yolun sonuna mı geldik :(

OHA!!

Evet Fatoş Hanım'a misafir gelmiş eşi de sizi evde yalnız bırakmam yatarsınız demiş. İma da değil direkt söylemiş. Konu çok uzun siz tabi görmediniz sanırım mesajların çoğunu. Ben de hele de buradan hadi boşan/ terk et demem asla ama Fatoş Hanım'a çok kötülük etmiş eşi aylardır dokunmamış, kendisini ezmiş hep. Yani kıskançlık devede kulak...

2.5aydir dokunmuyor ve surekli baska bir yellozun adini sayikliyor arti Sana seni sevmiyorum diyosa bilki evliliginizin temeli saglam degil bacim...
Allah yardim etsin cok kötü bir durum

2.5aydir dokunmuyor ve surekli baska bir yellozun adini sayikliyor arti Sana seni sevmiyorum diyosa bilki evliliginizin temeli saglam degil bacim...
Allah yardim etsin cok kötü bir durum

ya çok merek ettim kusura bakmayın ; evlenmeden önce ilişkiye girenler ne bileyim flört edenler beyaz gelinliği hak etmiyor mu.. hak etmek için ne gibi kriterler var bizim bilmediğimiz ?

canım çok üzüldüm senin için ama bu şekilde hayat geçmez adam açık açık seni sevmiyorum demiş. hiç süründür davalarına da girme dön arkanı git. nafakada yasal bir miktar var sonuçta kafana göre veremiyorsun.şuan çalışıp çalışmadığını bilmiyorum eğer çalışmıyorsan kendine iş de bulursun belki başta acı çekersin ama acıda yaşadıkça tükenir merak etme. boşanmazsan nasıl olacak bundan sonra? nasıl muhabbet edeceksiniz, nasıl ortak bir şey yaşayacaksınız. zamanla iyice düşmanlaşacaksınız. değer mi? kaç kere gelicez dünyaya...

Sevmiyor , saygı duymuyor , adam kendi çoçuğunu bile düşünmüyor. ne yapmak gerekir ki bu durumda boşanmaktan başka. geçer mi hayat böyle bilmiyorum.

Bu konuda çok kararlıysanız, acele etmeyin derim. Kendi düzeninizi kurun, işe başlayın, kendinize çeki düzen verin, çocuklar için tüm planlarınızı yapın. Fevri davranmayın, evinizden çıkmayın. Gitsin bi hayatın zorluklarını görsün, nerede kalır, ne yer ne içer, o sizden zayıf hatunlar yemeğini yapıp çamaşırını yıkar mı bir görsün? Bana kalırsa boşanmış adamlar toplumda daha çok yalnız kalıyor. Kadınların bir çoğu yanlış anlaşılmasın diye onunla fazla iletişim kurmayacaktır, evli erkek arkadaşları zaten eş ve ailelerinden bekar arkadaşlarına vakit ayıramayacaklardır. Bence dul kadınlar çok daha rahat. Evli ya da bekar kadın arkadaşlarıyla çok daha rahat vakit geçirirler, kimseye ihtiyaç duymadan evlerine çocuklarına ve kendilerine bakabilirler. Tek mesele kimsenin sözüne bakmamak.
Allah yardımcınız olsun.

Ben geldim
Esim oglen geldi tam iki saat konustu. O kadinla arasinda ask mesk cinsel hic bi anlamda bişey olmadigini anne babasının uzerine yeminler ederek soyledi. Keske binmeseydim dogru bisey degil, yol uzerinden gecince ablam ise baslayana kadat almasini ben istedim. Oda kabul etti dedi
Bir sürü sey konuştuk, hic uyumadim ve midemden bi yudum su bile gecmedi. Sanki vücuduma elektrik verilmis, kendimi hic iyi hissetmiyorum.
Esime dedim tek sorun bu da degil, sen surekli benim kglu olduğumu ima edip beni kucuk düşünüyorsun, bana dokunmuyorsun, gururumu bi kenara birakip ben yaklasiyorum sana uykum var, film izliyorum diyorsun. Bendrn sogudugunu soyluyorsun en onemlisi sevmediğini söyledin. Bu evlilik bi sekilde devam nasil etsin. Hadi bugun herseyi unutalim diyeyim ama iki gun sonra sorunlar cig gibi buyuyerek geliyor dedim...
Benden isteklerini siraladi, benden cok o konustu yine. Seni sevmiyorum dedim ama sabah ise gidince bosandigimizi düşündüm agladim, oda arkadasim noluyo dedi onunla paylastim falan dedi.
Bilmiyorum inanin suan sacmaliyo da olabilirim
Artik ne o kadinla ne de baska birisi ile gereksiz muhabbetlere girmeyecegine, beni kucuk dusurup uzmeyecegine, kg mu ikde bir dile getirmeyecegine soz verdi. Benden sadece kendisine az da olsa guvenmemi istedi.
Beni ne kadar kirdiysa da,agir sozler soylediyse de ben onu seviyorum galiba. Yoksa gozlerimden durmadan neden yaslar suzulsun. Benden asla bosanmayacagini soyledi.adla dava acanin kendisi olmayacagini soyledi...
Tlfdan yaziyorum simdilik bu kadar

