- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
- Konu Sahibi fatos hanim
-
vay arkadaş ya , bu adamlara rahatlık batıyor .
Evde gül gibi hanımın var çocukların var niye huzursuz ediyorsun kadını .
Ne için çalşıyorsun , ben mutlu olmadıktan sonra ne anlamı kaldı .
Sen de dikkat et biraz zayıfla onun için değil kendin için , baksana özgüvenini bile kırıyor insanın .
Sıfır acıma , kadına nazik olmak gerekir bu adamlar niye göremiyorlar bunu.
İlgiyi şefkati eşim de bulamadıktan sonra,kadının da yanlışa mı yönelmesi gerek .
Gece gece üzüldüm senin konuna.Rabbim yardımcın olsun .
Maddi imkanın varsa hiç çekme bu adamı, hoş gerçekten gideceğini anlasa köpek gibi koşar peşin de kıymete binersin .
Bunu bildiği halde bıdı bıdı mı yapıyor hala.ne kadar diyet, spor yaptımsa da olmadı.
ülseratif kolit diye bir rahatsızlığım var. ve haftada en az 1 kez de olsa kortizonlu lavman kullanmak zorundayım.
buda bende şişlik ve kg yapıyor.
çok yiyen biri değilim inanın. günde 2 öğünden fazla da yemem ama bünye meselesi...
yine de yeniden spora başlasam güzel olur..
Bunu bildiği halde bıdı bıdı mı yapıyor hala.
Tam dayaklık senin koca, Allah ım bela mı arıyorum diyor resmen .
Canim Allah kolaylik versin kiyamam ben sana o okuz kocan olacak adam icin sporami baslasam diye dusunuyorsun..
Kimsenin gunahina girmem ama bir adam bi kadinin rimel markasina kadar detayini biliyorsa ben burda bi suphe ararim ama keske kocana acik acik belirtmek yerine gizlice takibe alsaydin.. Sana bela okumalari filan tamamen sucluluk psikolojisinin getirdigi savunma refleksi bide icini rahat ettirmek icin yapmaz o kapali namazinda diyor. Boyle seylerin ne alakasi var acikta kapali insanda seytana uyabilir senin icini rahat ettirmekmi istiyor anlamadim.. Ben en cok yavrularina uzuluyorum canim, hem adamin kendi rahatsizligindan dolayi bunca tedavi surecinden gecmissin hemde beyefendi sana minnettar olacagina afedersin agzina ediyor. iyice dusun tasin eger bosanma karari alirsan ilk once bazi seyleri takip edip yakala da o zaman pacalari tutussun mahkemede. Bu saatten sonra bunca laftan sonra ne sen ona karsi ayni davranicaksin nede o sana karsi.. Cinsel aldatma olmasa bile dedigin gibi gonlu kaymis asik olmus olabilir. Kadinla konusmaman taraftariyim ama sen bi takibe al bunlari esinle muhattap olma cocuklarla ilgilen bu ara esine sanki onu takmiyomussun havasi verki takibi daha iyi olsun
Cok cok tesekkur ederimDurumunu ve tum yazilanlari okudum ve gercekten cok uzuldum.Allah sabir versin.Bence bu olayi biraz zamana birak.Bosanmak istiyor olabilirsin ama onun istedigi de gercekten buysa bunu ona hemen verme bence.
