yolun sonuna mı geldik :(

ne kadar diyet, spor yaptımsa da olmadı.

ülseratif kolit diye bir rahatsızlığım var. ve haftada en az 1 kez de olsa kortizonlu lavman kullanmak zorundayım.

buda bende şişlik ve kg yapıyor.

çok yiyen biri değilim inanın. günde 2 öğünden fazla da yemem ama bünye meselesi...

yine de yeniden spora başlasam güzel olur..

Bunu bildiği halde bıdı bıdı mı yapıyor hala.
Tam dayaklık senin koca, Allah ım bela mı arıyorum diyor resmen .

67 kiloyum. boyum 1,58 yani inanın öyle tiksinecek bir kilom yok. 40 beden giyiyorum...

bakımsız değilim, hergün duş alırım, diş bakımım, cilt bakımım asla ihmal etmem kendimi..evde olmama rağmen giyimime dikkat ederim, dışarı asla saçlarımı yapmadan, makyaj yapmadan çıkan biri değilim..

bi adam beni bunun için sevmeyecekse sevmesin zaten valla.. neymiş 6-7 kg fazlam varmış..

Bunu bildiği halde bıdı bıdı mı yapıyor hala.
Tam dayaklık senin koca, Allah ım bela mı arıyorum diyor resmen .

bu hastalığı da annemin evinden getirmedim, kendisi hasta etti beni.......

stres kaynaklı bu hastalık......

bana Allah belanı versin demişti ya, 2004 yılında vermiş zaten daha ne bela olsun ki!

başım, midem.. birinin ağrısı diğerini bastırıyor.. uyuyamasam da biraz uzanayım.. belki uyurum... belki............................

yarın yaşanacak gelişmeleri yazarım.

tekrardan teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı..........

Canim Allah kolaylik versin kiyamam ben sana o okuz kocan olacak adam icin sporami baslasam diye dusunuyorsun..
Kimsenin gunahina girmem ama bir adam bi kadinin rimel markasina kadar detayini biliyorsa ben burda bi suphe ararim ama keske kocana acik acik belirtmek yerine gizlice takibe alsaydin.. Sana bela okumalari filan tamamen sucluluk psikolojisinin getirdigi savunma refleksi bide icini rahat ettirmek icin yapmaz o kapali namazinda diyor. Boyle seylerin ne alakasi var acikta kapali insanda seytana uyabilir senin icini rahat ettirmekmi istiyor anlamadim.. Ben en cok yavrularina uzuluyorum canim, hem adamin kendi rahatsizligindan dolayi bunca tedavi surecinden gecmissin hemde beyefendi sana minnettar olacagina afedersin agzina ediyor. iyice dusun tasin eger bosanma karari alirsan ilk once bazi seyleri takip edip yakala da o zaman pacalari tutussun mahkemede. Bu saatten sonra bunca laftan sonra ne sen ona karsi ayni davranicaksin nede o sana karsi.. Cinsel aldatma olmasa bile dedigin gibi gonlu kaymis asik olmus olabilir. Kadinla konusmaman taraftariyim ama sen bi takibe al bunlari esinle muhattap olma cocuklarla ilgilen bu ara esine sanki onu takmiyomussun havasi verki takibi daha iyi olsun

uyuyamadım, halen burdayım..

işte ben hiç gizli şeyler yapabilen, sabredebilen biri değilim inanın ki.

yüreğimden zihnimden geçenler, davranışlarıma yansır.

insan emek verip, karşılığını alamayınca çok hırçınlaşıyor, bende üzüntümden hıncımcan canımı yaktığı için onun da canının hemen yanmasını istiyorum...

aralarında cinsel anlamda bişey olduğunu sanmıyorum, belki kadının buna ilgisi bile yoktur ama, benim için eşimin düşünceleri, bana davranışları önemli........

ve anlattığım gibi resmen benden soğuduğunu ve beni sevmediğini söyleyen birine karşı artık ne düşüneceğimi, ne yapacağımı şaşırdım.......

ben ordada olmayı arada kalmayı hiç sevmiyorum..

