Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar gizem ve busecan kırmızılandı neyse çokda sorun değil kırmızıyı göremeyen çok genç yaşalrda menopoz tehlşkesiyle karşı karşıya olan arkadşlar var bunada şükür sağlıklı kadınlarız yeni tur yeni şans nihalim olsaydı yine döktürürdük hiç birşey moralimizi bozamaz çünkü biz yaz moduna geçtik

yaaaaa kızlar yapmayın ya :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: işyerindekiler yüzüme şüphe ile bakmaya başladılar

ayyyyy karnım ağrıdı sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

buse canım hayırlısı olsun
ama düşük yaparken sancın fazla olur
fatosozel, kumsal+, ahsen_81+, nhlkpr
nasılsınız kızlarrr

iyiyim canım benim sayende çok iyiyim sen nasılsın. bencede düşükte sancısı filan olur. acaba busecan ayaklarını filan üşüttü de gelenler koyu kıvamda geliyor olmasın. yada en iyisi doktora gitmesi bence

bayılırım böyle konuşan çocuklara

hahahahahaaaaaaaa ayyyyy kırıldım yeter wala bugünlük bu kadar zeytinim

buseeeeeeeeeee doktora git canım benim yaaaaa. bak şimdi ben seni çok merak etmeye başladım.

kumsal sende bir değişiklik varmı tatlım.

nihal bugün halay çekemiycez buse iyi değil. ahsende gelmiş ama o dün çok hopladı zıpladı bugün oynasakta sadece ahsen oturup alkışlayacak o kadar

serpil naber. .çooooooook sıcak burası yaaaa

hahhahhahhahhahhahahhahhahahhaha hepsi birbirinden güzelde kızlar ben bu umetti muhmetii anlayamdım oradki ince espiri neki?

Temelin karisi koyundeki doktorla isi pisirmis.
Bu durum herkesin diline dusmus ama kimse
Temel'e soyleyemiyor.
Herkes nasil anlatacagiz bu isi derken Dursun atlamis;
- Merak etmeyin usaklar ben soylerum.
Aksam olmus Temel kahveye gelmis,
Dursun soyle bi gerinip koseden yuksek sesle temele dogru bagirarak;
-Ha Temel usagum, senin Fadime ne zaman profosor olayi daaa?
-Ula Tursun sasirdin mu, benim kari daha okumayi bile sokemedu, profosor olmak nerden ciktu?
-Ne pileyumm; koyde herkes fadime yuksek lisansini yapti, Doktora veriyor diyorlarda ondan sormusumdur. .

kumsal ben yine günleri karıştırdım tatlım seninde bugün test yapman gerekmiyormuydu
evet canım ama cumaya kadar beklemeye karar verdim
süper süper süper
hiç belirti yok mu canım yani olucak gibi olmıycak gibi bilmiyorumkismile
valla canım göğüslerim şiş eşim akşam farketmiş ilk defa böyle bişi söyledi bana ama bugün dikkat ettim gerçekten kocaman olmuşlar sanki çok küçüklerdekaydirigubbakcemile3 bide sanki bişiler geliyor gibi oluyor ama hiç bişey yok kasıklarımda dolgunluk hissi ve çok ama çok az hafif sızlar oluyor seyrek bir şekilde ne ağrı nede sızı var anlamadım gitti
hayırlısı serpilim sonra topiğe gelirken hep ayağımı sürterip peşimdende siz gelin
ne ağrım nede sızım var göğüsler şiş ,kasılkarda dolgunluk hissi,adet geliyormuş gibi bir his ama hiç bişey gelmiyor çok seyrek ve hafif kasıkta sızı bu kadarcık
inşalalh gelmezler nihalcimmm sende tadını çıkarırsın bizde seni özlücez Şeniz
kızlar negatif çıktı test yaptımm şimdi

idrarımda da kahve siyah bişeyler vardı bağısak gibi
düşük yapan birinin canı acımazmı????
canım benim hayırlsıı olsun inşallah bidaki sefere nasip olur ama eğer tamamen sökülmezsen kan testi yaptır derim busecim durmak yola bebişe kavuşana kadar yola devam opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
buse canım hayırlısı olsun
ama düşük yaparken sancın fazla olur
fatosozel, kumsal+, ahsen_81+, nhlkpr
nasılsınız kızlarrr

kızım sen neyaptın ya gülmekten harap düştüm zeytinim iyyim sen nasılsın
rabbim seninde yüzünden gülücükleri eksik etmesin canımopuyorumnanaktan

kızlar negatif çıktı test yaptımm şimdi

idrarımda da kahve siyah bişeyler vardı bağısak gibi
düşük yapan birinin canı acımazmı????

busecimmmm şimdi için rahatladı önemli olan bu söker şimdi reglin düşük değil canım benim drek kanama ile olmuştu lekelenmeden yani ama söz verdik birbirimize üzülmek yok önumuzdeki ay vucudunu daha iyi tanıyıp daha tecrubeli olucaksın seviyorum seni

gelsin kırmızılar kaydirigubbakcemile3 kimin umrunda şukurler olsun hamd olsun olumunekankayizsmile

Savcı, sanık sandalyesindeki yaşlı teyzeye sorar :
- Bize yaşınızı söyler misiniz?
- 86 yaşındayım
- Lütfen bize olay günü neler olduğunu anlatın :
- O gün hava çok güzeldi ve ben parkta oturuyordum…. derken o adam geldi yanıma oturdu
- Onu tanıyor muydunuz?
- Hayır ama tatlı birine benziyordu
- Sonra ne oldu?
- Birden bacaklarımı okşamaya başladı…
- Ona engel oldunuz mu?
- Hayır
- Neden?
- Çünkü hoşuma gitti.. kocam 30 yıl önce öldüğünden beri kimse bana böyle dokunmamıştı….
- Sonra ne oldu?
- Sonra göğüslerime dokundu….
- Engel oldunuz mu?
- Hayır
- Neden?
- Çünkü bana kendimi uzun zamandır ilk defa bir kadın gibi hissettiriyordu…
- Sonra ne oldu??
- O kadar tahrik olmuştum ki bacaklarımı açtım ve "Seviş benimle, hadiii seviş benimlee!!!" diye bağırdım…
- Sizinle sevişti mi??
- Hayır! Ben öyle bağırınca o da birden "Gülümseyin, Kamera Şakası!"diye bağırdı ben de onu vurdum!..

kızlar mısra gelmiş yorgun nete girememiş sabah henüz regl olmamaış hepinize selamı var fırsatını blunca hemen girecek yollar oldukça kötüymüş ve sancıları varmış yarın test yaptıracak

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nihalimmm kumsalım fatoözelim zeytinim busecanım mısra dayanamadı aradı şimdi elektirkler kesik giremiyorum diyor bende selamlarınızı ilettim ona .)))))

kumsalcim belirtiler çok ama çok güzel göğus uclarında hassasiyet var mı bir kontrol et bakim sempatiksalakcinni
biliyormuusn benim elim hep oralarda geçenlerde erkek kardeşim farketmiş abal sen ne yapıyorsun bende hiçççç dedim el göğüslerde geziyor :)

canım benim dinlensin yarında hayırlı haberler versin bize inşallah :ecrin_bebek:

aminnn rabbim hayırlı haberlerini bize versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…