Asik olsa bile o kadinin da hayati var.Bir kadin icin bu olaylar biraz daha zordur.Kaldi ki belki kadinin bundan haberi bile yok.Hissetse ya da ogrense ters tepecek belki.Esin bu olayda sonuc olarak mutlaka pismanlik duyacaktir.Okudugum yasadigim izledigim gordugum aldatan her erkek gunun birinde mutlaka pismanlik duymustur.Anladigim kadariyla cinsel duygusal yonden sogukluk girmis.Bence sen anlattiklarin ve yasadiklarina gore cok guclu birisin.Son sinavinmis gibi dusun.Bilmiyorum belki asik degilsin sevmiyorsun.Ama asik olmasan sevmesen istemesen de bunca yildir kulagi olmussub son kez gozu ol.Sen gozden cikarttiysan kaybedecek birseyin yok nasilsa.Sadece ilerde keske deme diye soyluyorum.Erkekler malesef boyle.Her ne kadar ruhuna kalbine icine bakiyorum deseler de gorsellik ve bakim onemli onlar icin.Anlattigin kadariyla da ugruna yuva yikilacak bir erkek degil.Zaten o kadin akilli bir kadinsa seni birakip ona gidiyorsa bir gun onu da birakacagini, yuva yikanin yuvasi olmayacagini bilir.Bence de hicc arayip yuz goz olma.Belki gercektwn birsey yoktur.Kucuk dusurme kendini.Hakliysan da haksiz duruma dusurme.Sonuc olarak oncelikle sakin ol gozden cikarttigin biri siz konusuyken kaybedecek birseyin olmaz.Cocuklarim ve ailem icin keske diyecek birseyim yok dersin en azindan.Biraz zaman ver ve bu zaman zarfinda ne yaparsa yapsin ne konusursa konussun gorme duyma.Ama yaz bir kenara unutma.Bekle bence..Bu zamanda da kendine ve esine soyle bir bak.Ne eksik nerde hata yaptik neyi beceremedik.Evet cok fedakarlik yapmissin kendinden cok vermissin ama bu fedakarliklar kadinlarda koru korune baglilik yaratirken erkeklerde sadece minnet duygusu olusturur.O da zamanla unutulur.Cinsellik tutku ask erkeklerde buna bagli degil malesef.Onlara gore o fedakarliklari annesi de yapar.Bu yuzden sen eksik seyleri tamamlama adina birsey yap.Benim soylemek istedigim hal tavir davranis yakinlik bazen disilik.Basbasa kalin mesela Ama kendini asla ezdirme.O kilona laf ediyorsa zayiflicam diye ugrasma.Dimdik dur karsisinda.Seni eziyorsa sen de ez onu.Asagiliyorsa asagila.Iste su yuzden kilo aldm veremiyorum diyecegine sen sifir beden manken mi hak ettigini zannediyorsun sen nesin ki diye asagila..Ama ne olursa olsun dik dur karsisinda.Imkanin varsa ise gir calismaya basla.Bir tik daha guclu gosterir seni bu.Sob olarak inancin var mi bilmiyorum ama Allah a dua et.Hem manevi acidan rahatlarsin hem varligini yaninda hissetmen sana guc verir.Bazi olaylar sinavdir insan hayatinda.Ama her karanlik mutlaka aydinliga cikar.Sen sabirli ol sakin ol inancini kaybetme.Her inananda oldugu gibi avuc iclerinde gizli olan gucunu kullan.Allah tan guc iste..Umarim hayirli bir sonuca ulasirsin.
canım biraz sabret bence ortada hic bisey yok ki niye boşanıyorsunuz. Adamın aklına karpuz kabuğu sokuyorsun. Bekle zaten ablası cok uzun süreli gitmemiş bu süreçte de adamın aklına o kadını beden sokuyorsun. Belki adam gercekten arkadas olarak görüp biseyler anlatıyor. Sen bu sekilde davraninca bu duruma ortam hazırlıyorsun. Ayrıca boyle bisey icin sakin k kadını arama bu seni cok düşürür üzgünüm. Ama bana kalırsa sorun baska yerlerde. Iyi duşun, belki adam onların tabirine gore dirdir dan sıkılmıştır Yada kendinde degisiklik yapman ise yarayabiliraşık olduğuna emin değilim ama bunca zamandır hiç bir kadınla bu şekilde samimi olmamıştı.
boşanmaktan başka çarem var mı sizce ne yapayım her sabah onların yan yana gidişini izleyip, akşam evimizdeki her konuda isminin geçişini mi dinlemeliyim..
ve bunca şey olurken ben bunca şey düşünürken eşime söylerken bunları da bana takındığı tavır ortada. dünden razı boşanmaya sanki.......
Başka bir sorun olmadigina emin misinizbu foruma hep farklı şeyler yazdım bu zamana kadar. bunu yazacağım aklıma gelmezdi..
10 yıllık evliyim. 4 yaşında iki kızım var. eşimle tanıştırılarak evlendik. onun etrafımdakilerden farklı birisi olduğunu düşünmüştüm....
yaşadığım rahatsızlıklar geçirdiğim ameliyatlar, kortizon tedavileri, bebek için aşılamalar ve tüp bebek tedavilerinde kg aldım. öyle çok aşırı kg lu da değilim aslında ve bence sorun kg da değil onu biliyorum. 40 beden giyiyorum. elim yüzüm düzgün, konuşmam iyi, insanlarla ilişkilerim hep iyidir, kimse ile bir kavgam problemim yoktur.
son 6 aydır evliğiliğimizde çatırdamalar var, ne kadar konuşmak istesem de konuşup çözdüğümü zannetsem de iki gün sonra herşey üzerime yıkılıyor...
ve herşeye tuz biber olan olayı anlatıyorum...
eşim kamuda çalışıyor, işyerinde bayan mimarlar, mühendisler var. işyerine hep ablasının aracı ile birlikte gidiyorlardı bu zamana kadar. ablası yıllık izine ayrıldı. geçtiğimiz cuma günü eşim bana dedi ki 1 ay boyunca beni X hanım götürüp getirecek.