ya çok sevmeli beni ya da bitmeli bu evlilik ortasını kabul etmiycem

Durumunu ve tum yazilanlari okudum ve gercekten cok uzuldum.Allah sabir versin.Bence bu olayi biraz zamana birak.Bosanmak istiyor olabilirsin ama onun istedigi de gercekten buysa bunu ona hemen verme bence.
Asik olsa bile o kadinin da hayati var.Bir kadin icin bu olaylar biraz daha zordur.Kaldi ki belki kadinin bundan haberi bile yok.Hissetse ya da ogrense ters tepecek belki.Esin bu olayda sonuc olarak mutlaka pismanlik duyacaktir.Okudugum yasadigim izledigim gordugum aldatan her erkek gunun birinde mutlaka pismanlik duymustur.Anladigim kadariyla cinsel duygusal yonden sogukluk girmis.Bence sen anlattiklarin ve yasadiklarina gore cok guclu birisin.Son sinavinmis gibi dusun.Bilmiyorum belki asik degilsin sevmiyorsun.Ama asik olmasan sevmesen istemesen de bunca yildir kulagi olmussub son kez gozu ol.Sen gozden cikarttiysan kaybedecek birseyin yok nasilsa.Sadece ilerde keske deme diye soyluyorum.Erkekler malesef boyle.Her ne kadar ruhuna kalbine icine bakiyorum deseler de gorsellik ve bakim onemli onlar icin.Anlattigin kadariyla da ugruna yuva yikilacak bir erkek degil.Zaten o kadin akilli bir kadinsa seni birakip ona gidiyorsa bir gun onu da birakacagini, yuva yikanin yuvasi olmayacagini bilir.Bence de hicc arayip yuz goz olma.Belki gercektwn birsey yoktur.Kucuk dusurme kendini.Hakliysan da haksiz duruma dusurme.Sonuc olarak oncelikle sakin ol gozden cikarttigin biri siz konusuyken kaybedecek birseyin olmaz.Cocuklarim ve ailem icin keske diyecek birseyim yok dersin en azindan.Biraz zaman ver ve bu zaman zarfinda ne yaparsa yapsin ne konusursa konussun gorme duyma.Ama yaz bir kenara unutma.Bekle bence..Bu zamanda da kendine ve esine soyle bir bak.Ne eksik nerde hata yaptik neyi beceremedik.Evet cok fedakarlik yapmissin kendinden cok vermissin ama bu fedakarliklar kadinlarda koru korune baglilik yaratirken erkeklerde sadece minnet duygusu olusturur.O da zamanla unutulur.Cinsellik tutku ask erkeklerde buna bagli degil malesef.Onlara gore o fedakarliklari annesi de yapar.Bu yuzden sen eksik seyleri tamamlama adina birsey yap.Benim soylemek istedigim hal tavir davranis yakinlik bazen disilik.Basbasa kalin mesela Ama kendini asla ezdirme.O kilona laf ediyorsa zayiflicam diye ugrasma.Dimdik dur karsisinda.Seni eziyorsa sen de ez onu.Asagiliyorsa asagila.Iste su yuzden kilo aldm veremiyorum diyecegine sen sifir beden manken mi hak ettigini zannediyorsun sen nesin ki diye asagila..Ama ne olursa olsun dik dur karsisinda.Imkanin varsa ise gir calismaya basla.Bir tik daha guclu gosterir seni bu.Sob olarak inancin var mi bilmiyorum ama Allah a dua et.Hem manevi acidan rahatlarsin hem varligini yaninda hissetmen sana guc verir.Bazi olaylar sinavdir insan hayatinda.Ama her karanlik mutlaka aydinliga cikar.Sen sabirli ol sakin ol inancini kaybetme.Her inananda oldugu gibi avuc iclerinde gizli olan gucunu kullan.Allah tan guc iste..Umarim hayirli bir sonuca ulasirsin.

