ya gulen surat çıkmaış sırmaşıkşey yazıyo sırnaşık şey
canım benim haklısın zor meşaketli bir iş beklemek sabretmek her ay istenmeyen tek çizgiler zamanla yıpratıyor malesef ama kısmetten ötesi yok canım ne varsa kaderimizde onu yaşıcaz ben bir hikaye okumuştum internette ne kadar doğru bilmiyorumkumsalım amenanhh rabbim büyük ama be gülüm ciidid sıkıldım ne bileyim işte ama kumsalım tıbbi açıdan kanıtlanmış bunlar yani adet düzenl hormonlar düzenl, kannaler açık herşey yolunda spremler iyi yani ama yok işte nasip evet yapacak birşey yok tüp bile garanti değil kaç arkadşım kaçarkere tüp denesdiler yani tüp bile çoğu zaman fasa fisoobilmiyorumkismile
nihalcim nasılsın canım evet canım bugün birazdaha yüksek çıkıyor bakalım hayırlsıkızlarrrrrr günaydın mubabbet kuşları sabah sabah maşallah size
neyseki okudum bitti
kumsal eyvahedigeldismile ateşin çıkmış çokkk sevindim hadi hayırlı haberlerle inşallah
busecim senin karışmış işler bekle bakalım sende cumaya kadar daha net olur
serpilcimmmmmmm dun gece 10 tane yasin okudum eklermisin
ay çokk özlemişim sizi
kaydirigubbakcemile3aşk olsun olmaz olurmu için şekerim işler yoğundu ancak cavaplıyorumŞenizkumsallll slm yok mu bana eyvahedigeldismile
slm kızlarr
afiyet olsun ben yemeğe çıkıyorum
busee canım test al yap hemen benimde leke
geldi dr. aradım hemen progestana başlattı
bebeğin yerleşmeye çalışıyo olabilir
ihmal etme canım
ağır iş falanda yapma
nhlkpr, kumsal+, fatosozel
slm kızlarrr
serpoşş canım nerdesinnn
eyvahedigeldismile kumsal gelmiş guclubacismile
biliyorum canım en fazla kaç gun geçti gunun çok heyecanlıyım senın için
hiç belirti yok mu canım yani olucak gibi olmıycak gibi bilmiyorumkismile1 hafta falan sonra doktora gidiyordum hep şimdi 3 gün geçti
kumsal ben yine günleri karıştırdım tatlım seninde bugün test yapman gerekmiyormuydu
serpilcim bu bir sınav artık okullar bitiyo şimdi bu mubarek aylarda hepimiz tezleri vericez geçenler kalan belli olcak ama hepimiz geçiçez çünkü bir çalışkan durust olduk bu yıl sempatiksalakcinninihalim evet meşakatli buda bizim sabrımız işte yada cezamız bilmiyorum
fatoözelim şaşırmadın çarşamba günü test yapılacaktı ama olmadıı
kumsalım benim 3 gün gecikti bence hamilesin ilk sendenmi haber alacağız bilmem
serpilcim bu bir sınav artık okullar bitiyo şimdi bu mubarek aylarda hepimiz tezleri vericez geçenler kalan belli olcak ama hepimiz geçiçez çünkü bir çalışkan durust olduk bu yıl sempatiksalakcinni
iwetttt ben 25.inde gidiyorum kızlar 10 gün olmiycam nasıl özliycem sizi anlatamamebrar42 demiştiki ben gelinceye kadar 200 sayfaya gelirsiniz siz :))))
nihalim evet okullar tataile girdi bu üçayalrada tezlerimizi vereceğiz canım ve hepimiz alalhın izniyle başaracağız :) buna inanaıyorum zaten canım hımmm hep yaz tataili yapacağız hem bol bol:hulya: değilmia.s
iwetttt ben 25.inde gidiyorum kızlar 10 gün olmiycam nasıl özliycem sizi anlatamam
ama note book yanıma alıcam orda wireless varmış arada bağlanmaya çalışacam
ayrıca tam gununde gidiyorum biliyosunuz yola çıktığım gece kırmızı kart yersem bide
niklerinizde sizi halaya davet edicem :teytey::sinifsinif: evettttttttt inşallhh yemessin kırmız kart yersende sakın canını sıkma hemen discoya in dans ett gözlerini kapat bizii hayal et etrafında dönenen nikleri düşün :))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?