6 yıllık evliyim 2.5 yaşında ikizleri var en baştan anlatmak sanırım en doğrusu evliliğim boyunca eşimin beni sevdiğini sanarak kendimi kandirmisim hiçbir zaman eşim beni sevmedi saymadi sürekli hakaret ve asagilamalara maruz kaldım ben sevdiğimi sandım ailemin zoruyla evlendim mantık evliliği yaptım maalesef içim almadı senelerdir kısır döngü içindeyim mutlu değilim karşı tarafın ilgisi yok hiçbir şeyi yok gerçi iki taraflı duygularimiz bitmiş artık bosanmaliyim ve bu durumda Velayet kimde olur çalışmiyorum
Evet çünkü sürekli aynı şeyler oluyor çünki sevgi saygı yok birbirimize karşı ilgimiz bile yok maalesef 2.5 yıl önce uzun süreli bir bayanla birlikte oldu eşim bunu yakaladım maalesef hazmederim sandım ama başaramadı belki tüm neden bu dur onunla birlikte aynı evde olmaya thammul edemiyorum
Velayetler sende olur endişelenme nafaka bağlanır bi süre sende iş bulur çalışırsın daha ikizlerin küçük ne olursa olsun sende kalır6 yıllık evliyim 2.5 yaşında ikizleri var en baştan anlatmak sanırım en doğrusu evliliğim boyunca eşimin beni sevdiğini sanarak kendimi kandirmisim hiçbir zaman eşim beni sevmedi saymadi sürekli hakaret ve asagilamalara maruz kaldım ben sevdiğimi sandım ailemin zoruyla evlendim mantık evliliği yaptım maalesef içim almadı senelerdir kısır döngü içindeyim mutlu değilim karşı tarafın ilgisi yok hiçbir şeyi yok gerçi iki taraflı duygularimiz bitmiş artık bosanmaliyim ve bu durumda Velayet kimde olur çalışmiyorum
İse girmek üzereyim ailem destek olurilgisizliği geç ortada ihanet var.
gerçekçi olalım şimdi.
iş güç sahibi misiniz? değilseniz iş bulabilecek misiniz? birikiminiz var mı? aileniz destek olur mu?
ben bebek yaptıktan çok sonra öğrendim çocuklarının 40 i daha cikmamistiİhanetin üzerine bebek yapmayaydınız keşke önce bi ilişkinizi tartsaydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?