Mesajimi iki kez yollamisim kusura bakmsyin silmeyi beceremedim degisiklik yaptim :)

Son düzenleme:
Cok cok tesekkur ederim
Cok guzel seyler yazmışsiniz
Ben esimde bitmisim, ve o baska birine aşık buyuk olasilikla.
Ben bakımsız olmadım hiç esim icin değil ben kendimi seviyorum. Kendime saygimdan bakıyorum kendime.esimin beni guzel bulup bulmamasi da derdim değil. Kendisi kel, 170 boylarinda, tras olmaya bile aciz, gobegini kasiyan, dun cikardigi corabi sabah koklayarak giyen, haftada iki kez duş alan, dislerini aklina gelince fircalayan , 4 numara gozluklu, acayip zevksiz tipsiz uyuzun teki. Ben ona XXXXL büyük geliyorum kesin. Ama iste kendine bakmiyo benim kilomu bahane ederek kucuk dusurmeye calisiyo.
Bu dakikadan sonra ben de yaprak kipirdamayacak.
Sabah oldu zaten ve uyumayi düşünmüyorum işe de yollamiyorum. Bu meseleyi ya çözecek ya cozecek.iyi ya da kötü.

canım biraz sabret bence ortada hic bisey yok ki niye boşanıyorsunuz. Adamın aklına karpuz kabuğu sokuyorsun. Bekle zaten ablası cok uzun süreli gitmemiş bu süreçte de adamın aklına o kadını beden sokuyorsun. Belki adam gercekten arkadas olarak görüp biseyler anlatıyor. Sen bu sekilde davraninca bu duruma ortam hazırlıyorsun. Ayrıca boyle bisey icin sakin k kadını arama bu seni cok düşürür üzgünüm. Ama bana kalırsa sorun baska yerlerde. Iyi duşun, belki adam onların tabirine gore dirdir dan sıkılmıştır Yada kendinde degisiklik yapman ise yarayabilir

Başka bir sorun olmadigina emin misiniz

sakın kadını arayıp küçük düşme dıcektım ama adam boşanmayı kabul etmiş..soylıcek söz kalmıyor su durumda..

ayrılınca anlar hanyayı konyayı..

Kadini aramiycam
Benim dirdirimdan sikilip, mimar hanimin çocuklarınin okul taksitlerine, rimeline kadar gitmis Sohbetleri. .
Benim kendimde yapacagim degisiklik uc bes kg vermek olur ben zaten kendime bakıyorum. Adam olsaydı gorurdu....

bence bi anlık öfkeyle fevri danranma...
hemen boşanma davası fln acele bi karar olur...
o kadınıda arama bence eşinle konuşman lazım...
onunla işe gidip gelmesi eğer kendi aracı yada servisi olmasaydı normal olabilirdi ama anlattığın durumda hoş değil haklısın tepki göstermekte...

Yazdiklarinizi okudum, okudukca icime bir huzun coktu. yasanmisliklar benzer olunca heralde daha derinden hissediyor insan. sorun sizin kilonuz o ya da bu degil. bu bahane emin olun. embesil, nankor, bencil erkegin kendini bir halt sanmasindan ve dunyayi kendi etrafinda dondurmek istemesinden kaynakli.
tepkisiz kalmanizi ve kendi icinizde olaylari yorumlamanizi tavsiye ederim. bosanmaya ilk once kendinizi hazirlayip ondan sonra adimlar atin. acinizi derinden hissediyorum inanin. 3.5 aydir ayni bocalamalari, aciyi, hayal kirikligini yasadim. hersey olacagina varir, boyle dusunun. malesef bu aciyi en derinlerde hissedeceksiniz ama umuyorum en kisa zamanda ic rahatliginiz gelir. o zaman hersey kolaylasiyor. kendinize iyi bakin, KK cok iyi geliyor. burda derdime ortak olan kadinlarla dertlestim, yardimci oldular. paylastikca rahatladim. siz de oyle yapin....

Herseyi anlatmaya calistim elimden geldiğince. Daha ne gibi bir sorun gerekli ki....
Ben ilk okudugumda esinizin o ksiye asik olmadigini ama sizin artik duymaktan bikip konusunu açarak ona yönlendirdiğini zi yonlendirdin derken esinizin daha çok düşünmesine sebep olduğunuzu düşündüm acikcasi.o yüzden diyorum birde bayan evli o kadar basit değildir ask olup sizden ayrilmasi iki haftadir ise gittiği bayan için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…