yolun sonu

denizim84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
1.595
125
123
6 yıllık evliyim 2.5 yaşında ikizleri var en baştan anlatmak sanırım en doğrusu evliliğim boyunca eşimin beni sevdiğini sanarak kendimi kandirmisim hiçbir zaman eşim beni sevmedi saymadi sürekli hakaret ve asagilamalara maruz kaldım ben sevdiğimi sandım ailemin zoruyla evlendim mantık evliliği yaptım maalesef içim almadı senelerdir kısır döngü içindeyim mutlu değilim karşı tarafın ilgisi yok hiçbir şeyi yok gerçi iki taraflı duygularimiz bitmiş artık bosanmaliyim ve bu durumda Velayet kimde olur çalışmiyorum

6 yıllık evliyim 2.5 yaşında ikizleri var en baştan anlatmak sanırım en doğrusu evliliğim boyunca eşimin beni sevdiğini sanarak kendimi kandirmisim hiçbir zaman eşim beni sevmedi saymadi sürekli hakaret ve asagilamalara maruz kaldım ben sevdiğimi sandım ailemin zoruyla evlendim mantık evliliği yaptım maalesef içim almadı senelerdir kısır döngü içindeyim mutlu değilim karşı tarafın ilgisi yok hiçbir şeyi yok gerçi iki taraflı duygularimiz bitmiş artık bosanmaliyim ve bu durumda Velayet kimde olur çalışmiyorum

İkizlerinizin velayeti sizde olur...İyi düşündünüz mü?

Evet çünkü sürekli aynı şeyler oluyor çünki sevgi saygı yok birbirimize karşı ilgimiz bile yok maalesef 2.5 yıl önce uzun süreli bir bayanla birlikte oldu eşim bunu yakaladım maalesef hazmederim sandım ama başaramadı belki tüm neden bu dur onunla birlikte aynı evde olmaya thammul edemiyorum

6 yil kisa bi sure degil.
Bekle alisirsiniz belli birbirinize cocuktan sonra diyesimde geliyo ama bebisler olmus 2 bucuk yasinda.
Eminim onlar icin zilyon kere bu kararin mantigini dusunup tartmissinizdir.
Hicbir hakimde 2 bucuk yasindaki bebeleri annesinden ayirmaz.

O kadar çok düşündüm ki böyle mutlu değilim yapamıyorum bende bir kadinim sevmek sevilmek benim de hakkim 2.5 yıldır yanıma dahi yaklasmadi evet çocukları babalarından ayırmamam gerek ama bu şekilde evde huzur diye birşey kalmadi

Evet çünkü sürekli aynı şeyler oluyor çünki sevgi saygı yok birbirimize karşı ilgimiz bile yok maalesef 2.5 yıl önce uzun süreli bir bayanla birlikte oldu eşim bunu yakaladım maalesef hazmederim sandım ama başaramadı belki tüm neden bu dur onunla birlikte aynı evde olmaya thammul edemiyorum

İhanet maalesef öyle hazmedilmiyor, hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım en doğru kararı verirsiniz kendiniz için. Hukuki olarak izlenecek süreç için avukat tutmanız yararınıza olur. Çocukların velayeti için endişeniz olmasın, henüz çok ufaklar anneye muhtaçlar.

Hem ihanet var hem adam ilgisiz hala daha ihanet ediyor bile olabilir. Bebeklerin kucukmus sana verir mahkeme uzulme. Bazen bitmesi daha iyidir.

ilgisizliği geç ortada ihanet var.

gerçekçi olalım şimdi.
iş güç sahibi misiniz? değilseniz iş bulabilecek misiniz? birikiminiz var mı? aileniz destek olur mu?

2.5 aylık bebekleri hiç bi mahkeme anneden ayırmaz için rahat olsun. Ama gel gelelim ki ortada öyle 2 gün 3 gün devam eden bi ilişki değil 2.5 yıllık bi ilişkiden bahsediyorsunuz. Siz bi aile olduğunuza emin misiniz? Eşin senden çok önce vazgeçmiş gibi görünüyor.Bence tez elden iyi bir avukat aramaya başlamalısınız.

Velayetler sende olur endişelenme nafaka bağlanır bi süre sende iş bulur çalışırsın daha ikizlerin küçük ne olursa olsun sende kalır

Ihaneti ne zaman ogrendiniz deliliniz var mi?
Belirli sureyi gecerse affetmissiniz sayiliyormua gerçi ama guclu bi avukat bulun bence.

Boşanma konusunda sıkıntı çıkacağını sanmıyorum 2 yıl oldu affedebilorim dedim ama yapamadım acaba bencillik mi yapıyorum çocuklarımi düşünüyorum ama eşime daha fazla tahammül edemeyeceğim i de biliyorum 6 yıl SEVGİSİ ilgisiz geçti bir 6 yıl daha böyle yaşamak istemiyorum

Bilmiyorum ama burada bazı yorumlar bana çok yavan geliyor
Büyük konuşmayayım ama hangi kadın aldatıldığı erkege birde mükafat gibi çocuk yapar ki bilmiyorum
Yada hangi kadın sürekli aldatilacagim mi ayrılacağım mi korkusuyla yaşayabilir ki
Herkes aldatilabilir bunun bir güvencesi yok
Rabbim kimseyi doğru yoldan ayırmasın
Konu sahibi Allah yardımcın olsun

Bende hiç ihtimal vermedim asla derdim çok kez annemin kapısına gittim türlü türlü bahaneler le sürekli beni gönderdiler eşimle baristirdilar ama gerçek nedeni söylesem Bab asla bu evde beni tutmaz sonuçta çocuklarımin babası onu da İncitme istemem ve ben annemin zoruyla eşimle evlendim en çok bu işin bozulmasina o üzülür

Back
X