Bence sakın o kadınla konuşma.. Olayları sar
pa sa

Bence o kadınla sakın konuşma.. Olayları iyice sarpa sardırırsın.. Sabırlı ol.. Sadece iş arkadaşı da olabilir.. Elinde somut bir şey yok..

ya çok merek ettim kusura bakmayın ; evlenmeden önce ilişkiye girenler ne bileyim flört edenler beyaz gelinliği hak etmiyor mu.. hak etmek için ne gibi kriterler var bizim bilmediğimiz ?
Onca anlattiklarim icinde buna mi takildiniz.
Herkesin yasam anlayisina saygim var.kim neyi nasil mutlu ise o sekilde yasasin. Benim dogrularim bu ve bu yonde yasadim. Ve hayatimda esimden baska kimse olmadigini vurgulamak icin yazdim. Anlatabildim mi..

Evli değilim ama bence boşanmayı düşünmeyin ailenizin yanına tatile gidin, eşiniz bir süre yalnız kalsın o kadınla aralarında bir şey olduğunu düşünmüyorum açık açık yapılmaz gizli şeyler . kendinizle ilgilenin kendinize bakın zayıflayın spor yapın ne bilim kızlarınıza odaklanın eşinizle kavga etmeyin kafasında bu kadın yoksa bile zorla sokacaksınız . ablacım senden boşanmak istese neden göz dağı verisin yok dul kadına kimse iyi gözle bakmaz yok şu kadar veririm bla bla bla ... Bence rahat ol eşinin üstüne fazla gitme kendine odaklan resmen özgüvenin gitmiş ama boşanmadan yana değilim

Zor bi durum. Evi arabayı al bu arada birlikteyken onlar giderlerken falan foto çek belgele sas kaydı tl dökümü ne varsa ... evlilikte edinilmiş mallar bölünür. Güçlübi kadın olduğunu ğöster. Sessizce bekle. En son çare düsün bosanmayı. Çocuklarının annesini başka bi adamın kolunda yürürken görmek zoruna gitmiyorsa sen bilirsn de. Kadınlada en son konus. Onada dava aç tazmınat al. Eşinide haberdar et. Onlarında hayatı altüst olsun madem öyle...

Esim bana cikma teklifi etmeden uc -dört ay beni izlemis. Is yerlerimizin binaları yan yanaydi. Ben çıkınca oglen yemege hemen oda gelmis pesimden. Kafeterya da karsi masama oturmus haftalarca. Sonra bi gun bi buket pembe güller gonderdi gizemli bi sekilde. İşyerinde bi abinin tanidigi idi esim. Neden bu gülleri gonderdi kendisi gelseymis dedim
Ertesi gun kendisi geldi
Gozlerime pırıl piril bakiyodu, benimle konusurken bi paket pecete bitirdi, etrafmdaki herkesten farkliydi. Ikinci gun evlenme teklif etti bana, ucunci gun istemeye geldiler. Cok cok sevdigini hissettim. Beni uzmeyecegini hissettim. Kusurlarini gormedim. Kulagi olurum onun dedim. Yeterki sevgi olsun.
Cok emek verdim nisanlilik ile birlikte tam 11 senemi verdim
Bana ne soylemis olsa da kalbimi paramparca etsede herseyi bi cirpida bitiremiyor insan
Gozlerime bakan iki tane dunya guzeli kizim var, bugun beni aglarken gorduler
Kendi dunyalarinda annelerin aglamayacagini dusunmusler, ama anneler aglamaz ki diye kucucuk yurekleri ile beno teselli edip kucucuk elleri ile gozyaslarimi sildiler
Herseyi unutup mutlu mesut devam edemem elbette
Suan suskunum
Esim surekli benimle konuşmaya calisiyo ama ben susmak, zamana birakmak istiyorum ona gore karar vericem.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…