X hanım eşimden 2 yaş büyük, evli bir kadın. pazartesiden bugüne kadar onunla gitti geldi işe, sabah 7,30 gibi arıyor eşimi evin önünden alıyor, sonra işe gidiyorlar, ben pencereden bakıp kalıyorum.. 4 gündür neden tepki vermedim bu olaya bilmiyorum inanın. Bugün evde akşam yemeğinde X hanımın adı 3 kez geçince bende şarteller attı. konuşmalarından anlıyorum ki eşim X hanımla işyerinde tüm gün yan yana ve tüm gün sohbet ediyorlar
eşimin maddi durumu başkalarının arabası ile gidip gelecek kadar kötü değil. hatta hiç kötü değil gayet iyi. kendi aracı var, evi var, borcu yok hiç bir yere, işyerinin servisi var, oda olmadı dolmuşu var tramvayı var...... neden bu kadınla gidiyor işe.
bu olayı ben abartıyor muyum sizce?
cinsel anlamda da problemlerimiz var. bana dokunmuyor. 2,5 ay boyunca dokunmadı hep ben atıyorum ilk adımı, çoğu kez uykum var, film izliyorum diye red ediliyorum...... o kadına aşık olduğunu düşünüyorum eşiminbunu yazmak ne acı (((
yarın X hanımı arayıp, bu durumun yakışık alıp almadığını, aynı hareketi kendi eşinin yaptığında normal karşılayıp karşılamayacağını soracağım. sizce sormalı mıyım?
dedim ki eşime yarın öğleden sonra gel, adliyeye gideceğim dava açacağım dedim. tamam gelirim dedi, davayı ben açamam sen aç ben uğraşamam dedi... Dul kadına kimse iyi gözle bakmazmış, çocuklara aylık 300 tl den fazla nafaka vermezmiş... bana bunları söyledi ve zıbardı......
kimseyle konuşulacak bir konu değil, ve o kadar garip bir durumdayım ki ben hiç bunu hak edecek birşey yapmadım((
okuduğunuz için ve yazacağınız cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Herseyi anlatmaya calistim elimden geldiğince. Daha ne gibi bir sorun gerekli ki....Başka bir sorun olmadigina emin misiniz
canım biraz sabret bence ortada hic bisey yok ki niye boşanıyorsunuz. Adamın aklına karpuz kabuğu sokuyorsun. Bekle zaten ablası cok uzun süreli gitmemiş bu süreçte de adamın aklına o kadını beden sokuyorsun. Belki adam gercekten arkadas olarak görüp biseyler anlatıyor. Sen bu sekilde davraninca bu duruma ortam hazırlıyorsun. Ayrıca boyle bisey icin sakin k kadını arama bu seni cok düşürür üzgünüm. Ama bana kalırsa sorun baska yerlerde. Iyi duşun, belki adam onların tabirine gore dirdir dan sıkılmıştır Yada kendinde degisiklik yapman ise yarayabilir
Yazdiklarinizi okudum, okudukca icime bir huzun coktu. yasanmisliklar benzer olunca heralde daha derinden hissediyor insan. sorun sizin kilonuz o ya da bu degil. bu bahane emin olun. embesil, nankor, bencil erkegin kendini bir halt sanmasindan ve dunyayi kendi etrafinda dondurmek istemesinden kaynakli.67 kiloyum. boyum 1,58 yani inanın öyle tiksinecek bir kilom yok. 40 beden giyiyorum...
bakımsız değilim, hergün duş alırım, diş bakımım, cilt bakımım asla ihmal etmem kendimi..evde olmama rağmen giyimime dikkat ederim, dışarı asla saçlarımı yapmadan, makyaj yapmadan çıkan biri değilim..
bi adam beni bunun için sevmeyecekse sevmesin zaten valla.. neymiş 6-7 kg fazlam varmış..
Ben ilk okudugumda esinizin o ksiye asik olmadigini ama sizin artik duymaktan bikip konusunu açarak ona yönlendirdiğini zi yonlendirdin derken esinizin daha çok düşünmesine sebep olduğunuzu düşündüm acikcasi.o yüzden diyorum birde bayan evli o kadar basit değildir ask olup sizden ayrilmasi iki haftadir ise gittiği bayan içinHerseyi anlatmaya calistim elimden geldiğince. Daha ne gibi bir sorun gerekli ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?