Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Terzi ölmüş.Karısı dul kalmış. Onun bunun dedikodusundan, çapkın erkeklerin bakışından tak etmiş canına ve evlenmeğe karar vermiş. Bir demirci ustasının evlenme teklifini kabul etmiş ve evlenmişler. ılk gece demirci pazusunu şişirerek kadına dönmüş.
- Senin terzinde böyle pazu var mıydı?
- Kadın: Yoktu. Demirci yarım bükülerek göğüs kaslarını şişirerek kadına:
- Senin terzinde böyle kas var mıydı?
-Kadın: Yoktu. Demirci baldırlarını şişirerek
- Senin terzinde böyle güçlü kaslar var mıydı?
-Kadın: Yoktu Bu şekildeki güç gösterileri devam edip gidince kadın dayanamaz.
- Bana bak. Der.Benim terzide böyle şeyler yoktu ama şimdi o burada senin yerinde olsaydı bu sürede hem beni s..di, hem seni s..di. Üstüne de bir takım elbise dikerdi.

canım benim kahve içmeye giitim birde fal baktı bana arkadşım tabbiii bebek yok aşk var para gelecekmiş ev değişeckmişim ki o ev değişeceğimi bilmiyordu aşk dolu bir ev dedi ama ben bebek haberi istiyordum bilinçalatıı :)) ne yazıkki yokk
zeytinim senin otatalı fıkralrınn nerde hımmm bu arada biziim çileğimizii aç bırakma canım afiyet olsun bebeğim

he valla serpilim..aa ben de okurken şaşırdım hadi bakalım az kaldı öğrenicez DURU mu EGE mi???
meraktayız teyzesi

galiba ege gelecek hayatım yani biranda artniyetsiz oğlun çıktı ağzımdan rabbim sağ salim kucağına hayırlı evlat olsun kız veya erkek hiç farketmez ama etrafımdaki hamilelerin nedense hep cinsiyetleri kız çıktı bu sene kız senesimi acaba ?

allah cezanı vermesin kız senin herhalde attığım kahkaha antalyada duyulmuştur. kaydirigubbakcemile3

kızlar anatlya resmen cayır cayır yanıyor acayip sıcakk birden bire geldi sıcaklar hatta çok geç kalmıştı iyi oldu artık denzi havuz sefalarıı ohhh ohhhhh yarasınn dermişim

istanbul da yanıyor wallaha

hoşgeldin canım biz sabahtan beri busecana söylüyoruz ama kızcağızında kafası karıştı herhalde

hoşgeldn canım. mısrada haber varmı

kızlar ben eşime dedimki oğlumuz olursa adını hüsamettin koyacağım .... adamdaki yüz ifadesi bir garip oldu ne? ne biçim isim o öyle... demezmii bern gülme kriiznde yerlerdeyim yaaaa ne tatalı bir siim hüsammettin......... hem ahmetin hem hüseyinin adlarının birleşimi ahamet ve hüseyin eşimin oğullarının adıı ve benim eşim banan cididi olamazsıınn koyamma ben o ismi demezmi beni fazla ciddiye alamış :1shok:

etih duası için liste
efnanim............5
ahsen 81..........4
ebrar42............5
serpil0207.......6
gizem79.......... 5
fatoözel............5
nhlpkr............6
kumsal..........5

bak niha efnanaim fetih okuyacak canımm :)
hımm gördum canım merak etmiştim onu biliyosun zemuszemus neyseki aramıza döndu

hımm gördum canım merak etmiştim onu biliyosun zemuszemus neyseki aramıza döndu

nihalim b,ilmememiimii oda senin sevgi çağrılarını hisseti bebbeğim biliyorsun ki kalp kalbe karşııdr burda birbiriimiiz görmesekte samaimi paylaşımlar hissetirir insana bir takım güzel düşünceleriolumunekankayizsmile

alemsn adamda ciddiye almış

kızlar mısrayı aramadım işi çok zor onun uygun olur olmaz skıntı olsun istemedim ama aklımda onda sağ salim gelsin inşallhh yarın arayacağım artık haber alamsaakk

ahsennnnnn canım ponpon nasıl :ecrin_bebek:

bence busenın stresten lekenmesi oldu test yaptırsın rahatlar en azından kırmızının gununu bilir önumuzdeki ay rahat takip eder

BEKLENMEYEN ADET GÜNLERİMİZ

gizemm79...............12 haziran kırmızı

kumsal...................12-14 haziran

lizbeth80.................12-18 haziran

Busecan.................14 haziran

serpil..................... 21 haziran?

aylint......................22 haziran

deniko.....................22 haziarn

mısra......................23 haziran

nhlpr........................25 haziran

tualina......................27 haziran

Fotosozel................27 Haziran

ebrar42.....................28 haziran

belenay....................01 temmuz

hpt_honey...............25 haziran ( niahllee çfte bayram )

masalımmmm........ iyi hissetiğinde yaz

bence busenın stresten lekenmesi oldu test yaptırsın rahatlar en azından kırmızının gununu bilir önumuzdeki ay rahat takip eder

evet çok haklsın busecanın patronu başındadır :)))) giremiyor zavallım ya kızlar hpt_honey gelsede şu bok böceklerinden dedikodu yapsak sabah sabah aklıma geldi güldüm yine :))

kızlar mısrayı aramadım işi çok zor onun uygun olur olmaz skıntı olsun istemedim ama aklımda onda sağ salim gelsin inşallhh yarın arayacağım artık haber alamsaakk

mesaj atsaydın gülüm. o müsait olunca dönerdi sana.

busecim nihal haklı bence bugün test yaptır lütfen.

buse bugün çok yoğun galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…