Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım benim haklısın zor meşaketli bir iş beklemek sabretmek her ay istenmeyen tek çizgiler zamanla yıpratıyor malesef ama kısmetten ötesi yok canım ne varsa kaderimizde onu yaşıcaz ben bir hikaye okumuştum internette ne kadar doğru bilmiyorum
peygamber efendimizin zamanında (a.s) bir çift varmış çocukalrı olmuyormuş birgün peygamber efendimize gitmiş ve bizim çocuğumuz olmuyor olucakmı falan diye soruyor
peygamber efendimizde onlara sizin hiç çocuğunuz olmucak diyor ve çift gidiyor aradan çok zman geçmeden adam tekrar gelmiş eşim hamile bir çocuğumuz olucak diye peygamber efendimizde şaşırmış demişki ya rabbi sen bana bu çiftin çocuk sahibi olamayacağını bildirdin ama onlara bir evlat verdin allah demişki onlar senin ona söylediklerenine rağmen benden hiç umudunu kesmediler ve hep istediler demiş .
hatırladığım kadarını yazdım serpilcim ben bu yazıdan çok etkilenmiştim inanalım ve pes etmeyelim rabbim hepimizin evlat hasretini dindirecek inşallah
nihalcim nasılsın canım evet canım bugün birazdaha yüksek çıkıyor bakalım hayırlsı
kumsallll slm yok mu bana eyvahedigeldismile
kaydirigubbakcemile3aşk olsun olmaz olurmu için şekerim işler yoğundu ancak cavaplıyorumŞeniz

ben iyiyim zeytincin çok şükür sağol sen nasılsın

eyvahedigeldismile kumsal gelmiş guclubacismile
biliyorum canım en fazla kaç gun geçti gunun çok heyecanlıyım senın için

canım benim haklısın zor meşaketli bir iş beklemek sabretmek her ay istenmeyen tek çizgiler zamanla yıpratıyor malesef ama kısmetten ötesi yok canım ne varsa kaderimizde onu yaşıcaz ben bir hikaye okumuştum internette ne kadar doğru bilmiyorum
peygamber efendimizin zamanında () bir çift varmış çocukalrı olmuyormuş birgün peygamber efendimize gitmiş ve bizim çocuğumuz olmuyor olucakmı falan diye soruyor
peygamber efendimizde onlara sizin hiç çocuğunuz olmucak diyor ve çift gidiyor aradan çok zman geçmeden adam tekrar gelmiş eşim hamile bir çocuğumuz olucak diye peygamber efendimizde şaşırmış demişki ya rabbi sen bana bu çiftin çocuk sahibi olamayacağını bildirdin ama onlara bir evlat verdin allah demişki onlar senin ona söylediklerenine rağmen benden hiç umudunu kesmediler ve hep istediler demiş .
hatırladığım kadarını yazdım serpilcim ben bu yazıdan çok etkilenmiştim inanalım ve pes etmeyelim rabbim hepimizin evlat hasretini dindirecek inşallah

aminnn canım sabır sabır sabır başka elimizde bişi yok bide burdaki umutlarımız dualarımız

** GÜNÜN SÖZÜ **
Görmüş geçirmiş hatta ermiş bir dede ile konuşurken sordum;
- Dede ailenin başı kadın mıdır,erkek mi???
- Erkek baştır.
-Peki kadın nedir?
-Kadın boyundur, başı nereye isterse oraya çevirir...

nihalim evet meşakatli buda bizim sabrımız işte yada cezamız bilmiyorum

fatoözelim şaşırmadın çarşamba günü test yapılacaktı ama olmadıı

kumsalım benim 3 gün gecikti bence hamilesin ilk sendenmi haber alacağız bilmem

serpilcim bu bir sınav artık okullar bitiyo şimdi bu mubarek aylarda hepimiz tezleri vericez geçenler kalan belli olcak ama hepimiz geçiçez çünkü bir çalışkan durust olduk bu yıl sempatiksalakcinni

serpilcim bu bir sınav artık okullar bitiyo şimdi bu mubarek aylarda hepimiz tezleri vericez geçenler kalan belli olcak ama hepimiz geçiçez çünkü bir çalışkan durust olduk bu yıl sempatiksalakcinni

ebrar42 demiştiki ben gelinceye kadar 200 sayfaya gelirsiniz siz :))))

nihalim evet okullar tataile girdi bu üçayalrada tezlerimizi vereceğiz canım ve hepimiz alalhın izniyle başaracağız :) buna inanaıyorum zaten canım hımmm hep yaz tataili yapacağız hem bol bol:hulya: değilmia.s

ben hepinize bayılıyorum ya harikasınız harikayız kocaman mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

y kumsal belirti yaz barii

bak benim günüm yaklaştı göğüslerim şimeye başladı dünden beri özellikle sol göğsüm balakada bişi yok :))))))))))))))))) oldu olacak bütün belirti bu :)))))))))))))))))))))

iwetttt ben 25.inde gidiyorum kızlar 10 gün olmiycam nasıl özliycem sizi anlatamam

ama note book yanıma alıcam orda wireless varmış arada bağlanmaya çalışacam

ayrıca tam gununde gidiyorum biliyosunuz yola çıktığım gece kırmızı kart yersem bide

:sinifsinif: evettttttttt inşallhh yemessin kırmız kart yersende sakın canını sıkma hemen discoya in dans ett gözlerini kapat bizii hayal et etrafında dönenen nikleri düşün :))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…