yüz inanmış da değildim ama öyle bir ihtimal varken rahat oturamadım yerimde.
Son mesajı yazan direkt kendisi, belliki cesaret edemedi bir şekilde, bizim de kendisine ulaşmaya çalıştığımızı görünce uğraşmayı bırakalım diye böyle yazdı diye düşünüyorum. Dediğim gibi kendisi iyi olsun da diyecek birşey yok.
Kazen çevrimdışı aynı İP ile bağlandığı anlaşılır mı ?
Büyük ihtimalle burayı okuduğunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?