he valla serpilim..aa ben de okurken şaşırdım hadi bakalım az kaldı öğrenicez DURU mu EGE mi???sezen yoksa senin oğluşunmu olacak allah alalhhh alalhmı söylettii:uhm:
slm kızlarr
afiyet olsun ben yemeğe çıkıyorum
busee canım test al yap hemen benimde leke
geldi dr. aradım hemen progestana başlattı
bebeğin yerleşmeye çalışıyo olabilir
ihmal etme canım
ağır iş falanda yapma
nhlkpr, kumsal+, fatosozel
slm kızlarrr
serpoşş canım nerdesinnn
he valla serpilim..aa ben de okurken şaşırdım hadi bakalım az kaldı öğrenicez DURU mu EGE mi???
meraktayız teyzesi
Terzi ölmüş.Karısı dul kalmış. Onun bunun dedikodusundan, çapkın erkeklerin bakışından tak etmiş canına ve evlenmeğe karar vermiş. Bir demirci ustasının evlenme teklifini kabul etmiş ve evlenmişler. İlk gece demirci pazusunu şişirerek kadına dönmüş.
- Senin terzinde böyle pazu var mıydı?
- Kadın: Yoktu. Demirci yarım bükülerek göğüs kaslarını şişirerek kadına:
- Senin terzinde böyle kas var mıydı?
-Kadın: Yoktu. Demirci baldırlarını şişirerek
- Senin terzinde böyle güçlü kaslar var mıydı?
-Kadın: Yoktu Bu şekildeki güç gösterileri devam edip gidince kadın dayanamaz.
- Bana bak. Der.Benim terzide böyle şeyler yoktu ama şimdi o burada senin yerinde olsaydı bu sürede hem beni s..di, hem seni s..di. Üstüne de bir takım elbise dikerdi.
kızlar anatlya resmen cayır cayır yanıyor acayip sıcakk birden bire geldi sıcaklar hatta çok geç kalmıştı iyi oldu artık denzi havuz sefalarıı ohhh ohhhhh yarasınn dermişim
slm kızlarr
afiyet olsun ben yemeğe çıkıyorum
busee canım test al yap hemen benimde leke
geldi dr. aradım hemen progestana başlattı
bebeğin yerleşmeye çalışıyo olabilir
ihmal etme canım
ağır iş falanda yapma
nhlkpr, kumsal+, fatosozel
slm kızlarrr
serpoşş canım nerdesinnn
geldimm kızlarr
nihalim sarmayı yaptım kocaaığımda geldii :))
busecan hem sezeni hem zeytini duymuşsundur umarım
evet kenzüalrş bende 6 sayafa ama çok seviyorunm ben o duayı harika birşey okumasıda çok güzell evet mereyem okuyalımm
hımm gördum canım merak etmiştim onu biliyosun zemuszemus neyseki aramıza dönduetih duası için liste
efnanim............5
ahsen 81..........4
ebrar42............5
serpil0207.......6
gizem79.......... 5
fatoözel............5
nhlpkr............6
kumsal..........5
bak niha efnanaim fetih okuyacak canımm :)
hımm gördum canım merak etmiştim onu biliyosun zemuszemus neyseki aramıza döndu
kızlar ben eşime dedimki oğlumuz olursa adını hüsamettin koyacağım .... adamdaki yüz ifadesi bir garip oldu ne? ne biçim isim o öyle... demezmii bern gülme kriiznde yerlerdeyim yaaaa ne tatalı bir siim hüsammettin......... hem ahmetin hem hüseyinin adlarının birleşimi ahamet ve hüseyin eşimin oğullarının adıı ve benim eşim banan cididi olamazsıınn koyamma ben o ismi demezmi beni fazla ciddiye alamış :1shok:
alemsn adamda ciddiye almış
he valla serpilim..aa ben de okurken şaşırdım hadi bakalım az kaldı öğrenicez DURU mu EGE mi???
meraktayız teyzesi
sırnaşık şey tahmin edebiliyorum gözumun önune geldi bir ancanım ya evet ciidiye aldı mimiklerini bir görseydin hüsamettin koyacağım dedğimde .))))))))))))))))))))))))))))) bayıldım gülmekten
ahsennnnnn canım ponpon nasıl :ecrin_bebek:
bence busenın stresten lekenmesi oldu test yaptırsın rahatlar en azından kırmızının gununu bilir önumuzdeki ay rahat takip eder
ya gulen surat çıkmaış sırmaşıkşey yazıyo sırnaşık şeysırnaşık şey tahmin edebiliyorum gözumun önune geldi bir an
kızlar mısrayı aramadım işi çok zor onun uygun olur olmaz skıntı olsun istemedim ama aklımda onda sağ salim gelsin inşallhh yarın arayacağım artık haber alamsaakk
ahsennnnnn canım ponpon nasıl :ecrin_bebek:
bence busenın stresten lekenmesi oldu test yaptırsın rahatlar en azından kırmızının gununu bilir önumuzdeki ay rahat takip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?